- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi minikkus24
-
sezeryan olunca hemen mekik çeklimiyor.. en az 6 geçmesi gerek..
Bende öyleydim.. Ama artık kendimi kasıyorum ve 15 dk da olsa çalışyıorum ab rocket ile..yoksa sarkık göbekle dolaşacakltım.. şimdi bile daha sıkılaştı göbeğim.. Eski hali yok.. Erimeyede başladı.. Sadece diyet yetmyior....
super valla masallah..taktir ettim ben 15 kilo aldim dogumdan ciktigimdan beri 2 kiloyu zor verdim oncesinde yani dogumdada 7 kilo vermistim toplam 9 veremiyorum bir turlu yapisti ustume...gerci oglum daha 1.5 aylik veririm heralde..ama kisa gelmesi kotu oldu kisin zor kilo veriliyor...sen nasil beslendin spor yaptinmi biraz anlatsana canim??
bebeğin çok yeni, daha acele etme verirsin eğer emziriyorsan yediklerini artırmazsan kilo veririsin ....
canim sen kac kilo almistin kacini verdin dogumdan sonra....kacla baslamistin hamilelige??
canım ben 51 kilo ile hamile kaldım.. doğuma 68 le giititm.. yani 17 kilo aldımdoğumdan sonra 60 a düştüm.. ama emziirirken onu ye bunu iç derken tekrar 65 e kadar çıktım. en son diyettem önce 63,5 oldum.. şuan 58.3 tüm en son..bu ar5a diyet yapamıyorum. sütüm azaldı..inş almamaışımdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?