Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

misafırım vardı ugrayamadım yarın kılolarımızı yazıyoruz yarın tekrar bır aylık bır yarısma yapalım yarın katılacak arkadaslar isimlerını yazdırsınlar

misafırım vardı ugrayamadım yarın kılolarımızı yazıyoruz yarın tekrar bır aylık bır yarısma yapalım yarın katılacak arkadaslar isimlerını yazdırsınlar

ben ben ben hihoyyyt yarın kilomuda yazarım cnm sabah tartılayımda ona göre yazarsına.s.

slm kizlar bende tekrar katilirim yarismaya,sabah ilk isim tartilmak sonra sizlere yazmak.uarimim hepimiz kilo vermisizdirrrrrrr.

kiz duygu alelmsin aslidna bende tartiliyorum ama caktirmiyorumkaydirigubbakcemile3ben diyette degilim sadece dikket ediyorum,bazende kaciriyorum tabi.kaydirigubbakcemileoglum emdigi icin cok beslenmeye dikket ediyorum.neysem azcikta olsa vermisim ama yarin paylascam sizlereeekaydirigubbakcemile5

ilk kilo haberi benden ama çok iç açıcı değil.. 59,9 dan 59,0 a inmişşim am idare eder işte.. :)))) spor yapmadan anca bu kadr oluyoralkisalkisalkis:lepi:

Günaydınlar hayırlı cumalar kızlar tartıldım geldim:)Bende son iki günde topladım yazmıştım ya diyete başlıyorum diye 66 idim 65.1 oldum 2 günde bu kadar oluyor aynen devam:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bende yeni bıraktım emzirmeyi canım 10 gün olcak işte karnı acıkıyor birde insanın şimdi rahat rahat aç kalabiliyorum:)))
ilk kilo haberi benden ama çok iç açıcı değil.. 59,9 dan 59,0 a inmişşim am idare eder işte.. :)))) spor yapmadan anca bu kadr oluyoralkisalkisalkis:lepi:

Tebrikler canım inşallah bol bol kilo veririzkaydirigubbakcemile5

slm kizlar bi haberde benden 53ten 52.500 olmusum bunada sükür.emzirirken anca bukadar.duygu ve esra sizide tebrik ediyorum.tabiki devam edelimmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

alpim cnm sabah tartıldım 72.2 kilom yazarsın cnm spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum bakalım ne kadar vericem sositososito

selamlar hanımalar bende diyet girdim emziiryorum. 5,5 aylık kıızım var.. fazla sıkı diyet yapamıyorum ama dikat ediyorum ekemk yemiyorum yağlı ve hamur işlerinden uzaka kalıyorum.diyete girdiğimde kilom 63,5 du.. 1 haftada 62 oldum.. iuan kaçım bilmiyorum..p.tesi tartılacağıminşş.. inş vermişimdir gene 1 kilo en azından..hedef doğum öncesi kilom inş olurum 50.

aa yarışmadamı var.. benide yuazın bir zahmet. kim ilgileniyorsa artık.. yarın yazarım kilou bugün tartılıyim o zaman:))hedef 50..inşş..

2 kılo vermısım
yarın tekrar baslayalımmı
katılanlar lutfen kılosunu yazsın ben ekleyım

Alpİm:68-----66

nazlıbahar:66

esradİnÇel:59.9------59

yasmin46:77.8--------bir kılo

duygu:66------65.1

dilekrüzgar:72.7

gülsü:53 -----52.5

dilekdoruk:63.7

evros:75
arkadaslar beklıyorum

Yenı yarıŞmamız yarın baŞlasın sızın ıÇınde uygunsa
bıde arkadaŞlar yaptıgımız Özel bırseyler varsa yazalım

ben 63.3 olmuşum, 400 gram vermişim sadece:çok üzgünümfff kızlar canım çok sıkkın.Hiç halim yok bu aralar, sürekli tatlı yemek istiyorum.Çok yorgun ve halsiz hissediyorum.Gece sadece bir kere kalkan oğlum son 1 aydır 4-5 kere kalkıp emmeye başladı.Uykusuz uykusuz işe gitmek beni mahvediyor, bi de üstüne diyet yapmaya çalışmak çok ktü

Son düzenleme:
kızlar bende bir ayda 4 kilo verdim ama bu aralar dikkat edemiyorum yarın bende başlıyorum tekrar şu an ki kilom 76.100 daha vermem gereken çok kilo varbu aralar işe başladım inşallah daha çabuk veririm pek topiğede giremedim bu yüzden.inşallah herkes istediği kiloya ulaşır:Saruboceq:karalıyım bu sefer hedefim bu ay en az 5 kilo vermek 5i biryerde çay içiyorum bu arada sabahlarıda yeşil çay yemeklerden 20 dk öncekaydirigubbakcemile2

Alpİm:68-----66

nazlıbahar:66

esradİnÇel:59.9------59

yasmin46:77.8--------bir kılo

duygu:66------65.1

dilekrüzgar:72.7

gülsü:53 -----52.5

dilekdoruk:63.7

evros:75
arkadaslar beklıyorum

benide alın aranıza bir haftadır diyet yapıyorum 2 kilo gitti ..
doğumda 18 kilo aldım 10 gitti 8 i kaldı şimdiki kilom 68 -70le başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…