- Konu Sahibi minikkus24
-
senın kılon kalmamıs canım ne güzel darısı basımıza benım oglumda 3aylık bende o kıloları gorurum ınsallah ama daha cok varalpimcim yiyiorum zati canim.su an 53 kiloyum su 3kiloyuda versem biraz mola verip biraza daha devam etcem.48 yada 47 buldgugum zsmsn rahstlicam.bebgin ne kdarlik canim.benimki 9aylik..tatli bi oglum var.
kızlar ya bende dün bi velii ziyaretine gittim malum burası antep kadın bi lahmacun yapmış bi çorba bide fırında yemek.. offfffffffff kaçamak yaptımm :))))))))))
kizlar itiraf edeyim efsime yenildim.sagolsun akilli kocam sekerli badem gtirmis bi avuc yedimyakafamçokkarıştıcok fena oldum:gitme::gitme:.off aksama kadar cok güzel idare ettim ama sonunda yedim iste offneyse yeina bu hatayi yapmicam.hihoyyythihoyyyt
alpim ama benim oglan 9aylik canimya.sen daha cok yenisin nan veririsin,bende cok bunalima girmistim ama sunu gördüm 9ayda lainan kilolar hemen verilmiyor.en az bi 9ayda veriliyor.inana bana veririsin cnaimya.
duyguege morel bozmak yok verceksin.kendini motive et eve yolakoyaul canim.kacamaklar oluyor neyapalimya.
yasmin diyet degil,yapmamamiz gerekekn dogru beslenmek.bende kendimi diyete degil saglikli yemege sartlandirim.
kizlar hepimize kolay gelsin.iyi zayiflamamli hafta sonlari sekerler.
bende mastit oldum bır aydır cekıyorum antıbıyotık falan kullandım gecmedı dun ultrason cektıler temız dedıler ama göğüs agrısı benı öldürecek sureklı agrı kesıcı ıcıyorum yoksa egılıp kalkmak bıle cok zor Allah kımseye vermesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?