Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

ne zaman başlıyorsunuz yarışmaya.. tam da biraz kilo verince kend,me ödül vermiştim bugun koca bi hamburger kola yedim içtim...(((

ALPıM:68
NAZLIBAHAR:66
ESRADıNÇEL:59.9

diğer arkadaşlarda kılosunu yazarsa ekleriz yasmın senı göremedım

Alpım:68

nazlıbahar:66

esradınÇel:59.9

blue_:73

yasmin46:77.8

KATILMAK ıSTEYEN ARKADAŞLAR KILOLARINI YAZSIN 6 KASIM YARISMANIN BıTıŞ TARıHı

Alpım:68

nazlıbahar:66

esradınÇel:59.9

blue_:73

yasmin46:77.8

duygu:66

kızlar bu süre esnasında ekstra olarak yaptıgımız şeyleri yazalım
mesela ben dun funda yaprağı çayına başladım yağ yakma özelliği varmış

kadınlar kulubunde şifa reçetelerinde funda yaprağı deneyimleri adlı topici okuyabılırsnız

Bende her sabah 2 bardak ılık su ve 3 kayısı yerim çok güzel bağırsak çalıştırıyor ayrıca yeşil çay içiyorum günde 1 bazen 2 fincn(zorla tadını hiç beğenmiyorum)bunları yaparak bu aralar boğazım açık olduğu halde aynı kilodayım ama 64 tüm 66 oldum ona üzülüyorum ayrımafoldumben

slm kizlar bende 53 kiloyum,yarismaya benide alin.herkese basarilar dilerimm.

sabah 2 dilim kepek ekmeği ve domates salatalık ve peynir yedimm.. bakalım önemli olan okuldan geldikten sonra bişey yememk.. okulda acıkıyorum çünküü bu sefer eve gelince iyi yiyorumm

Ben bu sabah güne yarım litre su ve 1 tatlı kaşığı balla başladım..Zaten gündüz ne yediğim değil akşam ne yediğim önemli ben gün içerisinde çok hareketliyim akşama doğru pilim bitmiş oluyor birde yemeği abartırsam tam oluyor

gunaydıncanım bende oturdum kahvaltı yapıyorum peynır ekmek çay bu aralar mıde bulantısı yasıyorum pek bırsey yıyemıyorum sureklı peynır bebekte uyuyo keyıf yapıyorum valla
sımdı uyanır canıma okur gecelerı 2 den önce uyumuyo sureklı aglıyo gercekten bıttım artık

öncekı sayfalara yazmıstım ek olarak funda cayı ıcıyorum
4 yada 5 gun oldu uzerıme olmayan bır pantolon vardı gıydım oldu sanırım ödem attırıyor bende işe yarıyor sanırım

dilekdoruk nerelerdesın canım

buralardayım aslında da 2 hafta önce 62.4'e inip bu ara tekrar 63.7 olunca canım sıkıldı, yazmadım.Ama bugün regl olmam lazım, belki birazı şişliktir.Yine de bu ara biraz kaçırdım yemek olayını ama bugün tekrar başlıyorum.Koşu bandında yürüyüşe de başlayacağım, benim oğlum 8'de uyuyor, o uyuduktan sonra yürüyeceğim, yorgunum diye tv karşısında pineklemeyeceğim.Ben yürüyüşsüz çok zor veriyorum kilo.Yılbaşına 5 le başlayan kilo ile girmek istiyorum, 59, 58 gibi:lepi:

Al bendende o kadar canım benim oğlumda 13 aylık ve gece en az 3 kere kalkar..Uykusuzluk mahfediyor insanı Allah yardımcımız olsun..Mide bulantısı bendede var renie içiyorum hatta bir kaç gündür yorgunluktanmı oluyor acabaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…