Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

canim gayet saglikli gorunuyor menun ama ben menunde protein ve kalsiyum urunleri goremedim...???:uhm:

Selam kızlar benim bu haftam çok kötüydü malesef 3 akşam yemekte misafirim vardı tabi onlara hazırlananlardan benimde gözüm döndüYarın tartılcam bakalım ama bence bu hafta neticem sıfır hadi motive olalım biraz..
Esracım Bim kepekli ekmek güzelmi birde dilimlimi fiyatı ne kadar ben uno alıyorum şuan..

duygucum bimde pakette kepekli ekmek 0,90 tl. çok ii diyet için tıkıyor insanı. gerçi bu hafta ben hep hamur işi yedim yaaa misafirliğe gittim okulda tenefüste.. kaşarlı piede yedim. bu hafta boşa gitti benim

bebeini emziren anneler bunu avantaja çevirin muhakkak sadece süt yapan şeyler yeyin ama abartmadan bakın nasıl kilo veriyosunuzzz.. günde fazladan 500 cal. sporla bilee harcayamazssınızz bu cal.. bünye süt üretirken harcıyor fazladannn:lepi:.

Esracım fiyatıda çok iyimiş ben unoyu 2.60 ytl alıyorum ama büyük baya.Bundan sonra bende bimden alayım sağol canım:)

Esracım fiyatıda çok iyimiş ben unoyu 2.60 ytl alıyorum ama büyük baya.Bundan sonra bende bimden alayım sağol canım:)

canim gayet saglikli gorunuyor menun ama ben menunde protein ve kalsiyum urunleri goremedim...???:uhm:

hergün muhakkak yoğurt yada süt içiyorum ama ben yoğurdu daha çok seviyorum. sabahlarıda beyaz peynir. evde pişirdiğim et yemeklerinde de yağsız kısımlarından öğlen yemeklerinde yiyorum. hergün olmasa bile en az 2 günde bir felan et tüketiyorum. ama bulgurun benim sütümde çok etkisi oluyo

selam kızlar
bende dıyete devam edıyorum
bıde bı sıte buldumkilotakibi dıye yedıgınız herseyı hesap edıyor butun markaların butun yıyecekleırn kalorısı var bı nevı gunluk tavsıye ederım ordan harcaıdıgnız kalorılerıde hesaplıyorsunuz emzırmek de dahıl

eweeet bende baslıyorum yenıden 3haftadır dıet yapamıyorum annnemdeydım cunku hıc vermedım almadımda ama platese devam edıyroum sanırım o yuzden almadım sanırm ama tekrar baslıyorum yavastan bakalım
mehaycım cnm hhos geldın nasılsın???oğlusumuz nasıl ???
alpim sitenın adresını versene ???

iyiyim fistigim oglusumda iyi senin bebiste baya buyumus sanirim..sen nasilsin canim kilolar ne alemde???

anladim canim aynen boyle devam o zaman....

Kızlar bugün cuma ve benim kilom aynı değişiklik yokSizlerde nasıl durumlar bugün kimse yazmamış:)

duygucum benimde kiloda hic degismemis.aslinda 200grda almisimya bu hafta iyicene saldim kendimi yeniden hirslanmaliyimyaaa.diger kizlar sizler ne alemdesiniz.

ben 90 kıloydum suan 66yım hadı 65 dıyelım
90dan 65e 25kılo edr bu da 5 kıloluk yag bıdonlarından 5 tane demek
yanı uzerımde 5 kıloluk 5tane yag bıdonu tasıyormusum aman Allahım nasıl dayanmıs vucudum
gercekten ınsan vucudu mukemmel bı mekanızma
suan o bıdonlarda 2 tane daha var yanı 10 kılo onlarıda atıcam uzerımden cok cok cok kararlıyım

sabahları kalktıgımda ayaklarımın uzerıne basamıyordum okadar agrıyordukı vücudum agırlıgımı kaldırmıyordu farkındaydım o agrının gecmesı ıcın bıraz yurumem gerekıyordu sımdı daha ıyı anlıyorum
artık goruntuyu soylemek bıle ıstemıyorum
oturma odamdan mutfaga gecerken buyuk bı aynam var ona bakmamak ıcın yere havaya bakıyordum
bu pskolojıyıde sız dusunun artık
hıcbı kıyafetım olmuyordu ve ben ınatla kıyafet almadım eger alsaydım onlara guvenıp yemeye devam edecek ve gıt gıde buyuyen bır vucuda sahıp olacaktım o kıyafetlerı kabullenecektım gırebıldıgım esofmanlarımı gıydım bı tanede belı lastık olan bı pantolonum vardu hep onalrı gıydım zaten dogumdan berı bıyerede gıttıgım yok hala ınanamıyorum esofmanlarıma bıle zor gırıyordum pıjamalarım olmuyordu
sımdı aynı eskısı gıbıler:)
cok mutluyum kılo vermek cok eglencelı bıaktıvıte
ayrıca kendını hafıf hıssetmekte ayrı bır zevk:)

slm kızlar bende bu sabah tartıldım 71 kiloyum üstelik kahvaltıdan sonra tartıldım spor yapamıyorum ama yediklerimede çok dikkat edemedim annem geldi ınu ye bunu ye derken yinede 1 kilo gitmiş durmak yok yola devam :lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis peki ne kadar zamanda verdin kilolarini ve nasil beslendin??:uhm:

Senden beterleride var canım üzülme ben 96 kilo doğuma girdim şuan 64 kiloyum:lepi:Yani 32 kilokaydirigubbakcemile3
Seni çok iyi anlıyorum benim bacaklarım resmen tutmuyordu..
Ama azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor gerçekten.İlk 26 kiloyu 5.5 ayda verdim gerisini yayarak...
Bu arada ben emzirirken kilo verilme olayınada inanmıyorum çünkü ben oğlumu memeden keseli 1 ay bile olmadı daha şuan 14 aylık.Oda kendi isteğimle kestim.
Anne sütüyle obezdi oğlum siz düşünün artık ve ben 32 kilo verdim.Olay bol su meyve suyu ve protein alımında bitiyor arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

kızlar ben giremedim.. bende pazar tartıldım 58,6 ya inmişimmm,

şimdi tartıldım 58,2 gösterdii. dün akaşam yemek yiyemedim çarşıdaydım herhalde ondan bu kadar az çıktıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…