Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

funda yı bende dusunuyorum bakalım dun bgn bıraz kacırdım ama yıne suyla tamamlmaya calısıyorum ıce ıce bı hal oldum

senin bebiş kaç aylıkk?:ecrin_bebek:

mrb dilekrüzgar bilgin icin sagol.bebegim 9aylik hala emziriyorum.gün icindeaz yemeye calsiyorum tabi sütü etkilemesin diye bol bol sivi gida aliyorum.birazda spor yapiyorum.ama benim tek sorunum her hafta sonu esim sayesinde yemegi kaciriyorumya.insallah kasima kadar su yapisan 3kilomda gider.

canım kılonu yazda yarısmamıza senıde ekleyelım 6 kasım bıtıs tarıhı yanı dıyetımız 2 haftalık

kızlar selam eğer emziriyorsanız funda çayını içmeyin ödem attırdığı gibi, sütü çok azaltır

sende yarısmak ıstermısn bizimle valla bı öncekı yarısma benı baya gaza getırmıstı 90 la gırdım sezeryana suan68 kıloyum geçenkı yarısmada bır ayda 4 kılo verdım
dıyet yalnız yapılmıyor destek sart

senin bebiş kaç aylıkk?:ecrin_bebek:
3 aylık sunnet oldu 12 gun falan oldu ama hala huysuz dıkıslerı tamamen düşmedi yaramazdı zaten daha da bı huysuzlastı bebek ne yapsın küçücük daha sünnettı hastalıktı ne ugradıgını sasırdı zavlallı alpim

Benim oğlum 9 kasımda 14 aylık olcak ve ben memeden kesme çalışmalarındayım sütüm kesise isabet olur benim için içeyim bari ben:)

MRB dilekrüzgar canim 53.kiloyom insallah veririz.yarismaci arkadaslar basarilar dilerimm.

canım tavsiyen için teşekkürler
sence sogan suyu olur mu
bence soğan suyu olur zaten sütü de artırıyo ama dikkat et bebekte gaz olabilir
olur canım ben zaten cuma yarışmasında 4. takımdayım, ama buraya da ekle 72,7 kilom,85le girdim doğuma bende ama doğumdan sonra aldım. 2 ayda 7 kilo verdim ben de

geçmiş olsun ve de maaşallah erkek olmuş
benim kuzum da 6 aylık geçen hafta sünet oldu yeni yeni iyileşiyor ama bir naz bir naz sormaaa

slm kizlar bugün cok güzel beslendim tam diyete uyacaktimki aksam esim bana yas pasta almis.malumbir dilim yedim cok üzügünüm.ya bide bu aralar kendimi cok yorgum hissediyorum sporuda bosladim.size bisey sorcaktim ben niveanin inceltici sikislastiricisini aldim.benim göbekte sorun oldugu icin oraya ve bel kismina sürüyorum.daha ölcmedim ben aranizda kullanan varmi sonuc sizde nasil oldu.tabi kullananlar varsa.neyse kizlar size iyi geceler.

Alpİm:68

nazlıbahar:66

esradİnÇel:59.9

blue_:73

yasmin46:77.8

duygu:66

dilekrüzgar:72.7

gülsü:53

dilekdoruk:63.7

evros:75

Ismini gözden kaçırdıgım arkadaslar kılolarını eklesın belkı dıkkkatımden kacmıs olabılır
hadi kızlar zayıflayalım

ii maşallah.. bizimki de 5,5 aylıkken olmuştuu. 3 gün sonra banyo yaptırdık huysuzluk falan olmadıı hiç

kızlar ya bende dün bi velii ziyaretine gittim malum burası antep kadın bi lahmacun yapmış bi çorba bide fırında yemek.. offfffffffff kaçamak yaptımm :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…