Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

hazir cocuklar uyumusken listeleri yazayim ben ozaman akliniza gelen birsey olursa ekleme yapariz yönetimdende rica edicem listeleri birinci sayfaya koyssunlar.

kesinlikle yasak olanlar:
cikolata
cips
kola
beyaz ekmek
hazir meyve sulari
vede hergün tartilmak :)

abartmamak kaydiyla;
tuz
seker
kepek ekmegi
makarna
pilav serbest

kesinlikle yapilmasi gerekenler

günde en az 2 litre su
spor ( her türlü hareket spor sayilacak markete gidip alis veris yapsaniz bile )

aklima gelenler bunlar.

ayrica arkadaslar motive olmak ve yemememiz gerekn seyleri canmiz istedigi zaman nefsimize hakim olabilmek adina resminizi cekip kilonuzla birlikte buzdolabina yapistirin.ben ic amasirimla cekilip yapistiracam buzdolabina ve kilere:))

az önce berbat bir rüya gördüm daha doğrusu kabus...kızımı kucağıma almışım hoppidi hoppidi yaparak dolaşıyorum odanın içinde...odada aynalı dolap varmış yandan kendime bakıyorum ama Allahım o ne kalça one göbek öyle..hiçbir zaman öyle olmamıştım..Allah oldurmasında zaten..bir an görünce dünyam kararıyor..ben bu kadar olduğumu bilmiyordum diyorum..bunlar sporla diyetle kaç ayda gider derken uyandım..ohhh dünya varmış..valla şu halimle onun yanında manken gibiyim inanki...içime oturmuş üzüntüsü...

evet hanimlar gazamiz mübarek olsun bugünden itibaren baslamis bulunuyoruz sitzede sorun var malesef bizi buldu (

neyse kisa sürede düzelir ins ben listeye göre kahvaltimi yaptim simdide limon aramolu yesil cayimi iciyom.hergün disari cikacam dedim ama malesef yagmur yagiyo burda ( evde yapicam artik biseyler

Son düzenleme:
anam kimseden ses seda yok umarim sitedeki sorundandir su koyvermek yok ona göre ben aerobik cdimide yaptim simdi elmami yiyorum :))

ben cumartesi başlamıştım..şuan farklı bir diyet uyguluyorum kızlar..cuma günü size sonucu bildireceğim..eğer güzel bir sonuç alırsam uygulamanızı öneririm..ben çok zor kilo veren biriyim..ben verirsem siz daha çok veririsiniz..ayrıca sütüme yan etkiside yok şimdilik..yapabilirsem bugün yürüyeceğim...

oh be gelebildiniz sonunda neydi o be kendi kendime konusuyodum ee nasil gidiyor bakalim benim simdilik iyi ins böyle devam eder

hadi bakalım inşallah güzel olur sonuç ,merak ettim nasıl bir diyetmiş
senin boyun baya uzun galiba benim bmı nerdeyse 28 çıkıyor seninkine bakınca kilo vermene gerek bili yok bence

HASRETIM ben napcam ya bzukadar cok asla yiyyemiyorum bu diyettekiler bana cok fazla listedekilerden daha az yesekde olurmu ??

Son düzenleyen: Moderatör:
canim ben listeyi örnek olarak verdim bende uymuyorum zaten sadece kahvaltiyi listeye göre yapiyorum gerisini evde ne varsa bi tabak ondan yiyorum az yagli yogut ve salatayla birlikte aralarda meyve

cnm nasil gidiyor bende devam ediyorum iki gündür hic yemiyorum cikolata
tartilmadimda hayla umarim vermisizdir
sen verdinmi kilo tatlim ?

merhaba arkadaşlar bende 8 ay önce doğum yaptım. 70 kilodan 65 düştüm ama daha 7 kilom daha var..acaba zayıflamak için neler yapıyorsunuz. benim 5 kilo vermeme rağmen göbüşüm öyle duruyo sezaryenle doğum yaptım. göbek hareketide yapamıyorum belimden rahatsızım. siz göbüşleriniz için ne yaptınız nasıl kilo verdiniz bana neler öneririsiniz..

ben de geldim... 20 kilo versem evlendiğim zamanki kiloma geleceğim :)) ama zaten tombul olduğumdan dolayı o da yetmez aslında ama emziriyorum ve işin kötüsü zaten çok zor kilo verebilen biriyim (( bakalım ne olacak...

bende 16 kilo verirsem evlendiyim zamanki kiloma geleceğim ama bende emziriyorum ve bende hızlı kilo alıp zor kilo veriyorum 4 ayda hiç bişey yapmadan 7 kilo vermişim bide ben erken doğum yaptım 9 ay hamile kalsam ne olurdu kim bilir:)

ben doğumdan sonra kilo vermedim hala aynıyım. hem de hemen hemen her gün yürümeme ve çok fazla yemek yemememe rağmen. şimdi denemeye başladım. yemeklerimi kontrol etmeye ve daha hızlı ve uzun yürümeye başlayacağım. bakalım neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…