Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

Esracım valla kebap deme canım çekiyor hemde adanada:))Offf offf 60 kiloya düşünce yicem bende:)Sende Anteptesin sanırım ordada süper tatlılar yemekler var ya işin zor valla senin..
Bu arada ben 3 gün aç gezmeme rağmen gram oynamadım kızlar nedense inanılmaz bağırsak sorunu yaşıyorum herhalde az yediğim için oldu yoksa çok su da içerim sabah kayısıda yerim..Bugün form çayı aldım inşallah o çalıştırır bakalım yarın kilolar kaç olmuşkaydirigubbakcemile3

arkadaslae yedıklerımızı buraya da yazarsak hepımıze fıkır olur hemde bırbırımıze yardımcı oluruz

Ben 1400 kalorilik bir diyeti uygulamaya çalışıyorum kızlar bana en uygunu o çünkü kahvaltı benim için en önemli öğün..Öğlen birşey aramıyorum..
Sabahları 2 dilim kızarmış ekmek yumurta peynir domates salatalık
öğlen 1 kase yoğurt
ikindi 2 meyve
akşam tavuk sebze et ne varsa ondan bir porsiyon yanındada salata yada yoğurt yiyorum
bazen gecede 1 meyve..

ben bugün çoştum resmen kıtlıktan çıkmış gibi yedim kendime inanamıyorum başıma ilk defa geldi böyle birşey... yani yarıki tartı olayında gr farketmemiş olacak adet öncesi sendromu bu of

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar..
Ben 1 haftadır diyeti bırakmama rağmen ve aç gezmeme rağmen bağırsaklarımın çalışmaması yüzünden 900 gram verdim ve 64.2
Pazartesi günü bile 64.1dim 100 gram alarak haftayı bitirdimmafoldumbenYani aslında bu hafta hiç kilo vermedim 2 günde verdim 900 gramı...

günaydin kizlar arkidisler bende tam 52 olmusum sadece 500gr gitmis yani.duygucum 2günde 900gr cok güzel bence.eminim hep birlikte bu isi basarip istedigimiz kilolara kavuscaz.simdi 2böregi hakeertim dimicokacimcoookcokacimcoookneyse buda mideme hediye olsun.kizlar ben bugün ögleye dogru akrabaya gitcem pazar geceye kadar yokum.eger yeni biy arismaya kara veriseniz benide yazin yinezemuszemus52yle baslayabilirimmm.herkese bol kilosuz günlerrr.hihoyyythihoyyyt

Gülsucum,dilekcim sizleride tebrik ederim bu arada...Benı yazın haftaya valla aynen devam bayrama kadar...Bayramdan sonrada tabı ama bır ara verırırz bayramda:=)

teşkler.. ben kahvaltı öğünümü geç yiyiorum.. sat 11 gibi .. o yüzen öğlen kaynıyor.. bende mümkün olduğuncaki genelde mümknde oluyor::) sebze iyiyorum yemklerimde.. sabahalrı aynen haşlanmış yumurta dopmates salatalık peynir tükeitiyorum.. akşam üstleride nesfit iyiyorum yada etilifalif yiyiorum. tatılmadım .. 3 gün önce adet de gördüm.. sanırsam bu hafta pek veremedim.. akşamalrı çayın yanında ila bişiler iyiyorum az veya çokbakalım yarın tartılcam.. yazarım..

akşam yemeğimizde illaki çorba salata sebze oluyor.. ekmek yemiyorum hiç.. sabah kahvaltı dşınıda.. kahvaltıda 1 yada iki dlikm kepek ekmek yiyorum..

kızlar ben tartılamadım baskulum bozuk ama sanırım 1.5 -2 kılo vermısımdır cunku ısveç diyeti yapıyorum bugun 3. gunum 7 gun yacagım ve bır eczanede tartılcam sonuclara bakacaz bu sefer kararlıyım bu dıyet bıtınce elma dıyetıne baslayacam emzırıyorum sutu etkılemedı cunku bolbol su ve rezene yesıl cay ıcıyorum spor yok bayrama ıstedıgım kıyafetı gıye4cem

bugnkı menum
sabah
yarım kk peynır
bır dılım ekmek domates
çay
ara bır ayva
öğle
haslanmıs yumurta
domates
bıber
bır dılım ekmek
ara
bır mandalına
aksam
corba salata olucak
spor yok
2 lıtresu

esra................58,9
duygu............64,2
gülsü..............52
armağanım......
alpim .............66
tunaaras..........70
dilekdoruk........63

yahu ben diet yapamıyorum.. okulda çok acıkıyorum.. eve gelincede yiyorum o yüzden ağır ağır gidiyor benimmm

günaydın kızlar, bu hafta çok güzel gidiyordum ama maalesef dün akşam 2 tane probis yedimklava:Eşim yerken dayanamadım.Ama bugün bozmaycağım, aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…