- Konu Sahibi minikkus24
-
merhaba arkadaşlar. 3,5 ay önce doğum yaptım. 60 kilo ile hamile kaldım. 80 ile doğuma girdim. doğumdan sonra 4-5 kilosu gitti ama gelen giden süt olsun diye tatlılar helvalar derken ben o 4-5 kiloyu geri aldım. 5 ekim itibariyle zayıflamaya karar verdi. önümzdeki ay çalışmaya başlıyacağım ve hiçbir kıyafetim olmuyor. yenide kesinlikle almıyacağım. tam 4 hafta oldu diyete başlıyalı. şimdi 72 kiloyum. 8 kilo gitmiş. ben şöyle yaptım allaha şükür sütte bir azalma olmadı.ilk önce ekmeği ve şekeri kesinlikle hayatımdan çıkardım. bir aydır ağzıma sürmüyorum. sabah kahvaltısını abartmadan yapıyorum. tabi çay şekersiz ekmeksiz. öğlen evde ne yemek yaptıysam yiyorum ama yoğsız kısımlarını alıyorum tabi ekmeksiz. aksam ise çorba içiyorum bolca salata söğüş yoğurt vs. ekmek gene yok. acıktıkca elma yiyorum ve bolca su. bir de sabahları e. şallı ile plates yapıyorum ve böylelikle bir ayda 8 kilo verdim. diyetime sizlerle buradan devam etmek istiyorum.
bu arada imzanızın altına kilo çizelgesini nasıl ekliyorsunuz.* yardımcı olursanız çok sevinirim. hepinize sevgiler.
ben 63.3 olmuşum, 400 gram vermişim sadece:çok üzgünümfff kızlar canım çok sıkkın.Hiç halim yok bu aralar, sürekli tatlı yemek istiyorum.Çok yorgun ve halsiz hissediyorum.Gece sadece bir kere kalkan oğlum son 1 aydır 4-5 kere kalkıp emmeye başladı.Uykusuz uykusuz işe gitmek beni mahvediyor, bi de üstüne diyet yapmaya çalışmak çok ktü
armağannnnnnnnn ekledim canımmm :lepi:
ESRA ................59---
duyguege.............65,1
sakaleyn master...68
alpim ...................66
hatay1977 ...........76,1
dilekdoruk ...........63,3
yasmin46............76,8
gülsü...................52,5
armağanım..........60,9
armağannnnnnnnn ekledim canımmm :lepi:
esracım gaziantebin icinde mi oturuyorsun anteplimisin
esracım gaziantebin icinde mi oturuyorsun anteplimisin
aynen benimkide 1-2 kere kalkardı şimdi 4-5 kere kaklkıyor mızırdanıyor.. tam 7 aylık oldu bugun sanırım diş huzursuzluğuu
seninki kaç aylık
Alpİm:68-----66
nazlıbahar:66
esradİnÇel:59.9------59
yasmin46:77.8--------bir kılo
duygu:66------65.1
dilekrüzgar:72.7
gülsü:53 -----52.5
dilekdoruk:63.7------63.3
evros:75
evros senı goremedım kılonu yazmadın beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?