Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

[QUOTE=duyguege;10201678]Senden beterleride var canım üzülme ben 96 kilo doğuma girdim şuan 64 kiloyum:lepi:Yani 32 kilokaydirigubbakcemile3
Seni çok iyi anlıyorum benim bacaklarım resmen tutmuyordu..
Ama azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor gerçekten.İlk 26 kiloyu 5.5 ayda verdim gerisini yayarak...
Bu arada ben emzirirken kilo verilme olayınada inanmıyorum çünkü ben oğlumu memeden keseli 1 ay bile olmadı daha şuan 14 aylık.Oda kendi isteğimle kestim.
Anne sütüyle obezdi oğlum siz düşünün artık ve ben 32 kilo verdim.Olay bol su meyve suyu ve protein alımında bitiyor arkadaşlarkaydirigubbakcemile5
[/QUOTE]

Mehaycım bir önceki sayfada bu yazıyı yazmıştım..Ben 26 kilo aldım 32 kilo verdim canım:kedi:

ee cok iyi canim eski kilona donmussun ne guzel...kac aylik oldu bebegin peki??

canim oglum 10aylik oldu.hamilelikte 22kilo almistim.darisi tüm veremeyenlerin basina:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

super valla masallah..taktir ettim ben 15 kilo aldim dogumdan ciktigimdan beri 2 kiloyu zor verdim oncesinde yani dogumdada 7 kilo vermistim toplam 9 veremiyorum bir turlu yapisti ustume...gerci oglum daha 1.5 aylik veririm heralde..ama kisa gelmesi kotu oldu kisin zor kilo veriliyor...sen nasil beslendin spor yaptinmi biraz anlatsana canim??

Kızlar bayramda birde 200 gram almışım ben yaa(Eee olcağı buydu..
Bu topiğe ilk yazdığımda 66ymışım şimdide yine 64.....2 kilocuk neyse bunada şükür bayramdan sonra tam gaz devamkaydirigubbakcemile3

Kızlar bayramda birde 200 gram almışım ben yaa(Eee olcağı buydu..
Bu topiğe ilk yazdığımda 66ymışım şimdide yine 64.....2 kilocuk neyse bunada şükür bayramdan sonra tam gaz devamkaydirigubbakcemile3
duygucum moral bozmak yok yola devam :)))

bende aynı 58.1 dim ama daha 58,1 i göremedim tatil dönüşü.. şişkinlik falan mı bilmem artık :)) 58,6 çıktı bakalımmm

Son düzenleme:

oo canimya ben dogumdan ciktigimda göbegim ayni duruyordu inanamazsin dogumda 9kili evrmistim ve gerisi kalmisti.ya kilo önce kediliginden gitti ama 56 57takilip kalmistim.daha sonra dikketli beslendim sik sik ve az yedim birazda taliyi kestim okadar.ha bu arada birazda spor yaptim evin icnde .sen cok yneisin eminim hepsi gider canim hic takma simdilik.ol bol emzir bence bu cok ise yariyor.

bayramda memlekete gitmiştik. annneler sağolsunlar baklavalar börekler ye süt olsun diye diye. tabi bende ısrarlara dayanamadım ve yedim. eve döndüğümde gözlerime inanamadım ya. 4 günde 3 kilo almışım. 15 günde zar zor verdiğim 3 kiloyu 4 günde geri almışım yaa:1shok:

selamalr.. bedne bayramın birinci günü tartıldım.. 58.3 tüm.. şuan bilmiyorum.. elimden geldiğince dikkat ettim.. vermek değil ama almamamak için. inş da almadımışımdır.. yarın tartılırım inş..

bende bayramın ilk günü tartıldım..oleyyyy.... 58,3 tüm.. ama şuan bilmiyorum.. sanırsam vermedim ama inş almamışımdırda.. dikkat ettim elimden geldiğince.. yarın tartılırsam yazarım..

Kizlar baslayali 3 gun oldu 1.5 kilo vermisim bile 69 dan 67.5 a dusmusum :)))))

maşh canım maşhh:))

canım iyi işte dönmüsün eski kilona.. daha ne istiyorsunki.. bence yeter :))

mrb armagancim ya biraz göbegim var.hatta göbegimin cevresine biraz sarkma nasil torlicam bilmiyorum.ayrica az önce tam 5kasik nutelleyi götürdüm.yani aslinda pekte dikket etmiyorum.seninde kilon cok iyi canim.bebgin ne kdarlik oldu.masallah kizina diyorum.kizlar sizler neyxapyiosunuz analtin biraz.

sağol canım.. benim bebeiş 6 ayını doldurdu.. canım eer göbekde sarkma varsa bunu diyetle yok edemezsin..sana tavisyem bol mekik çek.. günde en az 100 tane.. ben ab rocket aldım.. 1 aydır onunla da çalışıyorum..çok fark etti göbeğim.. kocaman bir göbek vardı.. şuan baya eridi valla.. günde sadece 15 dak. çalışıyorum akşamları.. farketti bende.. tavsiy ederim.. alamazsanda mekik çek bolbol..

benimde mekik çekmem lazım ama yapamıyorum bi ara twist shape mi alsam dedim ama benim sorunum göbek karın bölgesinde bacaklar popo falan ince...

napcam bilmem..

Ben hiç spor yapamıyorum valla kızlar32 kilo verdim ama bir spor yapsam süper olcak..Evde bisikletim var ona bile binsem günde yarım saat bacaklar için birde mekik çeksem ama nerdeee hiç içimden gelmiyorbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…