Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

Hafta sonu eşim ve kayınvalidem çok kandırmaya çalıştılar beni ye yok açlıktan bayılcan kötü görünüyorsun falan diye dahada inada bindirdiler beniÇok üzgünüm çoookGıcık oluyorum ya herkes aynı, destek olcaklarına ay çok iyisin verme bugün ye yarın yemezsin diyorlar şaka gibi.Yok sen doğum yapalı daha 1 yıl oldu dur bakalım falan ula daha ne olcak 1 sene olmuş vermişim tamamda istediğim kiloda değilim daha çocuk 10 yaşına gelincemi vercezdelikafadulden

canım sen fotoğraflarında hiç 65 gibi durmuyorsun, boyun uzun galiba

canım sen fotoğraflarında hiç 65 gibi durmuyorsun, boyun uzun galiba

Dilekcim çok teşekkürler canım çok naziksin:) Evet öyle diyorlar ama 65im canım..Albümdeki fotoğrafları gördün sanırım ordakilerin hepsinde 65im..Boyum çok uzun sayılmaz 1.67 1.68 gibi ama kemiklerim çok kalındır mesela ben 60 kiloda 36/38 arası giyebiliyorum ama 60 ın altında bana hastamısın diyorlar tamamen çöküyorum

bana göre uzun sayılırsın canım, benim boyum 1.62 ve kilom da 63.3 olunca senden daha kilolu duruyorum.Bana 54-55 çok iyi oluyor ama o kadar veremeyeceğimi düşünerek 58 hedef koydum, çünkü evlendikten sonra 60'ın altına pek düşemedim.Zaten 61'le de hamile kalmıştım.Ben de doğum yapalı 9 ay olacak 1 hafta sonra.

Canım yinede iyisin bence 9 ay olmuş ancak toparlıyor vücut bende aslında 59 olmak istiyorum ama bakalım inşallahopuyorumnanaktan

slm kızlar bende 4.5 ay önce dogum yaptım 20 kilo aldımdelikafadulden
60 la hamile kalıp 80 kg le doguma girdim boyum 1.70 şimdi 64 kg yim 3 ayda 16 kilo verdim hiç bişey yapmadım hatta iyi yedim emzirdiğim için gitti kilolar şimdi dikkat etmeye basladım 1 haftadır hedefim 55
8. takımdayım bende inş. herkes istediği kg ulaşıropuyorumnanaktan

Esracım cumadan cumaya paylaşıyoruz zaten diye biliyorum bende..Bir ay çok uzun bir süre dediğin gibi..Ben geçen cuma 65.1 dim mesela bu cuma tekrar söylücem daha motive edici olur bence...

tamam kızlar cuma kılo bıldırım gunumuz olsun bende 2 gundur bosvermıslık var nete gıremedım ıpın ucu kactı tekrar tutmam lazım motıve ıcın ıstedıgınızı soyleyebılırsınız

yahu duygucum senin zaten fazlan yokmuş albümüne baktım ne kadar hoş çıkmışsınız ailecek maşşallah. bebeişinde çok tatlı bi oğlancık aynı benimki gibi

yahu duygucum senin zaten fazlan yokmuş albümüne baktım ne kadar hoş çıkmışsınız ailecek maşşallah. bebeişinde çok tatlı bi oğlancık aynı benimki gibi

Esracım çok teşekkürler canım valla motive ediyorsunuz beni ama elbiselerden öyle duruyor canım aslında üst bacaklarımın erimesi lazımFazlalık orda üstte sorun yok ama altta öyle değilmafoldumben60 olsam kendimi daha mutlu hissedicem..
Sende profilinde gördüğüm kadarıyla çok hoş bir bayansın Esracımopuyorumnanaktanyerimseniben

slm kizlar nasilsiniz umarim herkes bol ilo vermistir.arkadaslar ben yerimde sayiyorum hicte veremem bu hafta bogazimi tutamiyorumya.kendimide cok yorgun hissediyom sporda yapmiyorum.vermek istedigim 3kilom varya nasil olcak bilemeiyorumm.

kızlar bugün 62.9, 63.0 arası gidip geldimkaydirigubbakcemile22 gündür çok dikkat ediyorum, akşamları sebze yemeği (az yağlı) ve yoğurt yiyorum sadece.Öğlenleri çalıştığım için çok düzenli olmuyor ama mümkün olduğunca hafif geçiştirmeye çalışıyorum.Bır de bu aralar çok halsizdim, eczaneden multibionta diye bir vitamin aldım, sanırım işe yarıyor, daha iyi hissediyorum

ay teşekkür ederim canım ya... fazlalıkları verince daha iii olcaz ha gayret... bakalım... kurban bayramı da geliyor napcaz biz adanalıyız tatilde adanaya gidecez.. kebappplar falan kesin benimm kilo yerinde sayar...

kızlar aranzıda emzirirpde kilo verneler nasıl diyet uyguluyorsunuz..

ben de emziriyorum ama benim oğlum 9 aylık.6 aylıktan büyükse bebeğin çok sorun olmuyor diyet, çünkü ek gıdalarla yeterince besleniyor.Ama ben 6 ayından önce de hafif şekilde diyet yaparak 6 kilo verdim, ayda 1-1.5 kilo verebiliyordum.Öncelikle hergün mutlaka protein almaya dikkat ettim, sabah kahvaltılarında 1 adet haşlanmış yumurta mutlaka yiyordum, yanında 2 dilim tam kepek ekmeği ve peynir.Öğlenleri de tavuk ya da köfte ızgara yanında bol salatayla ya da ton balıklı light sandviç ve mutalak ayran.Akşam da sebze yemeği ve yoğurt,yanında çorba ya da 1 dilim ekmek.3 de ara öğün yiyordum mutlaka, ara öğünlerimde meyve, ceviz, fındık ve light sütle yapılmış nesfit yiyordum.İşin özü hamurişi ve tatlıdan uzak durup hergün mutlaka meyve, sebze, et ve süt grubundan düzenli tüketmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…