Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

Şoktayım 61.7 çıktım :d hiç beklemiyordum 62.5 dim sonunda 61 li sayılarıda gördüm darısı 59 a

Bozoo demek ki duraklama dönemi bitti senin,darısı benim başıma inşallahhhh!
Bizim kilolarımız seninle aşağı yukarı aynı seyirde gidiyor, dilerim bundan sonraki haftalarda çabucak gider kilolar..
Gerçi ben birkaç gün içinde regl olacağım,şimdi üzerine almazsam iyidir, hergün yürümem lazım.

ayy leslie 2 mili bi de üstüne call.yoruldum bugün arka arkaya oldu iikisi de.yarın da ölçülerimialcam bakalım inceldim mi:18azar günleri tartılıyorum umarım 200gr dan fazla gider pes etmekten korkuyorumm:18::18::18:call.11/21

ben de leslie 3 yapıyorum arkasına karın egzersizleri + mekik iumarım işe yarar bide abur cuburu kesersem süper olcak

Ayy inşallah sen ne güzel regli oluyorsun ben şuan çok az oluyorum regli bile sayılmaz şişliğim gitmiyor

ben de leslie 3 yapıyorum arkasına karın egzersizleri + mekik iumarım işe yarar bide abur cuburu kesersem süper olcak

ya canım bende de vardı o abur cubur bağımlılığı:)spora başlayınca kestim arada çikolata kaçmağı oluo:)e tabi arkadş toplantıları da var ama eskiye göre bunlar deve de kulak benm için.nasıl yaptım?sana da söylym spora başladım o kadar çabayı bu yedklerm boşa götrür dedim kendime.1 saat yorul bi çikolata onu heba etsin olmazzz dedimsen de dene.belki işe yarar

CANIM SEN EKİM 2010 ANNELERN DE DE VAR MIYDIN YANLIŞ MI HATRLIYORUM

evet cnm ekim 2010 annesiyim yani öyle olcaktım ama aceleci kızım 27 EYLÜL de geldi :))

dediğin yöntemi bende deneyeyim ama sevgili kocamın ağzı hiç durmuyorki benmde cnm çekiyor inşallah başarırım

evet cnm ekim 2010 annesiyim yani öyle olcaktım ama aceleci kızım 27 EYLÜL de geldi :))

dediğin yöntemi bende deneyeyim ama sevgili kocamın ağzı hiç durmuyorki benmde cnm çekiyor inşallah başarırım

benim oğlan da öyle 24 eylül de geldi:)dene bakalım başarrsın eşin de senden utanır yemez belki

aynen ya adam her akşam bi paket patlamış mısırı gömüyo...lanet bide güzel kokuyo...nasıl dayncam bilmiyom bende ya...kendide oldu 110kğ...ama halimden memnunum ben sen kendine bak diyo...

haklısın canım ya, bugün yine başlamaya karar verdim inşallah bu kez salmam kendimi..
funda çayına baktım migrosta bulamadım,aktardan alıcam.ben çok yıllar önce sadece funda çayı içerek (çok da ağır şeyler yemeden) bayaa kilo vermiştim.
senin diyetisyen sorun yok dediyse en azından sabahları 1 bardak içsem yeniden faydasını görebilirim diye umut ediyorum..(bu arada hsonu sırf oğlumun böbrek taşı endişesi yüzünden saatlerce hastanedeydik,benim hamileyken gittiğim diyetisyen başka hastanede,hazır oğlum için buraya gelmişken sorayım dedim,tıp doktoru değil,diyetisyen sadece-yani kız meslek lisesi sonra da beslenme ve diyetetik okumuş biri- ilk muayene 120,diğerleri 60tl dedi,bu normal mi?hamileyken gittiğim diyetisyen de dr değildi ama hem daha ucuz hem de hep tv ye çıkan ünlü bir diyetisyen ama onun ücreti bile daha düşüktü.)

funda çayı hakkında: (alıntıdır)

Funda bitkisinin yararları:

- Böbrek kum ve taşlarının düşürülmesine yardımcı olur.
- Nikris hastalığına karşı faydalıdır.
- Anne sütünü artırıcı özelliğe sahiptir.
- Funda bitkisiyle hazırlanan funda lapası ağrıları keser.
- Zeytinyağı ile hazırlanan funda merhemi, çıban ve egzamaya karşı faydalıdır.
- İdrar söktürücü ve iltihap giderici özellikleri vardır.
- İshali keser.
- Nefrit, piyelonefrit, prostat iltihabı, sistit, kolibasil, albümin ve ödemde çok etkilidir.

Funda çayının hazırlanışı:
Kaynatılmış suda 3 dakika kaynatılıp, 15-20 dakika demlendiriliyor.

Funda çayının faydaları:
Şişmanlık rahatsızlıklarında kullanılan funda suyu çok etkili bir zayıflatıcıdır. Ayrıca iltihabı kurutmada, romatizmal hastalılarda, kolesterol düşürücü ve ağrı kesici olarak da kullanılmaktadır.

Funda suyu, iyi bir böbrek çalıştırıcı olduğundan idrar yolları dezenfektanı olarak kullanılır, idrar söktürücü ve kabızlığı giderici etkilere sahiptir. Altına ıslatan çocuklarda faydalıdır.

Yağları eritiyor, söktürücü ve terletici özellikleri var.

Funda çayının kullanım şekli:
1/4′ü funda suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz. Günde üç çay bardağı içilir

aynen ya adam her akşam bi paket patlamış mısırı gömüyo...lanet bide güzel kokuyo...nasıl dayncam bilmiyom bende ya...kendide oldu 110kğ...ama halimden memnunum ben sen kendine bak diyo...

Bence eve aldırma senin zayıflamanı istiyorsa kendi de yemesin ben alma diyorum eşim önceden dolabı çikolata ile doldururdu şimdi aldırmıyorum almıyorumda bide ben hergün bisküvi yerdim onu bıraktım sanki ondan verdim bu ara

sanırım bende durakldım ya delirecem buraya girmek bile istemiyordum sinirimden yok rkadş naptıysam şu zıkkım 67den kurtulmadım nefret geldi şu rkamdan :84:

kızlar dayanamadım tartıldım bugünanlamadım 2 günde 400 gr gidermi ya pek inanasım yok:26azar sabhaı 67.7 çıkmıştım bu sabah 67.3 çıktım.en iyisi pazarı beklemek yine:26:

süpersincanım ya.ne yapıyorsun bole.bende istiyom beneneeee

canım yoksun kaç gündür?işte konştuk ya lessie 2 mil bi de call.bugün 5 mile sahip olcam inşallah.ama ben pek inanmadım ya 1 haftada 200 gr verdm geçen hafta 2 günde 400???pazar günü belli olur.şimdi call.yaptım 12.yi yarın tatil.sıkılmıştım ii oldu:)bi de araya bi emzirme bi kaka operasyonu girdi:)ama tamamladım.ya pelvis döngüsü çok zorrrr.sen neler yapıon

canım her hafta mı kontrol?
bizimki her hafta kontrol ettiği müddetçe aylık 300 tl alıyor, herşey düzene girip te 2 haftada bir kontrole gittiğinde 180 tl ye düşüyor aylık.

yalnız birşey daha: Tıp Fakültelerinin beslenme ve diyet bölümleri hiç ücret almadan yapıyorlar bu işi. Eğer şimdilik buna ayıracak bir bütçen yoksa böyle bir çözüm yaratabilirsin. Ya da istersen benim yaptığım diyeti uygula bakalım,ne sonuç verecek. Benim pilates yapan üst kat komşum benim zayıfladığımı görünce diyetimi rica etti, yazıp verdim, kadın ilk hafta 2 kg verdi

bu arada funda çayı ile ilgili verdiğin bilgileri okudum,ben de alıp deneyeceğim, özellikle regl bitiminde deneyeceğim ki, gerçekten kilo verimim hızlanacak mı,onu kontrol edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…