- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi minikkus24
-
gunaydıncanım bende oturdum kahvaltı yapıyorum peynır ekmek çay bu aralar mıde bulantısı yasıyorum pek bırsey yıyemıyorum sureklı peynır bebekte uyuyo keyıf yapıyorum valla
sımdı uyanır canıma okur gecelerı 2 den önce uyumuyo sureklı aglıyo gercekten bıttım artık
canım tavsiyen için teşekkürlerkızlar selam eğer emziriyorsanız funda çayını içmeyin ödem attırdığı gibi, sütü çok azaltır
canım kılonu yazda yarısmamıza senıde ekleyelım 6 kasım bıtıs tarıhı yanı dıyetımız 2 haftalıkmrb dilekrüzgar bilgin icin sagol.bebegim 9aylik hala emziriyorum.gün icindeaz yemeye calsiyorum tabi sütü etkilemesin diye bol bol sivi gida aliyorum.birazda spor yapiyorum.ama benim tek sorunum her hafta sonu esim sayesinde yemegi kaciriyorumya.insallah kasima kadar su yapisan 3kilomda gider.
kızlar selam eğer emziriyorsanız funda çayını içmeyin ödem attırdığı gibi, sütü çok azaltır
3 aylık sunnet oldu 12 gun falan oldu ama hala huysuz dıkıslerı tamamen düşmedi yaramazdı zaten daha da bı huysuzlastı bebek ne yapsın küçücük daha sünnettı hastalıktı ne ugradıgını sasırdı zavlallı alpim
senin bebiş kaç aylıkk?:ecrin_bebek:
bence soğan suyu olur zaten sütü de artırıyo ama dikkat et bebekte gaz olabilircanım tavsiyen için teşekkürler
sence sogan suyu olur mu
olur canım ben zaten cuma yarışmasında 4. takımdayım, ama buraya da ekle 72,7 kilom,85le girdim doğuma bende ama doğumdan sonra aldım. 2 ayda 7 kilo verdim ben desende yarısmak ıstermısn bizimle valla bı öncekı yarısma benı baya gaza getırmıstı 90 la gırdım sezeryana suan68 kıloyum geçenkı yarısmada bır ayda 4 kılo verdım
dıyet yalnız yapılmıyor destek sart
3 aylık sunnet oldu 12 gun falan oldu ama hala huysuz dıkıslerı tamamen düşmedi yaramazdı zaten daha da bı huysuzlastı bebek ne yapsın küçücük daha sünnettı hastalıktı ne ugradıgını sasırdı zavlallı alpim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?