- Konu Sahibi minikkus24
-
çok almamışsın rahatlıkla verirsin.9 ayda alınan kilo ancak 9 ayda verilir demişti doktorum..ben şimdiye kadar 18 kilo verdim.senin önünde uzun bi zamn var daha vermek için..bebeğin daha çok küçük sakın rejim yapma. bol bol ye ve 6 aydan sonra kilo vermeyi düşün.sütün miktarı kadar kalitesi de önemli ve yediğin şeyler ne kadar güclü olursa sen de okadar güçlü oluyorsun. bebek bakımı için de enerji lazım doğrusu.
maşallah diyorum sadece darısı başımıza...dediklerini uyguluyorum canım.6 da yemek yiyorum..sonrada en fazla meyve yiyorum..hep bitki çayları ve komposto tüketiyorum...Günaydın;
Bende 6 ay önce doğum yaptım ve 26 kilo aldım...1 hafta önce itibariylede 29 kilo vermiş bulunuyorum...Adet olmakla kilomun hiç alakası olmadı çünkü daha 22 gün önce adet oldum..Yani 5.5 ay olmadım demek oluyor bu..Bana göre bu işin tek formülü yemiceksin..Bu kadar basit.Özellikle akşam saat 6 dan sonra hiç birşey yemezsen sadece su ve şekersiz bitki çayıyla çok güzel kilo verebilirisiniz..Emzirmeye gelince bende 6 aydır sadece anne sütü veriyorum...
canım geçenlerde dinledim..murat topoğlu mu topaloğlumu bi dr varya diyetisyen o demişti lohusayken yenen tatlılar kilo olarak geri döner size diye..üstelik lohusayken alınan kilolar kalırmış..tatlının süt yapmasının tek nedeni arkadan hararetle içilen su dedi..bende hiç tatlı yemiyorum..abur cubur da yok..hoş canımda istemiyor inşallah böyle devam eder sonradan iştahım açılmaz...Bence deadet olmakla kilo vermenin alakası yok.Bi de ilk 6-7 ay içinde kilonu verdin verdin.Yoksa emzirme falan o saatten sonra çok işe yaramıyo.yani 2 yılda vücut eski haline gelir falan hikaye bence.
Bi de yeni doğum yapmış arkadaşlara tavsiyem sütün tatlıyla falan alakası yok,kimseyi dinlemeyin bol su için.Elbette ilk aylarda rejim yapılmaz ama olan kilonun üstüne yenisini eklemenin de anlamı yok di mi????
saol canım..evet buraya kimse gelmiyor bakıyorum arada bende..kendime kapı bulmam lazım yakın zamanda benimdekaydirigubbakcemile3...yarın 10 günüm doluyor salı günü bende başlamayı düşünüyorum platese..içim boşalınca bıngıl bıngıl kaldım kaslarım salmış kendinibeyaz lilyumcm kızın olmuş çok sevindim güle güle büyüt kızını canım ben bu topiğin pek bi faydasını görmedim kızlar çok yavaş ilerliyo o yüzden zayıflamak isteyenlerin topiğindeyim umarım en kısa zamanda fazlalıklarınızdan kurtulursunuz kolay gelsin hepinize plates yapın annişler şiddetle tavsiye ediyorm ben 4 aydır yapıyorm inanılmaz inceltiyo birazda kendinize vakit ayırın
beyazlilyum hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim. benim bebek 4 aylık oldu 6 kilo fazlam kaldı. ama çok acıkıyorum ben diytet yapamıyorum. yalnız şunu yeni anne olanlara şiddetle belirteyim sütün tatlıylahakkaten alakası yok. yada varsa bile sıvı şeyler almak da aynı işi görüyor. bol su için. her emzirmeden sonra özellikle bol bol su için.
6 kiloyu vermezsem yaza nasıl gircem onu düşünüyorum
maşallah diyorum sadece darısı başımıza...dediklerini uyguluyorum canım.6 da yemek yiyorum..sonrada en fazla meyve yiyorum..hep bitki çayları ve komposto tüketiyorum...
canım geçenlerde dinledim..murat topoğlu mu topaloğlumu bi dr varya diyetisyen o demişti lohusayken yenen tatlılar kilo olarak geri döner size diye..üstelik lohusayken alınan kilolar kalırmış..tatlının süt yapmasının tek nedeni arkadan hararetle içilen su dedi..bende hiç tatlı yemiyorum..abur cubur da yok..hoş canımda istemiyor inşallah böyle devam eder sonradan iştahım açılmaz...
saol canım..evet buraya kimse gelmiyor bakıyorum arada bende..kendime kapı bulmam lazım yakın zamanda benimdekaydirigubbakcemile3...yarın 10 günüm doluyor salı günü bende başlamayı düşünüyorum platese..içim boşalınca bıngıl bıngıl kaldım kaslarım salmış kendini
saol canım doğurduk sonundakaydirigubbakcemile5...
sütün tatlıyla alakası yokmuş gerçekten kendimde gördüm..bol bol su içiyorum rezene ısırgan içiyorum..komposto içiyorum sütümde yetiyor maşallah
canım yaza daha çooook var verirsin inşallah..süprizzzzz
bu başlık bence de hiç motive edici değil..
bence takımlara gelin kızlar...
Günaydın;
Bende 6 ay önce doğum yaptım ve 26 kilo aldım...1 hafta önce itibariylede 29 kilo vermiş bulunuyorum...Adet olmakla kilomun hiç alakası olmadı çünkü daha 22 gün önce adet oldum..Yani 5.5 ay olmadım demek oluyor bu..Bana göre bu işin tek formülü yemiceksin..Bu kadar basit.Özellikle akşam saat 6 dan sonra hiç birşey yemezsen sadece su ve şekersiz bitki çayıyla çok güzel kilo verebilirisiniz..Emzirmeye gelince bende 6 aydır sadece anne sütü veriyorum...
darısı başıma canım ya umarım bende veririm senin gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?