- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi minikkus24
-
mehay cnııımmm doğdumu ycen aklıma gelmıstı Allah uzun omurler wersın aılesıne hayırlı ewlat olur ınsallah omru guzel ve uzn olsun
cnm bence sğlıklı beslen yeter hele bi 40ın cıksın yavas oluyov hele reglı olamayınca benım dusuncem daha da bı yavas oluyor ben hala omadım gamzede 8ay olmamıstım bakalım bu ne kadar surecek ????
göbek 7 gün ile 21 gün arası düşüyorr
MERHABA TUNA ARAS hosgeldın bebegın hayırlı saglıklı olsun kılo cızelgesını dıyet grupları baslık sayfanın basında kılo cızelgesı nasıl yapılır dıye topık var orda senı yonlendırıyorlar buarada kılolarını cok guzel vermıssın hıc bozmadan devam et ınsaallah burda guzel paylasımlar yaparız
MEHAYCIMsenınde bebegın hayırlı ve saglıklı olsun. kılolar agır gıdıyor helekı regl olmadıysan daha agır gıdıyor tatlı cok yeme bolbol sıvı al. seker katkısız meyva suyu yesıl cay rezene ayran soda su su su ıc. bebegın gobegıde bugunlerde duser temızlıgıne dıkkat et dustukten sonra batıkon la pansumanyap.
ARKADASLAR DIYET NASIL GIDIYOR HAFTAYA CUMA KILO BILDIRIMI YAPALIM
eve geldiğimde 6 kilo vermiştim sonradan 4 kg daha giitti hala adet olamadım ve hala 75 kşloyumselam kizlar ben dogum yapali 3 hafta oluyor rejim yapmiyorum her ne kadar sutum az olsada emziriyorum ve sutun cogalsin diye azda yemiyorum ama benim size sormak istedigim bisey var..dogum sonrasinda ilk ay ne kadar kilo kaybettiniz kendiliginden????ben 62 ile hamile kaldim 77 ile doguma girdim 15 kilo almistim ...hastaneden eve geldigimde 70 kiloydum 2 hafta oluyor sadece 1 kilo vermisim bu kadar yavas kilo vermem normalmi sizce???cokk fazlada yemiyorum sadece saglikli besleniyorum sut olsun diye....bebeginizin 40 i ciktiginda kac kilonuz gitmisti tam olarak????
eve geldiğimde 6 kilo vermiştim sonradan 4 kg daha giitti hala adet olamadım ve hala 75 kşloyum
göbeğimiz 17. günde düştü
evet ilk hafta gobek baya sis oluyor sonra benimkide birden indi ama kilom inmiyor nedense:sinifsinif:bende 15 kilo aldim 9 unu verdim insallah 40 im cikana kadar 12-13 kilosunu veririm..hicbir kiyafetim olmuyor artik ne eski kiyafetlerim ne hamile kiyafetlerim iki arada bir derede kaldim valla..akannehirben hastaneden geldiğimde göbeğim öylece durduğu için tartılmaya cesaret edememiştim, ancak 1 hafta sonra tartıldım, 7 kilo gitmişti.40'ım çıkana kadar toplam 11 kilo verdim diyetsiz.19 kilo almıştım hamileliğimde toplam.
mehay canim ben 72ile doguma gittim,dogumdan ciktigimda 64tüm.göbegim öylece duruyordu.su anda oglum 9aylik 53kiloyum.yanlis hatzirlamiyosam 2hafta boyunca kanamam oldu.snra durdu.40 günümde yine adet olmustum.oglumun göbegide 3.haftada düsmüstü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?