Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

oof offfoff bende yanıda olsaydım keske bnde bu sefrkı yarısmada veremeyebılırım cunku ssddece pılates yapabılıorum ve yıyorum kızlar ya bana bısı oldu cok ta yemıyorum ama dıkkat edemıyorum

kizlar itiraf edeyim efsime yenildim.sagolsun akilli kocam sekerli badem gtirmis bi avuc yedimyakafamçokkarıştıcok fena oldum:gitme::gitme:.off aksama kadar cok güzel idare ettim ama sonunda yedim iste offneyse yeina bu hatayi yapmicam.hihoyyythihoyyyt

kizlar nirdesiniz yahuuu kimseciler zayiflamak istemiyomu.benim seker krizim anlasildi regl oldum.niysem siz neyapiyosunuz anlatin yafff,bekliyorumm.

bebek bı hafta burnumdan getırdı hayatı ama sımdı ıyı canım
valla kızlar sız cok takıyorsunuz canınız bırsey ısterse tabıkı yıyeceksınız ben yemedım göğsum şişti süt bezesı şişmiş canım bırsey ısterse azda olsa yıyorum

bugn doktora gıttım sezeryan izim içiğn doktor contratubex dıye bı ılac verdı kk da okumustum bu ilac tum yara yanık ızlerıne hatta karın catlaklarına bıle ıyı gelıyormus ben denıycem cok az var ama gecsın ıstıyorum
ben meyveyı baya yıyorum mesela bıde eskısı kadar su içemiyorum keske ıcebılsem ama dıyetımı yapıyorum ve günlük tutuyorum ne yedıgımı falan

alpimcim yiyiorum zati canim.su an 53 kiloyum su 3kiloyuda versem biraz mola verip biraza daha devam etcem.48 yada 47 buldgugum zsmsn rahstlicam.bebgin ne kdarlik canim.benimki 9aylik..tatli bi oglum var.

alpimcim yiyiorum zati canim.su an 53 kiloyum su 3kiloyuda versem biraz mola verip biraza daha devam etcem.48 yada 47 buldgugum zsmsn rahstlicam.bebgin ne kdarlik canim.benimki 9aylik..tatli bi oglum var.
senın kılon kalmamıs canım ne güzel darısı basımıza benım oglumda 3aylık bende o kıloları gorurum ınsallah ama daha cok var

bende mastit oldum bır aydır cekıyorum antıbıyotık falan kullandım gecmedı dun ultrason cektıler temız dedıler ama göğüs agrısı benı öldürecek sureklı agrı kesıcı ıcıyorum yoksa egılıp kalkmak bıle cok zor Allah kımseye vermesın

kızlar ya bende dün bi velii ziyaretine gittim malum burası antep kadın bi lahmacun yapmış bi çorba bide fırında yemek.. offfffffffff kaçamak yaptımm :))))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dökülünnn kızlarrr neler yediğinizi:))
Ben saymıyım valla çok kaçamak yaptım yaa pöff ben veremicem galibamafoldumben

kızlar nasıl gıdıyor dıyet benımkısı ıyı kılo cızelgemı degıstırmıyorum kasımın 6 sında degıstırecem dıyet yapmıyorum artık BESLENMEME DIKKAT EDIYORUM dıyet kelımesını beynımden sıldım artık asırı hamur ısı ve tatlı COK AZ herseyden yıyorum sekerlı ve unlu yıyeceklerın pastanın bıskuvının tatlının sekerlerın sadece tatına bakıyorum bolbol hergun corba ıcıyorum mutlaka her yemegın yanında yesıllık yıyorum aklıma koydum bundan sonra boyle 1 kac gundur ıcım rahatVE COK MUTLUYUM ıkı gun once caya mısafır geldı suan evde kekler halleyler tuzlu susamlı pasta sekerlemeler lahmacun meyva suları hepsı var ama hıcbırını canım ıstemıyor KIZLARbana bırsey oldu kendıme geldım herseyden yıyelım ama AZ AZ AZ AZ ARKADASIM BANA SUNU DEDI yasemınn lutfen yeme dıkkat et yedıklerın hıcbır yere kacmıyor sen zayıfladıktan sonrada cıkolatalar sekerler tatlılar pastalar olacak zayıflayınca bırgun ıyıce ye dedı gercekten cok dogruydu dusundum ve basladım ınanın kızlar hıcbır etegımı gıyemıyordum dun kayınvalıdemlere etek gıydım gıttım bır tanesının ıcıne gırdım cok sevındım o fermuarın kapanması neguzel bır duyguymus devamı gelecek eskı halımden bıle ınce olacam kafama koydum

Yasemincim çok doğru söylüyorsun insan istedimi gerçekten oluyor diyet yapıyorum demek yanlış doğru beslenmeye çalışmak daha iyi aslında..Ben doğuma 96 kilo girdim şuan 66 yim 30 kiloyu bu şekilde verdim..Aslında 64 tüm ama abarttım son zamanlar 2 kilo aldım..5.5 ayda 32 kilo verdim..ınsan isteyince herşey oluyor ama iş beyinde bitiyor..Şimdi 3 5 kilo veremiyorum çünkü sanırım gerçekten istemiyorum..Umarım ideal kilona inersin canımopuyorumnanaktan

alpim ama benim oglan 9aylik canimya.sen daha cok yenisin nan veririsin,bende cok bunalima girmistim ama sunu gördüm 9ayda lainan kilolar hemen verilmiyor.en az bi 9ayda veriliyor.inana bana veririsin cnaimya.
duyguege morel bozmak yok verceksin.kendini motive et eve yolakoyaul canim.kacamaklar oluyor neyapalimya.
yasmin diyet degil,yapmamamiz gerekekn dogru beslenmek.bende kendimi diyete degil saglikli yemege sartlandirim.
kizlar hepimize kolay gelsin.iyi zayiflamamli hafta sonlari sekerler.

Canım valla 30 kiloyu verdimde 5 kiloyu veremedim diye moralim bozulmuyor değil ama demekki çok istemiyorum diyorum çünkü hamilelikten sonra aldığım bütün kiloları vercem dedim gerçekten çok istedim ve eski kiloma döndüm hatta altına ama şimdi yapamıyorum ama başarıcam inşallahkaydirigubbakcemile5

kızlar ben bı kılo daha vermısım hemde kacamak yapmama ragmen ulasıcam ıstedıgım kıloya cok kararlıyım verıcez kıloları ınanmak cok önemlı

geçmiş olsun cnm beni eklemişsin ama ben rejim yapamıyorum ki :kedi:

selam kizlar ben dogum yapali 3 hafta oluyor rejim yapmiyorum her ne kadar sutum az olsada emziriyorum ve sutun cogalsin diye azda yemiyorum ama benim size sormak istedigim bisey var..dogum sonrasinda ilk ay ne kadar kilo kaybettiniz kendiliginden????ben 62 ile hamile kaldim 77 ile doguma girdim 15 kilo almistim ...hastaneden eve geldigimde 70 kiloydum 2 hafta oluyor sadece 1 kilo vermisim bu kadar yavas kilo vermem normalmi sizce???cokk fazlada yemiyorum sadece saglikli besleniyorum sut olsun diye....bebeginizin 40 i ciktiginda kac kilonuz gitmisti tam olarak????

kizlar bebisimin gobegi hala dusmedi yaa 3 hafta oldu sizdede boyle gec dusuren oldumu cok tedirginim (((((((((

mehay cnııımmm doğdumu ycen aklıma gelmıstı Allah uzun omurler wersın aılesıne hayırlı ewlat olur ınsallah omru guzel ve uzn olsun
cnm bence sğlıklı beslen yeter hele bi 40ın cıksın yavas oluyov hele reglı olamayınca benım dusuncem daha da bı yavas oluyor ben hala omadım gamzede 8ay olmamıstım bakalım bu ne kadar surecek ????

Alpİm:68

nazlıbahar:66

esradİnÇel:59.9

yasmin46:77.8

duygu:66

dilekrüzgar:72.7

gülsü:53

dilekdoruk:63.7

evros:75

ay bende olmadım regl daha keske olsa
blue_ düzelttim canım ben kılonu yazınca sende katıldın sandım öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…