- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi minikkus24
-
yasemincim sen nerde oturuyosun anteptee
benım kılo durdu gr oynamıyo kafayı yycem
teşkler.. ben kahvaltı öğünümü geç yiyiorum.. sat 11 gibi .. o yüzen öğlen kaynıyor.. bende mümkün olduğuncaki genelde mümknde oluyor::) sebze iyiyorum yemklerimde.. sabahalrı aynen haşlanmış yumurta dopmates salatalık peynir tükeitiyorum.. akşam üstleride nesfit iyiyorum yada etilifalif yiyiorum. tatılmadım .. 3 gün önce adet de gördüm.. sanırsam bu hafta pek veremedim.. akşamalrı çayın yanında ila bişiler iyiyorum az veya çokben de emziriyorum ama benim oğlum 9 aylık.6 aylıktan büyükse bebeğin çok sorun olmuyor diyet, çünkü ek gıdalarla yeterince besleniyor.Ama ben 6 ayından önce de hafif şekilde diyet yaparak 6 kilo verdim, ayda 1-1.5 kilo verebiliyordum.Öncelikle hergün mutlaka protein almaya dikkat ettim, sabah kahvaltılarında 1 adet haşlanmış yumurta mutlaka yiyordum, yanında 2 dilim tam kepek ekmeği ve peynir.Öğlenleri de tavuk ya da köfte ızgara yanında bol salatayla ya da ton balıklı light sandviç ve mutalak ayran.Akşam da sebze yemeği ve yoğurt,yanında çorba ya da 1 dilim ekmek.3 de ara öğün yiyordum mutlaka, ara öğünlerimde meyve, ceviz, fındık ve light sütle yapılmış nesfit yiyordum.İşin özü hamurişi ve tatlıdan uzak durup hergün mutlaka meyve, sebze, et ve süt grubundan düzenli tüketmek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?