Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

bayanlar tesekkur ederım benı yanlız bırakmadıgınız ıcın doktorum benımde 1 ay spor yapmayacaksın 1 ay sonunda da cok hafıf spor hareketlerı yapacaksın dedı ama 15.gun spora basladım vucudumu gordukce sınırlerım bozuluyoo benı tek tesellı eden oglusum eskı kıyafetlerıme gırememek kadar kotu bısey yok bence

esma inan seni cok iyi anliyorum..oglum iki aylikken bir davete cagrilmistim..ama eski kiyafetlerimin hicbiri olmuyordu..davete bir hafta zaman vardi ben hergun yuruyus hafif mekik ve kalca hareketleri yaptim bir hafta sonunda eski kiyafetlerimdn birisine girdim ve davete katildim..senin su anda ki lohusa psikolojin sana bunlari yasatiyor..etrafina baksana bir dogum yapali yillar olmus ama hala kilosu olan insanlar var kasma kendini bu kadar..ustelik kisin vucut normalden daha fazla yaglaniyor onuda hesaba katarsan sen bu yaz bu kilolardan kurtulursun..

ozlemcım pekı hıcmı dıyet falan yapmadın nasıl verdın kılolarını
hamılelıkten once zayıfmıydın pekı kac kıloyla hamıle kalmıstın sankıncası yoksa cvp verırmısın

cnm son iki aydır tam anlamıyla diyet diyemem ama yediklerime dikkat ediyorum.2 ayda 5 kilo verdim.boyum 1.64 56 kiloyla hamile kaldım doğuma girdiğimde 71 kiloydum.şimdi 53 kiloyum.bu arada ben 56 kiloyken giydiğim ve bana bol gelen kıyafetlerimin içine şimdi 53 kiloyken girebiliyorum ve hatta bol değil neredeyse dar gelio.ben de hala buna inanamıyorum ve sinir oluyorum ama durum bu.onun için ben de 50 kiloya inmek için uğraşıyorum.bu nedenle sen de eski kıyafetlerini tekrar giymeyi takıntı haline getirme cnm.doğumdan sonra vücudun şekli değişio galiba.

canlarım bıde ben kılo vermeye baslasam emzırdıgım ıcın dıyette yapamıyorum zateen normaldede yapamıyodum ırademe dur dıyemıyorum ama bu kıloları vermem lazımmmm

canlarım dogum sonrası kullanabılecegım sızın kullandıgınız işe yarayan sıkılastırıcı krem varmı lutfen yardım edın

arkadşım ben şuan bir tane kullanıyorum çoğu arkadaş kullanmış memnun kalmış ama ismini burda yazamıyorum sanırım reklama girer diye özel msj atman gerek herhalde

ben avonun sıkılaştırıcı kremini kullanmıştım çokta faydasını gördüm düzenli kullanılırsa tabi tavsiye edrim canımcım.

1 aymıı bir ayı sen çok uzun bir süre zannediyosun heralde benim 9 ay oldu yeni yeni toplanıyo vücudum valla.organlar ancak 2 ılda eski haline geliyomuş zaten düşünsene 2 yıl:1shok: yani daha çok erken senin için gider gider kilo milo kalmas :1yes2:

Hamileliğimde 20 Kg Aldim.doğumdan 15 Gün Sonra 10 Kg Vermiştim.4 Ay Oldu Hala Ayni Kg Dayim.regl Olmadim Henüz.acaba Olunca Kg Verebilirmiyim.bebeğimide Emziriyorum .tam Bir Diyete Giremiyorum O Yüzden.deneyim Sahibi Olanlar Yorumlariniz Nedir.teşekkürler.

canım bende hamileligimde 20 kilo almıstım ama dogumdan hemen sonra aynı kıloma tekrar dondum adetımde tekrar duzene gırdım sonra 1-2 kılo daha verdım suan 54 kıloyum hamile kalmadan once 48 kıloydum

hamileligimde 17 kilo aldim..dogumdan hemen sonra 5 kilosunu verdim sonra kendiliginden gidiyor kilolar hamile kaldigim kilodann 4 yada 5 kilo fazlam kalmisti onemli olan ustune yeni kilolar eklememek

bende hamileligimde 20 kg almistim, dogumdan sonra anca 8-9 kilo gitmisti, ama 13 ay emzirdim, ve tam 1 yil sonra eski kiloma döndüm, bence normal ama sakin diyet uygulama yoksa bebegini sütünden edersin
sevgilerimle

Zamanla atarsın canım merak etme. Ben iki yıl sonra ancak toparladım. Tabi her bünye farklı. Emzirirken önemli olan bol miktarda sıvı almak. Öyle süt olsun diye kontrolü kaybetme. Sütün kalitesi için dengeli beslen ama aşırıya kaçma.

ben hamileyken 27 kilo almistim :1yes2:ama dogumda 16 kilosu gitti geriye kalanida zamanla gidiyor bol bol emzirirsen..adet gormeye basladiginda diyet yapabilirsin ama oncesinde sadece 3 ara 3 ana ogun bol su..havalar cok guzel koy bebegi arabasina sabahlari yuruyus yap cok faydasi olacaktir.bazen vucut durur kilo vermezsin ama bedenin kuculur yag yaktigin icin..sonucta bol emzirdigin taktirde sut yapmak icin vucutta ki yaglarini kullanacak bedenin bunu iyi degerlendir ben oyle yaptim ve cook uzun zamandir 51 kiloyum..

slm benime 11 aylık bebeğim var 12 kilo aldım hamilelikte doğumla çoğu gitti ama emzirmek için yemelisin dedikçe millet yedim doğum yaptığımda 62 ye indim sonra 67 oldum ama daha yeni diyet yapıyorum bebeğim emmeyi baya azalttığı için oda sakın bebeğin emerken diyet yapma ama sağlıklı beslen o zmana kiloların gider.

Yahu türünün tek örneği benmiyim acep:uhm:
Hamileliğimde 20 kilo aldım,80 kilo oldum. Doğumdan sonra 74 kiloya düştüm. Emzirirken tekrar 80 oldum:Roflol: Rejimmiş, diyetmiş hiçbirşey yapmadım. Emzirerek 9 ayın sonunda 59 kilo oldum. E bebe de hareketlenince annede hareket ediyor doğal olarak. Ama ikinci kuzucumda biraz zor verebildim kiloyu. Halen 4 kilo fazlam var.

Hiiiç dert etme arkadaşım, kiloyu kendine sorun yapmak için daha çok erken. Heleki diyet filan hiç yapma. Sen emzir yeter. Zaten emzirirken bayağı bir kalori harcıyorsun. 1 seneye kalmadan tığ gibi olursun merak etme. Hemencecik kilo vermeyide bekleme lütfen.:teselli:

emzirirken kesinlikle diyet yapma!!!! sütün olsun diyede ha babam yeme günde 3 litre su tüket, dengeli beslen (günde 3 ana 2ara öğün yemek ye).bende 20 kilo aldım doğum anında 6 kilo gitti zaten geri kalan 14 kilo da yaklaşık 6 ayda gitti.Herkezin bünyesi farklı tabi üzülme kafana takma sen bebeğini annne sütüyle beslemek durumundasın o sebepten bırak kiloları öle kalsın bebişin için :)

kızlar bende dogum yapalı 41 gun oldu hamılelıgımde 20 kılo aldım dogumda 10 kılom gıttı ve halan aynı kılodayım verememdım hıc acaba gıdermı gobegımde var bebegımıde emzırıyorum dıyet yapamıyorum napıcam ben ya ( bu arada sezeryanla dogum yaptım

merhaba bende yeni katıldım 3 aylık bebeğim var ve çok kilo aldım şimdide emzirdiğim için rejim yapamıyorum buda çok canımı sıkıyor kendime göre giysi bulamıyorum dışarı çıkmak istiyorum ama üzerime hiç bir şey yakışmadığı için vazgeçiyorum artık eşiminde beni beğenmediğini düşünüyorum bana karşı hiç bir şeyi yok ama ilk önce ben kendimi beğenmiyorum evlendiğimde 50 kiloydum şimdi söylememk bile istemiyorum birilerine anlatmak istedim benim gibi bunalımda olan varsa yazsın....iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…