- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi minikkus24
-
Hafta sonu eşim ve kayınvalidem çok kandırmaya çalıştılar beni ye yok açlıktan bayılcan kötü görünüyorsun falan diye dahada inada bindirdiler beniÇok üzgünüm çoookGıcık oluyorum ya herkes aynı, destek olcaklarına ay çok iyisin verme bugün ye yarın yemezsin diyorlar şaka gibi.Yok sen doğum yapalı daha 1 yıl oldu dur bakalım falan ula daha ne olcak 1 sene olmuş vermişim tamamda istediğim kiloda değilim daha çocuk 10 yaşına gelincemi vercezdelikafadulden
canım sen fotoğraflarında hiç 65 gibi durmuyorsun, boyun uzun galiba
Dilekcim çok teşekkürler canım çok naziksin:) Evet öyle diyorlar ama 65im canım..Albümdeki fotoğrafları gördün sanırım ordakilerin hepsinde 65im..Boyum çok uzun sayılmaz 1.67 1.68 gibi ama kemiklerim çok kalındır mesela ben 60 kiloda 36/38 arası giyebiliyorum ama 60 ın altında bana hastamısın diyorlar tamamen çöküyorum
bana göre uzun sayılırsın canım, benim boyum 1.62 ve kilom da 63.3 olunca senden daha kilolu duruyorum.Bana 54-55 çok iyi oluyor ama o kadar veremeyeceğimi düşünerek 58 hedef koydum, çünkü evlendikten sonra 60'ın altına pek düşemedim.Zaten 61'le de hamile kalmıştım.Ben de doğum yapalı 9 ay olacak 1 hafta sonra.
tamam kızlar cuma kılo bıldırım gunumuz olsun bende 2 gundur bosvermıslık var nete gıremedım ıpın ucu kactı tekrar tutmam lazım motıve ıcın ıstedıgınızı soyleyebılırsınız
yahu duygucum senin zaten fazlan yokmuş albümüne baktım ne kadar hoş çıkmışsınız ailecek maşşallah. bebeişinde çok tatlı bi oğlancık aynı benimki gibi
Esracım çok teşekkürler canım valla motive ediyorsunuz beni ama elbiselerden öyle duruyor canım aslında üst bacaklarımın erimesi lazımFazlalık orda üstte sorun yok ama altta öyle değilmafoldumben60 olsam kendimi daha mutlu hissedicem..
Sende profilinde gördüğüm kadarıyla çok hoş bir bayansın Esracımopuyorumnanaktanyerimseniben
kızlar aranzıda emzirirpde kilo verneler nasıl diyet uyguluyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?