Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

bebeğin hayırlı olsun bende 3.5 ay önce doğum yaptım

Bende bu hafta devam ediyorum hadi bakalım haftaya cumaya kimler kilo vermiş olcak:))
65.1 ile başlıyorum 1 hafta sonra 64 olmayı hedefliyorum inşallah..
Bu arada hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar hadi bayrama herkesi şaşırtalım verdiğimiz kilolarla:)

ESRA ................59---
duyguege.............65,1
sakaleyn master...68
alpim ...................66
hatay1977 ...........76,1
dilekdoruk ...........63,3
yasmin46............76,8
gülsü...................52,5

burdan kopyala yapıştır yapınnn kilolarıı

Son düzenleme:

aynen benimkide 1-2 kere kalkardı şimdi 4-5 kere kaklkıyor mızırdanıyor.. tam 7 aylık oldu bugun sanırım diş huzursuzluğuu
seninki kaç aylık

arkadaslar yarısma yarın baslıyor 76.8 ıle baslıyorum 15 gunluk olsun kasım 21 son olsun bence sızce nasıl olsun 1 ay uzun oluyor

Alpİm:68-----66

nazlıbahar:66

esradİnÇel:59.9------59

yasmin46:77.8--------bir kılo

duygu:66------65.1

dilekrüzgar:72.7

gülsü:53 -----52.5

dilekdoruk:63.7------63.3

evros:75
evros senı goremedım kılonu yazmadın beklıyorum

CANIM SAĞOL YENI YARISMAMIZ BUGUN BASLAMIS OLUYOR
HERKESI BAYRAMA SASIRTALIM
sakaleyn master...68
yasmin46............76,8

burdan kopyala yapıştır yapınnn kilolarıı

Benide alrımsıınzı aranıza lütfen yarışamaya bende girmek istiyorum. Bu sabah tartıldım.60.9 olmuşum:))hedef 50.daha vermem gereken 10 kilom var.. Ilk hedef 60 dı..şimdiki hedef57 inşş... Benide alırmısınzı aranzıa ltf.

armağannnnnnnnn ekledim canımmm :lepi:

kızlar nasıl vercez bukıloları ya yıne bugun ıpın ucunu nkacırdım offff ya ben akıllanmam boyle gıder zannederım sısko kalmak ıstemıyorum bana bırseyler soyleyın kerndıme gelmelıyım yıne umutlarım tukendı sılkelenmelıyım bır nefes alıp yarın baslıyorum ınsaallh.

sakaleyn master...68
yasmin46............76,8
armağanım..........60,9
blue....................72.2

aynen benimkide 1-2 kere kalkardı şimdi 4-5 kere kaklkıyor mızırdanıyor.. tam 7 aylık oldu bugun sanırım diş huzursuzluğuu
seninki kaç aylık

benimki haftaya 9 aylık olacak canım.Doktor bu aylarda acıktığı için değil de seni yanında istediği için kalkar dedi.Seninki 7 aylıksa dişten olabilir canım, bizim alt 2 diğşimiz tam 7 aylıkken çıkmıştı.Altlarda hiç sorun yaşamadık ama hemen arkasından çıkan üst 2 diş biraz zorladı.

73.5 e düşmüşüm canım
spora gidiyodum iyi oluyordu şu grip meredinden dolayı bıraktım sporu
bakalım nolcak evde yürüyüş yapıyım bari
iştah kapatıcı bişeyler biliyor musunuz

Günaydın kızlar hadi bakalım yeni haftaya başlıyoruz cumaya kilolarımız kaç olcak silkeleniyoruzzz bayrama az kaldı hadiiii:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…