Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

Bende takıldım kaldım kızlar birde bu aralar hiç diyet modunda değilim çünkü dişlerimle ilgili sıkıntılarım var sürekli dişçi koltuğuna oturucam bu araOndan sonra bakalım artık...

Selam arkadaşlar:)
Armağanım çok teşekkürler canım evet baya eziyet oldu bu diş bana..Sen atlatmışsın darısı benim başıma canım...
Diyet hiç yapamıyorum arkadaşlar sormayın hatta tam tersi boğazım çok iyi bu aralarHavalar yağmurlu kapkaranlık sıkıntıdan yemek yiyorum vallaUmarım çabuk geçer bu durum..

Kesinlikle haklısın canım ama ben 1 kilo almışım malesef:kedi:Gerçi reglide olcam belki onunda etkisi var ama üzüldüm valla bugün tartılınca

slm kizlar herkes benim gbi anlasilan benimde canim ne spor yapmak,nede bogazimi durudurmak istiyorrr.dediginizgibi^havalarda kapali olunca iyicene yiyorum bakalim.disariyada cikip yürüyemiyumkiki.simdilik durudum kaldimmmmmmm.imdattttttt diyorum birisi beni toplasinnnnnnn-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

selmalar.. dün tartıldım.. bu ara biraz dikkat ettim.. birazda yürüdüm. ve sonuç 56,4 olmuşum.. yani 57,6 dan 56,4 olmuşum..çok sevindim anlatamam bu sevincimi:))darısı 6 kiloya::)

Günaydın hayırlı cumalar:)Armağanım tebrik ederim canım valla süpersin darısı başımıza:)

günaydin arkadaslar bende kahvalti yapyiorum.tabi en dikket etmedigim ö¨gün bu gerisini dikket etcem insallah.aremagancim tebrik ederim valla.sendeki azim yok olmamamis benim gibi .beni bile motivasyon ettin sagol canimmmm

teşk ederim arkadaşalr.. çok sağolun.. vall eski kıyafetlerimizn içine gireceiğim gnü iple çekiyorum.. 3 kilo daha versem gircem içlerine inş.. darısı sizlere...

mehaycım cnm hıc sorma ya dıyet mıyet kalmadı bende yıyıp duruyorum ama hergun plates yapıyorum almıyorumda
sen nasılsın ne alemdesın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…