Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

62 kilo ile hamile kaldım 73 kilo ile doğum yaptım şuanda 78 kiloyum :26: 9 aylık bir bebeğim var nasıl gidicek bu kilolar anlamadım ben şiştim kaldım veremiyorum :96::95: öyle aman aman yemekte yemiyorum anlamadım ben ne oluyor böyle bana

61 kilo muuusüperrr boanhuar çok tebrik ederim seni!
ya ben de Dukan Diyeti'ne heveslenmiştim birara ama kolestrolüm yüksek çıkınca vazgeçtim
Senin adına çok sevindim, ben de bugün dayanamayıp tartıldım 58 olmuşum ama çizelgemi değiştirmedim çünkü Salı günü diyetisyende kontrolüm var,onun tartı sonucunu bekliyorum.

Seni yeniden burada gördüğüme sevindim.

Sevgiler

evet evet yürüyüş süper iyi geliyor, özellikle bacakları şekillendirerek kilo verdiriyor! Ben Mart ayından bu yana yürüyorum,inanılmaz farketti. Şu an öyle bir moddayım ki, yürümediğim zamanlar kendimi kötü hissediyorum, eğer gündüz yürüyüş yapamadıysam akşam oğlum uyuyunca saat kaç olursa olsun, koşu bandına çıkıp yürüyorum.
herkese tavsiye ederim!

çok saol cnm bende sizi gördüğüme sevindim.dayanamadım tartılim dedim meğersem 60 olmuşum çok sevindim ve şaşırdım tam 20kilo verdim ama gerçekten dukan diyeti inanılmaz sonuçlar verdi gerçekten dedikleri gibi yesende almıyosun bidaha kocamda yaptı 4kilo verdi arkasına 1aydır yemediği hiç bişe kalmadı kebaplar(malum adanalıyız ya) tatlılar cipsler ne ararsan ama almadı almıyo:)) kolestrolün varsa en azından groseride dukn diyeti için kepek satılıyo ben ondan ekmek yapıp yiyorum inanılmaz tok tutuyo vede zayıflatıyor tavsiye ederim hem yulf kepeğini başka şeylerde(pasta yaparken omlet içine falan) kullanbilirsin 4 küsür fiyetı var uygunda oldukça.
gerçi sende gayet zayıflamışsın pek gerek yok ama kilo kontrolü açısından

yok ya hepsi hikaye bol bol su içecen başkada bişey yok...

slm kızlar ben 1 ayda 2 kilo verdim ama 15 gündür takılıp kaldım 65 kiloda emzirdiğim için çok bişey yapamıyorum dikkatli yiyorum kalori hesabı yapıyorum bana ne önerirsiniz boyum 1.68 68 kiloyla hamile kalmıştım

slm kzılar ne zamandır girmiyorum.evimi taşıdım.ne diyet ne spor hepsini bırakınca yüzüm de tutmadı 68 kiloda duruyorum.çok sıcak çok üşeniyorum.oğlumu alıp yürüyorum sadece markete falan.evde oturuyorum ya boğazım da açıldı.offff hiç bi şeye yetişemez oldum ben kızlar siz napıosuuz.biraz kendime bakmak istiyorum ya motivasyonum düştü.çocuğun peşinden koş evin işlerini hallet.kendize nasıl zaman ayırıyorsunuz

canım ben de arada bakıyorum bu foruma ama görüyorum ki kimseler uğramaz olmuş..
ben bu hafta regl oldum hala 58.7 de duruyorum ne yazık ki..üstelik oğlumun doğumgünü var 10 gün sonra,iyi gözükmek istiyorum.

güzel gelişmeler de var tabii, bir otelin spor salonuna yazıldım,10 gündür çok ciddi yağ yakan ve vücut sıkılaştıran egzersizler yapıyorum haftada 4 gün..ilk zamanlar zor geldi ama şimdi regl olduğum halde spora gidiyorum çünkü kendime süper iyi hissediyorum.

benim de derdim 10 gün içinde en azından 57.5 u görmek...bu yüzden de hergün buraya tüm yediklerimi ve yaptığım sporu harfiyen yazacağım,belki bu etkili olur.

hadi sen de başla tekrar diyete ve tüm yediklerini yazmaya başla,en kısa zamanda toplayalım kendimizi ,)

sevgiler

slm kızlar.tatilden döndüm ve vermiş olduğum 1 kiloyuda almışım(( tatilden dönelide 1 hafta oldu.3 küçük çocukluyum ve bakıcımla aram açıldı.aramıyorum.kendim bakıyorum ama kafayıda yiyorum bazen ve yemeğe saldırıyorum.tekrar kendimi kötü hissediyorum biraz diyet yapıp tekrar bozuyorum ve üsteik insülin direncim var.yani kilo vermem çok zor.şimdi sıkı durun.2-3 gün önce ümitsizce interneti dolaşırken çörek otu ilie ilgili bi siteye denk geldm.
Çörek Otu diye.baya bi okudum yorumları fln.nasıl kullanıldığını ,emzirenlerinde kullanıp kullanamayacağını fln .kafama çok yattı ve 3 gündür kullanıyorum.daha çok yeniyim ama ilk 2 günde kilo veremeyen ben 1,5 kilo verdim.(bu arada 97 kiloyum çok kilolu olduğum için giden bu) diyet yapıyorum desem yalan.ilk gün iyi bir kahvaltı (beyaz ekmek ,peynir,domates zeytniyağlı,krem peynir vs),sonra cornetto,muz,peynir ekmek,akşama da domates çorba ve 1,5 tabak makarna (yağlı).... 2.gün peynirli yağda yumurta,beyza ekmekli,sonra şeftali ve tarçınlı süt,öğlen domatesli biber kızartması beyaz ekmekli,akşam domates çorba,fırında makarna 1 tabağı biraz geçkin,zeytinyağlı salata. yalnız 8 den sonra bişi yemedim çay içtim.inanamıyorum halaaaa.
nasıl kullandığma gelince her yemekten önce yarım çay kaşığından az fazla çörek otu tohumunu iyice çiğneyip yutuyorum.sonra su içiyorum.yarım saat hiç bişi yememek lazım bu şart.kendisi yalnız sindirilmeliymiş.ömür boyu kullanılabiliyor.sadece 6 ayda 1-2 ay ara yii oluyormş.ağrı kesiciyel ve antibiyotikle kullanılmaması öneriliyor.günde 600 adeti geçmemliymiş.ben bunu 3 e bölüp 200 saydım.yarımm çay kaşığından biraz fazla geldi..bi de öğütülmüş şekilde bekleyip kulanılmamalıymış. ozaman bekleyince zararı oluyormuş.ama taze öğütülebilirmiş.kahve öğütücüyle fln.bi sürü derde de iyi geliyormuş.tansiyon,şeker,basur ..... bi sürü.emzirenlerde sütü artırıyormuş zaten çörek otu.güvenle kullanın ama hamilelikte kesinlikle kullanmayın deniyor.doğumu başalatabiliyormuş.valla inşallah bende etkisi devam eder.bu akşam yemeğe gideceğiz.yani biraz fazla yiyebilirim.ama gene yarım saat önceden çöret otumu yerim inşallah.inşallah herkese deva olur

epey oldu giremedim gerçi kimselerde kalmamış buralarda ama ben yinde yazayım artık 58 kiloyum gerçi diyeti bozdum bayadır ama yine bi silkelenip şöle 3 kilo daha versem tam olcak da gaza ihtiyacım var muhtaç olduğum kudret göbeğimdeki ve basenlerimdeki asil yağlarda mevcuttur sanırsammmm

merhaba arkadaşlar bnmde moralim çok bozuk bu aralar bende 24 kilo aldım daha wermem gerekn 10 kilom war bebeğim 8 aylık bikinimi giydim olmadı emziriyorum göğüslerde çok büyük hevesle alıp kabine gittiğim şeyler üstüme olmayınca acaip üzülüyorum şimdi tatile gitcez herkes iki dirhem bi çekirdek ben kilolarımla eşim bişi demesede kesin o da eski halimi istiyodur bu acai berry falan diyolar warmı öle şeyleri kullananlar bide çıtırdatma yöntemi falan warmış (

Merhaba aynı dertten bende müzdaribim oğlum 5 aylık bende 22 kilo aldım bende 14 verdim 8 kilo vermem gerek ama ben 15 kilo vermek istiyorummmm..Önce aldıklarımı vermem gerek..Bende gecen alışverişe gittim 6 7 parça denedim bir tane aldım kötü oldum sinirime dokundu..Bence acil tarafından kilo vermek istiyorummmmmm

merhaba canım bende nerdeyse 30 kilo almış biri olarak şuan eski halime dönmeme 3 kilom kaldı bende bebeğim 8 aylıkkken başladım diyete ve hiç veremeyeceğimi sanarak ama azmin elinden bişey kurtulmuyo gerçekten aynaya bakıp kendinden nefret etmek nedemek çok ii biliyorum o yüzden düzenli bi diyet yap ben o acai berymiş çıtırdatmaymış ne bilmiom şahsen ama iş beyinde bitiyo çok klasik şeyler bunlar ama klasikler de hayat kurtarıyo biliyon :) kendine bebişine zarar vermeden verirsin inşallah bu seferlik böle git denize seneye çıtırlar gibi gidersin başaaaarıılaar

Esmer pirinç: B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Greyfurt: Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.

Kırmızı üzüm: Dolaşım sistemini temizliyor. İçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor.

Salatalık: Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. Ayrıca sağlıklı bir su deposu.

Nar: Hormonları dengeliyor. Bu sayede kilonuzu kontrol etmeniz daha kolaylaşıyor. Ayrıca güçlü bir antioksidan.

Adzuki fasulyesi: (Küçük kırmızı fasulye) Fasulyeler arasında en az yağ oranına sahip. Vücutta daha fazla suyu tutuyor.

Brokoli: Lif ve C vitamini deposu. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyi geliyor. Hazma yardımcı oluyor.

Elma: Hafif tatlı, bağırsakları harekete geçiriyor.

Kiraz: Yumuşak bir müshil etkisi yapıyor ve kilo kaybına neden oluyor.

Yulaf: Tok ve şişkinlik hissi veriyor. Bir kase lapası vücutta üç kase su tutmayı sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…