- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.201
kızlaaaar 2 hafta sonra bende katılcam aranıza..
cumaya sezeryan oluyorum bebek dönmediği için..halbuki ne kadar istemiştim yine normal olsun diye..10 günlükkende listeye gireyim diyorum..listede olmak psikolojik olarak abur cuburdan uzak tutra beni diye düşünüyorum..sorumluluk olacak çünkü..
yine ilk kızımdaki gibi sağlıklı beslenerek,bolca süt yapan bitki çaylarından içerek,ekmeği azaltıp tatlı hamurişinden uzak durarak vermeyi planlıyorum...iyice toparlanıncada hafif hafif yürüyüşlere başlarım.3 ay doluncada pilates[/QUO
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allah kurtarsın canım
Matamatik sorusu gibi olmuş :) inşallah rahat bi doğum geçirirsin
Şoktayım 61.7 çıktım :d hiç beklemiyordum 62.5 dim sonunda 61 li sayılarıda gördüm darısı 59 a
ayy leslie 2 mili bi de üstüne call.yoruldum bugün arka arkaya oldu iikisi de.yarın da ölçülerimialcam bakalım inceldim mi:18azar günleri tartılıyorum umarım 200gr dan fazla gider pes etmekten korkuyorumm:18::18::18:call.11/21
Bozoo demek ki duraklama dönemi bitti senin,darısı benim başıma inşallahhhh!
Bizim kilolarımız seninle aşağı yukarı aynı seyirde gidiyor, dilerim bundan sonraki haftalarda çabucak gider kilolar..
Gerçi ben birkaç gün içinde regl olacağım,şimdi üzerine almazsam iyidir, hergün yürümem lazım.
ben de leslie 3 yapıyorum arkasına karın egzersizleri + mekik iumarım işe yarar bide abur cuburu kesersem süper olcak
ben de leslie 3 yapıyorum arkasına karın egzersizleri + mekik iumarım işe yarar bide abur cuburu kesersem süper olcak
CANIM SEN EKİM 2010 ANNELERN DE DE VAR MIYDIN YANLIŞ MI HATRLIYORUM
evet cnm ekim 2010 annesiyim yani öyle olcaktım ama aceleci kızım 27 EYLÜL de geldi :))
dediğin yöntemi bende deneyeyim ama sevgili kocamın ağzı hiç durmuyorki benmde cnm çekiyor inşallah başarırım
evet cnm ekim 2010 annesiyim yani öyle olcaktım ama aceleci kızım 27 EYLÜL de geldi :))
dediğin yöntemi bende deneyeyim ama sevgili kocamın ağzı hiç durmuyorki benmde cnm çekiyor inşallah başarırım
bravo!
derdin ne ki bu kadar yiyorsun yaa..biraz kendini motive etmeye çalış..
tamam ben de su koyuverdim geçen hafta ama dün öğleden sonra evde kalan tüm kurabiyeleri çöpe attım, yoksa işin ucu kaçacak..
hadi kendine gel,bak yaz geliyor,moralin bozulacak sonra..
aynen ya adam her akşam bi paket patlamış mısırı gömüyo...lanet bide güzel kokuyo...nasıl dayncam bilmiyom bende ya...kendide oldu 110kğ...ama halimden memnunum ben sen kendine bak diyo...
Bozoo demek ki duraklama dönemi bitti senin,darısı benim başıma inşallahhhh!
Bizim kilolarımız seninle aşağı yukarı aynı seyirde gidiyor, dilerim bundan sonraki haftalarda çabucak gider kilolar..
Gerçi ben birkaç gün içinde regl olacağım,şimdi üzerine almazsam iyidir, hergün yürümem lazım.
kızlar dayanamadım tartıldım bugünanlamadım 2 günde 400 gr gidermi ya pek inanasım yok:26 azar sabhaı 67.7 çıkmıştım bu sabah 67.3 çıktım.en iyisi pazarı beklemek yine:26:
süpersincanım ya.ne yapıyorsun bole.bende istiyom beneneeee
sanırım bende durakldımya delirecem buraya girmek bile istemiyordum sinirimden yok rkadş naptıysam şu zıkkım 67den kurtulmadım nefret geldi şu rkamdan :84:
haklısın canım ya, bugün yine başlamaya karar verdim inşallah bu kez salmam kendimi..
funda çayına baktım migrosta bulamadım,aktardan alıcam.ben çok yıllar önce sadece funda çayı içerek (çok da ağır şeyler yemeden) bayaa kilo vermiştim.
senin diyetisyen sorun yok dediyse en azından sabahları 1 bardak içsem yeniden faydasını görebilirim diye umut ediyorum..(bu arada hsonu sırf oğlumun böbrek taşı endişesi yüzünden saatlerce hastanedeydik,benim hamileyken gittiğim diyetisyen başka hastanede,hazır oğlum için buraya gelmişken sorayım dedim,tıp doktoru değil,diyetisyen sadece-yani kız meslek lisesi sonra da beslenme ve diyetetik okumuş biri- ilk muayene 120,diğerleri 60tl dedi,bu normal mi?hamileyken gittiğim diyetisyen de dr değildi ama hem daha ucuz hem de hep tv ye çıkan ünlü bir diyetisyen ama onun ücreti bile daha düşüktü.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?