- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi minikkus24
-
ben 90 kıloydum suan 66yım hadı 65 dıyelım
90dan 65e 25kılo edr bu da 5 kıloluk yag bıdonlarından 5 tane demek
yanı uzerımde 5 kıloluk 5tane yag bıdonu tasıyormusum aman Allahım nasıl dayanmıs vucudum
gercekten ınsan vucudu mukemmel bı mekanızma
suan o bıdonlarda 2 tane daha var yanı 10 kılo onlarıda atıcam uzerımden cok cok cok kararlıyım
sabahları kalktıgımda ayaklarımın uzerıne basamıyordum okadar agrıyordukı vücudum agırlıgımı kaldırmıyordu farkındaydım o agrının gecmesı ıcın bıraz yurumem gerekıyordu sımdı daha ıyı anlıyorum
artık goruntuyu soylemek bıle ıstemıyorum
oturma odamdan mutfaga gecerken buyuk bı aynam var ona bakmamak ıcın yere havaya bakıyordum
bu pskolojıyıde sız dusunun artık
hıcbı kıyafetım olmuyordu ve ben ınatla kıyafet almadım eger alsaydım onlara guvenıp yemeye devam edecek ve gıt gıde buyuyen bır vucuda sahıp olacaktım o kıyafetlerı kabullenecektım gırebıldıgım esofmanlarımı gıydım bı tanede belı lastık olan bı pantolonum vardu hep onalrı gıydım zaten dogumdan berı bıyerede gıttıgım yok hala ınanamıyorum esofmanlarıma bıle zor gırıyordum pıjamalarım olmuyordu
sımdı aynı eskısı gıbıler:)
cok mutluyum kılo vermek cok eglencelı bıaktıvıte
ayrıca kendını hafıf hıssetmekte ayrı bır zevk:)
arkadaşalr aranzıda emzirme diyeti yapan varmı?ne yapamlı ya.. yemeyince baya azalyıor süütmdeyiyincede pek veremeiyorum
alkisalkisalkisalkisalkisalkis peki ne kadar zamanda verdin kilolarini ve nasil beslendin??:uhm:
canım ben yapıyorum emzıren anne dıyetı sütümde gayet ıyı zaten su meyve sebze olunca sütün dogal olarak oluyorcanım
bebeğin şimdi çok daha önemli ..
bak şimdi domuz gribi de var..
en iyi ilaç anne sütüymüş bebişlere.. bende emziriyorum ama artık benimki 7,5 aylık oldu.. diyet de yapmıyorum yediklerii biraz kıstım emzirdiğim için hafta hafta azalıyor kiloo. sende az ye ama süt yapıcı şeyler ye..
insan
emzirirken fazladan 500 cal. yakarmış onun avantajını kullan ama
sakın sütütnü etkilesine izin vermee
ıyı sayılır bakalım dunya nımetlerınden mahrum yasıyorum bakalım sonucu güzel olacak mı?Kızlar nerlerdesiniz nasıl gidiyor:)
:içelim:Öğretmenler günün kutlu olsun canımopuyorumnanaktan
ben bugün sabah 63.8 olmuşum 300 gram gitmiş sadece ama bakalım cumaya ne olcak:)Ağır ağır kağnı gibi gidiyorum artık
Doğumdan öncede sinirliydim şimdi daha sakinim sanki çocuğa sabredince insan biraz daha iyi oluyor sanki ama bazen yine terelelli oluyorum tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?