- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi minikkus24
-
teşkelr.. yavaş gidiyor ama olsun.. emziriiyorum sonuçta çokda yüklenemem dimi):)Armağan tebrikler bende çok ağır gidiyorum.Gitsinde nasıl giderse gitsin kurtulalım artık şu kilolardan..
hoşgeldin canım benim 7,5 aylık oğlum var bende emziriyorum sadece yemeğimi kıstım yaz ttaili sonunda baya kilo almıştım şimdi yavaş yavaş da olsa veriyorumselam arkadaşlar benim 8 aylıkbir kızım var Allah'ın izniyle. ama 13 kiloda fazlam var.. emzirmiyorum ama diyet yapamıyorum azim irade sıfır bende. acayip iştahlıyım.. durduramıyorum kendimi.. birşeyler yemeği çok seviyorum..izindeydim doğumdan beri şimdi işe başladım resmen psikolojim bozuldu kızımdan ayrılmak çok zor geldi bana iyice yemeğe verdim kendimi..çok şükür yabancıya bırakmak zorunda kalmadım.. biraz hassas bir yapım var işte..neyse belki motive olurum umuduyla bende aranıza katılmak istedim. herkese başarılar desteklerinizi bekliyorum..
hoşgeldin canım benim 7,5 aylık oğlum var bende emziriyorum sadece yemeğimi kıstım yaz ttaili sonunda baya kilo almıştım şimdi yavaş yavaş da olsa veriyorum
sana tavsiyem her pazar tartıl not defterine kaydet..
çok işe yarıyor emin ol
bi de ekmek olarak bim den kepek ekmeği aldım onunla verdim yoksa çok iştahlıyım ben halada yemeden fazla kısamadım.. bu ekmek insanı çok tıkıyor iki dilmden fazla yiyemiyosun
tavsiye ederimm diğer kepek ekmekleri gibi değil çok doyurucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?