- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.701
:))) insülin direnci olanlarda hep sana yakınıyo kendimden biliyorum:)) bu pozitif yaklaşımlarından dolayı ben adıma teşekkür ederim symrnecım. çoktandır giremiyordur malum diş prob. baya sıkı bi diyet verdim şu an 61kg oldum doğumdan önceki halim kadar dukan diyeti yaptım:)) darısı vermek isteyenlere:))
geçmiş olsun benimde vardı aynı problemim 18 kilo verdim baya azaldı şikayetlerim işin sırrı spor ve en önemlisi bıkmadan usunmadan yürüyüş ilk bikaç ay hiçbi işe yaramıyo gibi ama sonrası çorap söküğü...
61 kilo muuusüperrr boanhuar çok tebrik ederim seni!
ya ben de Dukan Diyeti'ne heveslenmiştim birara ama kolestrolüm yüksek çıkınca vazgeçtim
Senin adına çok sevindim, ben de bugün dayanamayıp tartıldım 58 olmuşum ama çizelgemi değiştirmedim çünkü Salı günü diyetisyende kontrolüm var,onun tartı sonucunu bekliyorum.
Seni yeniden burada gördüğüme sevindim.
Sevgiler
kilo almanın sebebi milletin süt veriyon habire ye demesidir normal yemek yersen ilk 6 ayda kilonu korurusun ondan sonra ibre aşağıya inmeye başlar zaten ek gıda vereceğin için diyet yapabilirsin gerçi bir doktor adet görmediğiniz sürece diyet yapmayın demişti.
kızlar nasılsınız?
slm kzılar ne zamandır girmiyorum.evimi taşıdım.ne diyet ne spor hepsini bırakınca yüzüm de tutmadı68 kiloda duruyorum.çok sıcak çok üşeniyorum.oğlumu alıp yürüyorum sadece markete falan.evde oturuyorum ya boğazım da açıldı.offff hiç bi şeye yetişemez oldum ben kızlar siz napıosuuz.biraz kendime bakmak istiyorum ya motivasyonum düştü.çocuğun peşinden koş evin işlerini hallet.kendize nasıl zaman ayırıyorsunuz
merhaba arkadaşlar bnmde moralim çok bozuk bu aralar bende 24 kilo aldım daha wermem gerekn 10 kilom war bebeğim 8 aylık bikinimi giydim olmadı emziriyorum göğüslerde çok büyük hevesle alıp kabine gittiğim şeyler üstüme olmayınca acaip üzülüyorum şimdi tatile gitcez herkes iki dirhem bi çekirdek ben kilolarımla eşim bişi demesede kesin o da eski halimi istiyodur bu acai berry falan diyolar warmı öle şeyleri kullananlar bide çıtırdatma yöntemi falan warmış(
merhaba arkadaşlar bnmde moralim çok bozuk bu aralar bende 24 kilo aldım daha wermem gerekn 10 kilom war bebeğim 8 aylık bikinimi giydim olmadı emziriyorum göğüslerde çok büyük hevesle alıp kabine gittiğim şeyler üstüme olmayınca acaip üzülüyorum şimdi tatile gitcez herkes iki dirhem bi çekirdek ben kilolarımla eşim bişi demesede kesin o da eski halimi istiyodur bu acai berry falan diyolar warmı öle şeyleri kullananlar bide çıtırdatma yöntemi falan warmış(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?