Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

hosgeldin evrus ben dogumdan sonra 19kilo verdim.tabi 9ay icinde oldu bunlar daha verilecek 4kilo vermem daha lazim.ben düzenli beslenme ve birazda bebgimden firsa buldukca evde spor yaptim canim.dogum yapali ne kdar oluyor senin.morelini bozma insallah vercez bu kilolari.

yaklaşık 2.5 ay oluyo canım haftada 3 gün akşam 1 saat spora yazıldım bakalım evde yürüyüş bandı var açan yok dengeli beslenme yapamıyorum feci iştahım açık burda gaza gelirim inşallah:teytey:

bir kılo daha vermişim çok mutluyun artık 68 kıloyum
dogum kılom:90
dogum yapalı 3 ay oldu
suanki kilom:68
hedefım 21 ocakta ıstedıgım kıloya ulasmak
çok sıkı bır dıyet yapmıyorum canım birseyler isterse yıyorum

arkadaslar 22 ekım yarısmanın sonu kac kılo verdıgımızı bugun yazalım ben bugun tartıldım 3 kılo vermısım

Benidee aranıza alın:))
Benimde oğlum 13 aylık..
Doğumda kilom:96
Şuan(64 tüm 66 oldum yine..
Hedefim 60..
Ama içimde bir gün diyet yapma isteği var ertesi gün yok umarım burda bende gaza gelir veririm..

kizlar yairsmaya gec katildim ama yinede kilomu yazim 53kilo 700gr tabi dün tartilmistim.yarin tekrar bakim bi.eger 2.bi ayrisma olursa yine katilcagimi belirtim kizlarrr.

suan 68 kıloyum sanırım 72yle baslamıstım 4 kılo vermısm dün gıremedım

kızlar dun mısafırım vardı funda yapragı ıcıyormus
ve ıkı ayda 13 kılo vermıs hemde normal herseyını yemıs sadece ekmegı azaltmıs bende denıycem sutude arttırıyormus bı zararı yokmus dedı ama ben yınede bı arastırayım funda yapragını emzırenler ıcebılıyorsa yazarım baya işe yarıyormus

ALPIM cok guzel vermıssın tebrıkler ıstersenız pazartesi tekrar baslayalım 15 gun olsun 1 ay oluca ınsan sıkılıyor vazgecebılıyor 15 gun sonra tartılalım yanı KASIM 6 SItartılalım nedersınız

kızlar bende emziriyorum... banada bi fikir verin emzirirken daha ii veriliyo kilolar

ben 64,4 den 59,9 a indim yinede herşeyden yedim emzirmenin avantajı günde 500 cal. dfazladan yakılıyor..

yarışma olayı nasıl hangi günler başlıyor beni de bilgilendirirmisinizz

ALPIM cok guzel vermıssın tebrıkler ıstersenız pazartesi tekrar baslayalım 15 gun olsun 1 ay oluca ınsan sıkılıyor vazgecebılıyor 15 gun sonra tartılalım yanı KASIM 6 SItartılalım nedersınız

tamam canım 6 kasımda yarısma bitsın
ben varım sen buyuk bı sekılde yaz herkes yazdırsın ısmını
HERKESİ YARIŞMAYA BEKLIYORUZ

cnm maşallah sana valla süpersin bende vermek istiyorum ya ben doğuma kaç kilo girdim bilmiyorum son iki hafta tartılmadım en 80 dim. doğumdan sonra 72 suan ise 73 kiloyum ve 3 aydır gr eksilmiyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…