Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

Bende öyleydim.. Ama artık kendimi kasıyorum ve 15 dk da olsa çalışyıorum ab rocket ile..yoksa sarkık göbekle dolaşacakltım.. şimdi bile daha sıkılaştı göbeğim.. Eski hali yok.. Erimeyede başladı.. Sadece diyet yetmyior....

bende mekık cekmek ıstıyorum ama karnımdan korkuyorum sezeryan olalı 4 ay oldu bırsey olur m u kızlar sız ne zaman basladınız?

canim sen kac kilo almistin kacini verdin dogumdan sonra....kacla baslamistin hamilelige??

bebeğin çok yeni, daha acele etme verirsin eğer emziriyorsan yediklerini artırmazsan kilo veririsin ....

bebeğin çok yeni, daha acele etme verirsin eğer emziriyorsan yediklerini artırmazsan kilo veririsin ....

canim cok sutum yok mama veriyorum ama emziriyorumda fakat karnini doyuracak kadar sutum yok malesef (acele etmiyorum zaten yavas yavas vermeyi planliyorum aslinda cok hareketsizim yoksa simdiye eski kiloma donmustum bebekten dolayi bisey yapamiyorumki salonda koltugun ustunde esir gibiyim ((

canim sen kac kilo almistin kacini verdin dogumdan sonra....kacla baslamistin hamilelige??

canım ben 51 kilo ile hamile kaldım.. doğuma 68 le giititm.. yani 17 kilo aldımdoğumdan sonra 60 a düştüm.. ama emziirirken onu ye bunu iç derken tekrar 65 e kadar çıktım. en son diyettem önce 63,5 oldum.. şuan 58.3 tüm en son..bu ar5a diyet yapamıyorum. sütüm azaldı..inş almamaışımdır..

anladim canim ama yinede oyle fazla bir kilon yok bence boyunda uzunsa hatta hic yok..ahh bende bir insem eski kiloma 57 ye insem daha ne isterim...:sinifsinif:

bende 58,1 dim şimdi 58,2 yimm off
kızalr benim basenim küçük ama karın bölgem kalın
göğüslerde büyük
yani elma tipi derler ya aynen öyle..
ince bağım var ama midem acayipp
şimdi soruya gelelim..
ben ab rocket mi alsam yoksa twist stepper mı alsamm
memik işini hiç sevmiyorumm ab roket kullananlar nasıl kullanıyorsunuzz
yoksa stepper la adım mı atsam hergün ..
şimdi kilo veriyorum ama spor olursa daha sıkı olurum.. akarar veremedim... bi akıl veriinn

esracım ben öteki dediğini bilmiyorum.. ama ab rocket bende baya fark etitiridi göbeğimi.. resmen küçüldü.. nerde o eski göbek şimdi daha küçk.. tabi tamamanen inemdi daha çalışmamalazım.. ama faydasını gördüm.. içinde cd si var.. hareketleri gösteriyor neler yapılır nasıl yapılır.. ben memnunum cnm.. tavisye ederim kesinlikle..

slm kizlar ay sizler hala hirsla zayiflamak istiyosunuz süperya.bende o hirs gitti.hatta üstüne 1kilo alip 52 oldum.ay ne olcak bi an önce yeniden motivasyon olmalyiim.ya kizlar inanirmisiniz yemekten daha cok umusamazliktan oldu benimki.offfffff nasil olcak bu böyle yaaaaaa.

Aynen bendede bir bitiklik ya birde boğazım açıldı anlatamam sizeRejim yok bu aralar inşallah başlıcam yine...

benımde cnm ıstemıyor hıc yağpamıyorum bır motıve gerekıypor ama tam gaz her sabah plates yapıyorumbıde dıet yapbılsem olcak ama dıet yokkk

merhabalar.. ben bu ara ne diyet nede yürüyüş yapamdım.. hatta ab rocketi bile iki gün yapamadım..buna rağmen kilo vermişim.. şuan itibasri ile 57,5 olmuşum:))çok mutluyum:))

stepper adım atma aleti güzel baya ama bana memik aleti daha ii gelir.. ancak mekik çekmeyi de hiç sevmiyorumm neyse bakacaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…