Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

merhaba arkadaşlar. 3,5 ay önce doğum yaptım. 60 kilo ile hamile kaldım. 80 ile doğuma girdim. doğumdan sonra 4-5 kilosu gitti ama gelen giden süt olsun diye tatlılar helvalar derken ben o 4-5 kiloyu geri aldım. 5 ekim itibariyle zayıflamaya karar verdi. önümzdeki ay çalışmaya başlıyacağım ve hiçbir kıyafetim olmuyor. yenide kesinlikle almıyacağım. tam 4 hafta oldu diyete başlıyalı. şimdi 72 kiloyum. 8 kilo gitmiş. ben şöyle yaptım allaha şükür sütte bir azalma olmadı.ilk önce ekmeği ve şekeri kesinlikle hayatımdan çıkardım. bir aydır ağzıma sürmüyorum. sabah kahvaltısını abartmadan yapıyorum. tabi çay şekersiz ekmeksiz. öğlen evde ne yemek yaptıysam yiyorum ama yoğsız kısımlarını alıyorum tabi ekmeksiz. aksam ise çorba içiyorum bolca salata söğüş yoğurt vs. ekmek gene yok. acıktıkca elma yiyorum ve bolca su. bir de sabahları e. şallı ile plates yapıyorum ve böylelikle bir ayda 8 kilo verdim. diyetime sizlerle buradan devam etmek istiyorum.

bu arada imzanızın altına kilo çizelgesini nasıl ekliyorsunuz.* yardımcı olursanız çok sevinirim. hepinize sevgiler.

merhaba arkadaşlar. 3,5 ay önce doğum yaptım. 60 kilo ile hamile kaldım. 80 ile doğuma girdim. doğumdan sonra 4-5 kilosu gitti ama gelen giden süt olsun diye tatlılar helvalar derken ben o 4-5 kiloyu geri aldım. 5 ekim itibariyle zayıflamaya karar verdi. önümzdeki ay çalışmaya başlıyacağım ve hiçbir kıyafetim olmuyor. yenide kesinlikle almıyacağım. tam 4 hafta oldu diyete başlıyalı. şimdi 72 kiloyum. 8 kilo gitmiş. ben şöyle yaptım allaha şükür sütte bir azalma olmadı.ilk önce ekmeği ve şekeri kesinlikle hayatımdan çıkardım. bir aydır ağzıma sürmüyorum. sabah kahvaltısını abartmadan yapıyorum. tabi çay şekersiz ekmeksiz. öğlen evde ne yemek yaptıysam yiyorum ama yoğsız kısımlarını alıyorum tabi ekmeksiz. aksam ise çorba içiyorum bolca salata söğüş yoğurt vs. ekmek gene yok. acıktıkca elma yiyorum ve bolca su. bir de sabahları e. şallı ile plates yapıyorum ve böylelikle bir ayda 8 kilo verdim. diyetime sizlerle buradan devam etmek istiyorum.

bu arada imzanızın altına kilo çizelgesini nasıl ekliyorsunuz. yardımcı olursanız çok sevinirim. hepinize sevgiler.

MERHABA TUNA ARAS hosgeldın bebegın hayırlı saglıklı olsun kılo cızelgesını dıyet grupları baslık sayfanın basında kılo cızelgesı nasıl yapılır dıye topık var orda senı yonlendırıyorlar buarada kılolarını cok guzel vermıssın hıc bozmadan devam et ınsaallah burda guzel paylasımlar yaparız

MEHAYCIMsenınde bebegın hayırlı ve saglıklı olsun. kılolar agır gıdıyor helekı regl olmadıysan daha agır gıdıyor tatlı cok yeme bolbol sıvı al. seker katkısız meyva suyu yesıl cay rezene ayran soda su su su ıc. bebegın gobegıde bugunlerde duser temızlıgıne dıkkat et dustukten sonra batıkon la pansumanyap.

ARKADASLAR DIYET NASIL GIDIYOR HAFTAYA CUMA KILO BILDIRIMI YAPALIM

ayy ne diyosun canim 8 ay regli olmadinmi gamzede cok uzun bir sure bu ama yaaa??neden oyle olduki acaba??insallah bende oyle bisey olmaz...:Saruboceq:

saol canim benim insallah dedigin gibi olura.s.a.s.

eve geldiğimde 6 kilo vermiştim sonradan 4 kg daha giitti hala adet olamadım ve hala 75 kşloyum
göbeğimiz 17. günde düştü

slm kizlar cok yorucu bi hafta sonu gecirdim oyüzden sizlere yazamadim.inananin hala kemiklerim agriyor.spor yapamiyorum cok yorgun oldugum icin ama yemege dikket ediyorum.hafta cumaya yazarim insallah kilo vermis olurum.neysem bebislere ve kendinize iyi bakin.by

eve geldiğimde 6 kilo vermiştim sonradan 4 kg daha giitti hala adet olamadım ve hala 75 kşloyum
göbeğimiz 17. günde düştü

peki hastaneden ciktiktan kac gun sonra kanaman durmustu kac gun surmustu toplam??kanama oldukca kilo verilirmis diye biliyorum...

ben hastaneden geldiğimde göbeğim öylece durduğu için tartılmaya cesaret edememiştim, ancak 1 hafta sonra tartıldım, 7 kilo gitmişti.40'ım çıkana kadar toplam 11 kilo verdim diyetsiz.19 kilo almıştım hamileliğimde toplam.

mehay canim ben 72ile doguma gittim,dogumdan ciktigimda 64tüm.göbegim öylece duruyordu.su anda oglum 9aylik 53kiloyum.yanlis hatzirlamiyosam 2hafta boyunca kanamam oldu.snra durdu.40 günümde yine adet olmustum.oglumun göbegide 3.haftada düsmüstü.

benide alın ....

72 kg ıle doguma gırdım....

3ayın sonunda 70 kıloyum..

yedıgım seker çıkolata..

pffff...

kızlar okuldan geliyorum yemek le uğraş bulaşım bide çocuk hiç giremiyorum .. fazla diet yapamadım spor aletimde yok sadece yemeği kıztım. biraz bişeyler verdim.. cuma günü açıklarız artık :lepi:

evet ilk hafta gobek baya sis oluyor sonra benimkide birden indi ama kilom inmiyor nedense:sinifsinif:bende 15 kilo aldim 9 unu verdim insallah 40 im cikana kadar 12-13 kilosunu veririm..hicbir kiyafetim olmuyor artik ne eski kiyafetlerim ne hamile kiyafetlerim iki arada bir derede kaldim valla..akannehir

saol canim icimi rahatlattin...ben su an rejim yapmiyorum sutum azaldi bitene kadar vermeyi dusunuyorum sonra sizle birlikte dogum kilolarimdan kurtulucam insallah..:Saruboceq::1rolleyes:

Selam kızlar geçen haftadan bu yana ben hiç kilo veremedim çünkü regli oldum ve inanılmaz tatlı krizlerim vardıBugün itibariyle başladım yine evde daha önce diyetisyenimin yazdığı bir liste vardı ona uyarak devam edicem inşallah..

Bugün kimse uğramamış 2.günüm şimdilik çok güzel gidiyor umarım irademi hiç kaybetmeden devam ederim bayrama kadar 5 kiloyu vermek istiyorum inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…