- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi minikkus24
-
bayraminiz kutlarim bende.mehaycim pek tatliyla aram yok,bugün regl oldum ama dün tartildigimda 51kilo500gramdim.hamilelige basladigimda 51dim.sanirim regl bitince tam51 olurum.yani ben dogumdan önceki kiloma döndüm.simdiki hedefim 49.hepinize kolay gele kizlar.
ee cok iyi canim eski kilona donmussun ne guzel...kac aylik oldu bebegin peki??
canim oglum 10aylik oldu.hamilelikte 22kilo almistim.darisi tüm veremeyenlerin basina:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
duygucum moral bozmak yok yola devam :)))Kızlar bayramda birde 200 gram almışım ben yaa(Eee olcağı buydu..
Bu topiğe ilk yazdığımda 66ymışım şimdide yine 64.....2 kilocuk neyse bunada şükür bayramdan sonra tam gaz devamkaydirigubbakcemile3
super valla masallah..taktir ettim ben 15 kilo aldim dogumdan ciktigimdan beri 2 kiloyu zor verdim oncesinde yani dogumdada 7 kilo vermistim toplam 9 veremiyorum bir turlu yapisti ustume...gerci oglum daha 1.5 aylik veririm heralde..ama kisa gelmesi kotu oldu kisin zor kilo veriliyor...sen nasil beslendin spor yaptinmi biraz anlatsana canim??
Kizlar baslayali 3 gun oldu 1.5 kilo vermisim bile 69 dan 67.5 a dusmusum :)))))
bayraminiz kutlarim bende.mehaycim pek tatliyla aram yok,bugün regl oldum ama dün tartildigimda 51kilo500gramdim.hamilelige basladigimda 51dim.sanirim regl bitince tam51 olurum.yani ben dogumdan önceki kiloma döndüm.simdiki hedefim 49.hepinize kolay gele kizlar.
mrb armagancim ya biraz göbegim var.hatta göbegimin cevresine biraz sarkma nasil torlicam bilmiyorum.ayrica az önce tam 5kasik nutelleyi götürdüm.yani aslinda pekte dikket etmiyorum.seninde kilon cok iyi canim.bebgin ne kdarlik oldu.masallah kizina diyorum.kizlar sizler neyxapyiosunuz analtin biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?