Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

çok almamışsın rahatlıkla verirsin.9 ayda alınan kilo ancak 9 ayda verilir demişti doktorum..ben şimdiye kadar 18 kilo verdim.senin önünde uzun bi zamn var daha vermek için..bebeğin daha çok küçük sakın rejim yapma. bol bol ye ve 6 aydan sonra kilo vermeyi düşün.sütün miktarı kadar kalitesi de önemli ve yediğin şeyler ne kadar güclü olursa sen de okadar güçlü oluyorsun. bebek bakımı için de enerji lazım doğrusu.

haklısın canım. ben de aslında çok takmamaya çalışıyorum ama mart 11 de işe başlıycam ve kıyafetlerim üzerime olmuyor. yeni kıyafet de almak istemiyorum onlara alışıp nasıl olsa kıyafet var diye kilo veremem diye düşünüyorum. gerçi tanıdıklarımın bazıları da bu kilomun bana daha çok yakışmış olduğunu da söylüyorlar ki bu da beni gevşetiyor :icecream:

ben hiç öle kendiliğinden vermedim kiloları.. sadece bir kısmı şişlikler falan kendiliğinden gitti..
ayrıca emzirirken de bir o kadar da acıktırıyordu bu beni..

kızım 15 aylık hala kilolarım dururyor diyetteyim:)) gerçi hamile kaldığım kiloya döndüm ama ben zaten kilolu hamile kalmıştım

zuzum ben de kilolu hamile kalanlardanım.Evlendiğimde 63 kiloydum.Sonra 1,5 yıl içinde 77 kiloya kadar çıktım.Rejim yaptım ve 68 kiloya düştüm.Uzun zaman kilomu korudum,derken 72 kiloya çıktığım ara hamile kaldım.Çok dikkatli bir hamilelik geçirdim ve sadece 13 kilo alarak 85 kiloyla doğum yaptım.Şuanda 74 kiloyum.Dikkat etseydim kesin verirdim ama etmedim,şimdi oğlum14,5 aylık ve diyete başladım.60 kilo olacağım ve 5 sene önceki halime döneceğim kesin kararlıyım.38 beden olacağım

1 ay sonra bende başlayacağım bişeylere..ama burda paylaşım olmuyor hiç. 2 hafta 3 hafta topiğin yüzüne bakan olmamış..paylaşım olmazsa motivasyonda olmazki((((((

Günaydın;
Bende 6 ay önce doğum yaptım ve 26 kilo aldım...1 hafta önce itibariylede 29 kilo vermiş bulunuyorum...Adet olmakla kilomun hiç alakası olmadı çünkü daha 22 gün önce adet oldum..Yani 5.5 ay olmadım demek oluyor bu..Bana göre bu işin tek formülü yemiceksin..Bu kadar basit.Özellikle akşam saat 6 dan sonra hiç birşey yemezsen sadece su ve şekersiz bitki çayıyla çok güzel kilo verebilirisiniz..Emzirmeye gelince bende 6 aydır sadece anne sütü veriyorum...

Bence deadet olmakla kilo vermenin alakası yok.Bi de ilk 6-7 ay içinde kilonu verdin verdin.Yoksa emzirme falan o saatten sonra çok işe yaramıyo.yani 2 yılda vücut eski haline gelir falan hikaye bence.

Bi de yeni doğum yapmış arkadaşlara tavsiyem sütün tatlıyla falan alakası yok,kimseyi dinlemeyin bol su için.Elbette ilk aylarda rejim yapılmaz ama olan kilonun üstüne yenisini eklemenin de anlamı yok di mi????

beyaz lilyumcm kızın olmuş çok sevindim güle güle büyüt kızını canım ben bu topiğin pek bi faydasını görmedim kızlar çok yavaş ilerliyo o yüzden zayıflamak isteyenlerin topiğindeyim umarım en kısa zamanda fazlalıklarınızdan kurtulursunuz kolay gelsin hepinize plates yapın annişler şiddetle tavsiye ediyorm ben 4 aydır yapıyorm inanılmaz inceltiyo birazda kendinize vakit ayırın

beyazlilyum hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim. benim bebek 4 aylık oldu 6 kilo fazlam kaldı. ama çok acıkıyorum ben diytet yapamıyorum. yalnız şunu yeni anne olanlara şiddetle belirteyim sütün tatlıylahakkaten alakası yok. yada varsa bile sıvı şeyler almak da aynı işi görüyor. bol su için. her emzirmeden sonra özellikle bol bol su için.

6 kiloyu vermezsem yaza nasıl gircem onu düşünüyorum

maşallah diyorum sadece darısı başımıza...dediklerini uyguluyorum canım.6 da yemek yiyorum..sonrada en fazla meyve yiyorum..hep bitki çayları ve komposto tüketiyorum...

canım geçenlerde dinledim..murat topoğlu mu topaloğlumu bi dr varya diyetisyen o demişti lohusayken yenen tatlılar kilo olarak geri döner size diye..üstelik lohusayken alınan kilolar kalırmış..tatlının süt yapmasının tek nedeni arkadan hararetle içilen su dedi..bende hiç tatlı yemiyorum..abur cubur da yok..hoş canımda istemiyor inşallah böyle devam eder sonradan iştahım açılmaz...

saol canım..evet buraya kimse gelmiyor bakıyorum arada bende..kendime kapı bulmam lazım yakın zamanda benimdekaydirigubbakcemile3...yarın 10 günüm doluyor salı günü bende başlamayı düşünüyorum platese..içim boşalınca bıngıl bıngıl kaldım kaslarım salmış kendini

saol canım doğurduk sonundakaydirigubbakcemile5...
sütün tatlıyla alakası yokmuş gerçekten kendimde gördüm..bol bol su içiyorum rezene ısırgan içiyorum..komposto içiyorum sütümde yetiyor maşallah
canım yaza daha çooook var verirsin inşallah..süprizzzzz

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin bebişini..
İnan bunları yaptığın sürece doğum kilolarının nasıl gittiğine kendin bile inanmayacaksın..Çok öpüyorum sevgiler..a.s.

bu başlık bence de hiç motive edici değil..
bence takımlara gelin kızlar...

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum kk'ya.bu bölümü de yeni gördüm.doğumuma 1 hafta kaldı ve biraz önce tartıldım tamı tamına 26 kilo almışım.ben zaten 90 kiloyla hamile kalmıştım(( tam diyete başlayacaktım dur bi gebelik testi yapayım gebeysem bebişim aç kalmasın diye öylesine yaptığım bi testle öğrendim gebe olduğumu..şimdi 116 kiloyum ve nasıl veririm o kadar kiloyu bilmiyorum..canım çok sıkılıyor bunu düşündükçe.. senağlama

darısı başıma canım ya umarım bende veririm senin gibi..

darısı başıma canım ya umarım bende veririm senin gibi..

sıkıntı etme canım. dengeli beslenip bebeğine süt yaparsın. ama aburcuburdan da kaçarsın. bir şekilde yavaş da olsa gidiyor kilolar...bebeğini sağlıkla kucakla İnşaAllah...

kilo vermeye calışanlar takımlarda..
gerisi yemeye devam heralde...mirmirmirmir

takımlara nasıl giriliyor peki ? bende tombalak olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum bu gidişe duuur demem lazım imdaaaaaaat

merhabalar
benimde 10 aylık kızım var 92 kgdan 77 kg yadüşmüştüm ama 1,5 ayda 84kg klava: olmuşum nasılmı oldum tabiki kendimi tutamadım ve yemeyebaşladım,moralım şuan sıfır,bugün itibarıyla tekrar başladım bende 6 dan sonra yemeyerek ve şekersiz içeceklerle vermiştim,tekrar başladım umarım veririm,canım çok sıkkın moraliiiiiiiim çoook bozuksıkıntıdan uyuyamıyorum.......
ağlamak istiyoruuuuuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…