Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

kutlarım.. aynen benim ayaklarda vücudumu tartmıyordu.. ondan başladım zten rejime.. ama ben pek yapamaıyorum.. emzirmdiğim için.. emzirme diyeti bilen varmı?
bende dün tartıldım.. bu hafta pek gitmemişsadece 600 gr gitmiş.. şuan 59 um tam..ilk
hedef 53 sonra 50 inşş..

arkadaşalr aranzıda emzirme diyeti yapan varmı?ne yapamlı ya.. yemeyince baya azalyıor süütmdeyiyincede pek veremeiyorum

arkadaşalr aranzıda emzirme diyeti yapan varmı?ne yapamlı ya.. yemeyince baya azalyıor süütmdeyiyincede pek veremeiyorum

canım
bebeğin şimdi çok daha önemli ..
bak şimdi domuz gribi de var..
en iyi ilaç anne sütüymüş bebişlere.. bende emziriyorum ama artık benimki 7,5 aylık oldu.. diyet de yapmıyorum yediklerii biraz kıstım emzirdiğim için hafta hafta azalıyor kiloo. sende az ye ama süt yapıcı şeyler ye..
insan
emzirirken fazladan 500 cal. yakarmış onun avantajını kullan ama
sakın sütütnü etkilesine izin vermee

alkisalkisalkisalkisalkisalkis peki ne kadar zamanda verdin kilolarini ve nasil beslendin??:uhm:

bebegım tam4 aylık suan
3 ana 3ara öğün bol su
seker ve tuzu yasakladım
ekmekte cok azaldı
kılolarda gitti tabı hala var ama 5 kılocuk

canım ben yapıyorum emzıren anne dıyetı sütümde gayet ıyı zaten su meyve sebze olunca sütün dogal olarak oluyor
tabi canım bırsey ıstedgınde yıyorum
bana yetıyor dıyet menusu bu arada bebegım 4aylık

ınşallah sonuç güzel olur ben bu aralar pek hakim olamıyorum kendime valla kiloda almıyorum ama bakalım bayramın 1.gününe kadar ne olcek:)

bende tartıda 58,1 çıktım bugun ama öğretmenler günü nedeniyle yemek vardı okulda özel antep tatlıları falan oooo anlicanızz :)))

benım kılolar sıkıntıdan gıttı ıkı gunde ıkı kılo vermısım
acayip sinirliyım gercı sınırlenılmeyecek gıbı degıl bazı seyler ınsanı cıleden cıkarıyor
ınanın kendımı böyle bılmezdım dogumdan sonra huyum değiştı
umarım bı an önce normale dönerım
bende baya bı degısıklık var
becerebılırsem önce sonra resımlerımıkoymak ıstıyorum bı süre sonra siz bıle sok olacaksınız

bende normalde sinirliyimdir.. şimdide daha bir asbi oldum.. nerdeyse psikologa gitcem. ama kioda farketmiyor nedense.. iştah fazla.. ama zor tutuyorum kendimi ben..

ben bugün sabah 63.8 olmuşum 300 gram gitmiş sadece ama bakalım cumaya ne olcak:)Ağır ağır kağnı gibi gidiyorum artık
Doğumdan öncede sinirliydim şimdi daha sakinim sanki çocuğa sabredince insan biraz daha iyi oluyor sanki ama bazen yine terelelli oluyorum tabi:)

senin bebegin kac aylik canim kac kiloyla hamile kaldin ve kac kiloyla doguma girdin sen??

kizlar bayraminiz mubarek olsun ..bayramda cok tatli yemeyin verdiginiz kilolari geri alirsiniz aman dikkattt!!!!!

bayraminiz kutlarim bende.mehaycim pek tatliyla aram yok,bugün regl oldum ama dün tartildigimda 51kilo500gramdim.hamilelige basladigimda 51dim.sanirim regl bitince tam51 olurum.yani ben dogumdan önceki kiloma döndüm.simdiki hedefim 49.hepinize kolay gele kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…