Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

bende cıkolata yedım ne yazıkkı kendımı ödullendırdım dıye dusunuyorumartık yapacak bırsey yok
ıradede bı yere kadar canım
zaten sınırım tepemde bu dıyet benı mahvettı

benim yediklerimi duysanızz diet yapmıyorum ama yavaş yavaşş veriyorumm... sadece kepek ekemk kullanıyorum.. bazen okulda dürüm bile yiyorumm.. :))))

Günaydın kızlar valla ben 10 gündir ağzıma abur cubur sürmüyorum inşallah bozmadan devam ederim ya..
Oh maşallah dürümler probisler götürünnnn:))

bıraz once sıtedekı once ve sonra fotolarına bakıyordum aman Allahım nasıl zayıflamıslar
baya bı moral oldu tavsıye ederım

bende geldim bende varım kızlar 11 kilo fazlam var 7.5 aylık bir kızızm var%80 anne sütüyle besleniyor ben nasıl zayıflıycam kendimi çok köyü hissediyorum

Evet dÜn tarıldım.. Sabah aÇ karnı ve ıÇ ÇamaŞırıyla..59,6 geldım.. Az az verıyorum ben.. YÜrÜyÜŞ devam.. AkŞmaları Çayla dıyet bıskÜvıyııde kessem daha Çabuk vercem sanırsam.. Bu haftakı baŞlangıÇ kılom 59,6 dır.. Haftaya tartılcam.Şımdılık bÖyle bendenn..

Armağan tebrikler bende çok ağır gidiyorum.Gitsinde nasıl giderse gitsin kurtulalım artık şu kilolardan..

işte link zayıflamadan once ve zayıfladıktan sonrakı hallerı kk nın güzel bayanları buyrun burdan

kızlar nasılsınız ben ısvec dıyetı yapıyordum cumartesı bozdum tamamlamadım 4 gun yaptım 3 kılko verdım amaaaaaa sutum nerdeyse bıttı bebegıme haksızlık ettıgımı dusundum mamaya yuklendım ve yanlıs yapıyorum dedım artık yavasyavas vermeye karar verdım haftada 1 kılo versem cok ıyı verdıgım 3 kılonun 1.5 gerı aldım 1.5 kılo vermıs oldum artık aburcubur yok sutlu tatlılar yıyorum cunku seker gercekten sut yapıyor ama fazlası zarar

hoşgeldin canım benim 7,5 aylık oğlum var bende emziriyorum sadece yemeğimi kıstım yaz ttaili sonunda baya kilo almıştım şimdi yavaş yavaş da olsa veriyorum
sana tavsiyem her pazar tartıl not defterine kaydet..
çok işe yarıyor emin ol
bi de ekmek olarak bim den kepek ekmeği aldım onunla verdim yoksa çok iştahlıyım ben halada yemeden fazla kısamadım.. bu ekmek insanı çok tıkıyor iki dilmden fazla yiyemiyosun
tavsiye ederimm diğer kepek ekmekleri gibi değil çok doyurucu..

bimden aldığınız kepek ekmeği köy ekmeği gibi olan büyük dilimli oanalrdamı ?bende onlardan yiyorum sabahalrı da.. dediğin gibi tıkıyor insanı..

slm kizlar su an kahvalti yapiyorum.hemde ne yiyom yumurtali kizarmis ekmek sadece 2dilim yaptimneyse kizlar ben bu aralar motivasyon olamiyorum.sizce neden neyapmam lazimya.sadece 2kilo versem yeter artik.ama o2side gitmiyor.sizler neyapyiosunuz vermek icin anlatin birazz.

merhaba kızlarbenim oğlanda 4 aylık oldu. benimde vermem gereken 10 kilom kaldı. aşağı yukarı 1.5 ayda 10 kilo verdim. ekmeği sadece sabahları çok ince bir dilim yiyorum yanında biraz peynir bolca yeşillik domates ve ceviz. hergün muhakkak bulgur yada yarma (Buğday) tüketmeye çalışıyorum. şimdi öğle yemeğimi yiyorum sebzeli bulgur pilavı valla bazen patlıcanda koyuyorum çok güzel oluyo.yanında yoğurt ve taze soğan ekmeksiz tabiki. akşama çorba içiyorum yine ekmeksiz. ben havuç patates ve kuru soğan koyarak mercimek corbası tercih ediyorum çoğu zaman çok doyurucu ve vitaminli oluyo. şimdi çorbayıda yaptım ben süzgeçten geçiriyorum onu altına suyu aktı vitaminli vitaminli sebzeleri ezmeden aaltına akan sudan benim oğlanada içirecem bakalım beğenecekmi. birde açıktıkca aralarda yeşil elma yiyorum. öyle böyle deken 10 kilo gitti darısı kalan 10 kiloya inşallah. 15 gün sonra işe başlıcam tekrar henüz hiçbir kıyafetime giremiyorum bu 15 günde 2-3 kilo daha versem çok güzel olacak

selam kizlar benimde oglumun 40 i yarin cikiyor oglumu hem emziriyorum hem mama veriyorum ikisi bir arada o yuzden siki bir diyet yapamam ama dogumdan sonra oldugu gibi duruyor kilolarim hicbir kiyafetim olmuyor o yuzden yediklerime dikkat etmeye karar verdim yani saglikli beslenmeye...cunku cok fazla abur cubur yiyorum dogumdan ciktigimdan beri bu yuzdende hic kilo veremedim....bugun itibariyle abur cubura son saglikli beslenmeye basliyorum hadi bakalim 69 la basliyorum 60 kiloya ne kadar zamanda inicem bu sekilde deniyip goreyim bakalim....
kizlar bu arada motivasyon amacli yarismalar duzenlesek cok faydali olur diye dusunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…