Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

kızlar buraya sadece dogum yapanlar ve kılo veremeyenler ıcın actım 2 ay oldu dogum yapalı halen dogum kılolarımdan kurtulamadım benım gıbı olanlar buraya yazsınlar

ben 64 kılo ıle hamıle kaldım 84 kılo ıle dogum yaptım bu arada

Peki şu anda kaç kilosun,yani 2 ay oldu diyosun,kaç kilo verebildin?Emzirdinmi devamlı? Hani emzirmekte anneyi zayıflatır diyorlar ya.
Ben 49 kiloydum,73 le doğurdum.1 ay oldu şu anda 62 yim.Doğumdan bir hafta sonra tartıldığımda 65dim.Yani 1 ayda 3 kilo verdim.
:bbo:

bebekler için ne kadar faydalıysa süt sizin içinde öyle emziren anneler daha kolay kılo veriyor...
birde bu kılo olayı 6 aydan önce normale dönmez haberiniz olsun:)

canım sımdı 69 kıloyum 84 kılo ıle dogum yaptım sımdıye kadar 15 kılo verdım ama 10 kılosu dogumda gıttı 64 kılo ıle hamıle kalmıstım bebgımı emzırıyorum

bence önemli olan şu anda bebeğin ve kilolarını kafana takma derim çünkü bu kiloları eninde sonunda nasıl olsa verirsin ama çocuğun birdaha bu döneme geri dönmeyecek ve ileride belki de ona şimdi farkında olmadan istemeden çok büyük yada tamiri imkansız zarar vermiş olacaksın
çünkü doktorlar ikli yaşına kadar emzirmenin önemli olduğunu her yerde söylüyorlar özellikle ilk altı ay tamamen senden besleniyor bazı gıdalaı eksik alman direk bebeğini etkileyecek onun ileride sağlıklı olması için herşeyden yemelisin
zaten emzirdiğin için günde 500 kalori yakıyorsun demek ekstradan
chips kola fazla çikolata çerez aşırı pasta börek türlerinden gibi yiyeceklerden uzak durursan ayrıca yaz geldi bebeği alıp arabasına hergün yürüyüşe çıkarsan zaten büyük bir kısmını zamanla vermiş olursun farkına varmadan

ben 2 sene sonra başladım diyete ama ilk yıl hiç dikkat etmeden ve diyet yapmadan 10 kilo vermiştim geriye kalmıştı on kilo ama hatam hamur işini çikolatayı abur cuburu abatmış olmam son bir yılda ve 5 kilosunu geri aldım şu anda o 5 kiloyu vermiş durumdayım ve inşallah geri kalanı da yolcu

hiçbir sey evladından daha kıymetli değil

unutmadan bir de kendini iyi hissettiğin zaman hafiften egzersizlere başlayabilirsin maalesef bunu ben yapmadım 4 aydır yapıyorum

Esmacım beni de yaz arkidiş...... Ben doğum yapalı 14 ay oldu.... Ama hala vermem gereken 15 kilo var... Offff offfffff.... Yolu yarıladım ama ben de bittim.. Yoruldum, bıktım.....
Sürekli otçul hayvanlar gibi ot yemekten;
uzun çiğniyeceğim diye durmadan geviş getirmekten,
acıktıkça su içmekten,
millet löpür löpür pastaları götürürken ciğer görmüş kedi gibi yalanmaktan bıktıııım uleeeeyyyyynnnnn....
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

vallahi benim küçük cadı da 13 aylık oldu hala emiyor dr 18. aya kadar devam dedi. ama ben vallahi 79 kg ile hamile kaldım 95 kg ile doğuma girdim 88 kg doğumdan çıktım. ve bundan 3 ay önce kaç oldum biliyor musunuz? 102 kg yani insandan insana değişiyor. şimdi şu macından siparaiş verdim bakalım ne olacak.

:bbo:Ben 5 ay once dogum yaptim..Boyum 1.80 ve 84 kiloyla hamile kaldim.Amacim kilo verip ole hamile kalmaktı ama nasip boleymis.100 kilo ile doguma girdim ciktigimda 89 kiloydum simdi ise 92..Allahtan boyum var ama yinede ben bu deildim.Kendimi bildim bileli (18 yas olar bu)diyet yapıyorum bıktım artik .Ha zayıflamak ıcın ne yapıosun derseniz hic bisi ama persembe gunu sırkeli balli
karisima basladim ve vakit bulursam bebek malum yuruyus bandında yuruyorum 40 dk abkingdede 50 adet mekik..Halimden cok sikayetciyim ama elimden gelenide yapamiyorum..Sanki beynimin ici dondurma ve ben hep yemek istiyorum karnım hep tok giibi ama ben hala yiyorum yaaa.Silkinip kendime gelmem lazim kizlarr.

merhaba tatlı anneler bende 12,5 ay önce doğum yaptım hamile kaldığımda 51 kiloydum 1.70cm boyum doğa gitmeden son hafta baktığımda 85 kiloydum korkuuuunç ama bebeğim emerken çok fazla diyet yapmadım spor hiç yapamadım çünki bebişin peşine koşturmaktan halim kalmıyordu zamanla vucut eski haline dönüyor bebek ek gıdaya başlayınca bende daha dikkatli olmaya başladım yani bebek herşeyden önemli bol bol sıvı gıda alıp emzirme döneminde özellikle ilk 6 ay diyet yapmayın derim ben sonra bebişimden 1 ay ayrı kalmak zorunda kaldım bu süre stresli bi süreçti biraz o zaman gitti şimdi bebişim emmiyor 57 kiloya düştüm aman sakın emzirirken ağır diyetler yapmayın çünki o süreçte sizinde kalsiyum ihtiyacınızın olduğu bi süerç

ya işte bak diyorum ya herkesin bünyesi farklı bende 6 ay ek gıdasız emzirdim ama tık yok aldım da aldım

Ben zeyna gibiyim masallah disardan goruldugumde kanlı canlı ..ama benim hıc sutum olmadi bebegim 2ay emebildi sona mamaya basladik.O iki ay bile cok farketmisti gobegim falan dumduzdu taki bebek beni emmeyi bırakti simdi gobegim benden once koseyi donuyor...ve ben bunlari yazarken kuruyemis yiyorummm zayıflıyacagım ya cartt naniknanik Kilo verme olayi beyinde baslio istedigin kadar cok sismanım zart zurt diye yakın beyini bu ise sartlarsan kilo verirsin aldiğın gibi .yanlişmiyim?

bemide bebeğim yın 26 sında 1 yaşına girecek doğum öncesi kiloma 3 kilo kaldı(59a yani)ama onu versemde sağlıklı beslenmeye devam altına inmekte istiyorum ama sağlklı beslenmek şart bir iki hafta aç yapmak arın gurultusuya uyumak arkasındanda dkkate etmek bunlar olmadan kilolar gitmiyo herşey yemek ama ölçüsünde yemek. ha unutmadan spor mutlaka olmalı ii geceler:))

esma keskin kilolarına fazla takıntılısın, bırak bebeğin önemli, onu emzir görüceksin o bir başlasın emeklemeye, çekmeceleri karıştırmaya peşinden çok koşucaksın yediklerine biraz dikkat et, ilk doğumdan sonra kilolar kolay verilir eski fiziğine en geç bir yıl içinde kavuşursun... dert etme canım....

56 ile hamile kaldım 84 ile doğuma gittim 10 kilo doğumda gitti 66 ya kadar hiçbir çaba göstermeden düştüm kızım şuan 17 aylık ve hala emziriyorum.66 dan sonra kendi çabamla şuan 56-57 arasında gidip geliyorum 52 ye düşmeden bırakmıycam diyetimi arkadaşım sıkıntı yapman için çok erken valla birazda hırs yaptım etraftaki insanları çatlatmak için:)))) çünki daha yeni doğum yapmıştım ve herkes aaa benden şişmansın falan filan gibi imalarda bulunuyordu ....

Bence Acele Etmemek De Fayda Var,1 Senede Aldiğimiz Kilolari 1 Senede Vermek En Sağliklisi...hem Bebişlerimiz Kilolarimizdan çok Daha önemli ,di Mi?

canım bısey yapmıyorum sadece sıvı alımımı cogalttım masallah ogluma sadece anne sutu verıyorum daha ıkı aylık ve 7 kılo oldu

MAŞALLAHHHHH!!!7 kilo süper,demek sütün yarıyo canım! yağlı falan...benim etrafımda gördüğüm hep memeden ii kilo alan çocuk anneyi zayıflatıyo!benim oğlum da böyle olmamıştı ama bikaç arkadaş bööle çabucak zayıflamıştı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…