Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

ben eskı kıyafetlerıme gırebılıyorum ama bu yeterli degıl bayadır kendımı salmıstım dıyet yapıyorum ama kılolar takılıp kalınca baya bı moral bozuklugu yasadım ama bugunden ıtıbaren karar verdım dogum öncesı kılolarımıda verıcem

vall eski kıyafetlerime girdiğim an benim için süperr olacak.. eski kilomada dönmüş olucam.. yani 50 ye...53 de olsam gireirim içinede.. hedef 50 inşş:))kendimi iyi hissetmem açısından..

canım herşeyden öcne istemek lazım. bende emziriyorum..hala.. sütümde azaldı ama zaten yemeketen deil.. azalacğından..az yiyip spor yapmak gerek..

mehaycım cnm hıc sorma ya dıyet mıyet kalmadı bende yıyıp duruyorum ama hergun plates yapıyorum almıyorumda
sen nasılsın ne alemdesın???

selam canim bende diyet yapmiyorum sadece duzenli yemeye calisiyorum orus tutuyorum bu ara ramazanda tutamamistimya o yuzden..ama cok hareketsiz oldugum icin zayiflayamiyorum canim yaa spor sart...disari cikamam bebegi birakip evde yapsam gunduz pek uyumuyor ( ne yapacagim bilemem...ben 67 kiloyum sen ??

vall eski kıyafetlerime girdiğim an benim için süperr olacak.. eski kilomada dönmüş olucam.. yani 50 ye...53 de olsam gireirim içinede.. hedef 50 inşş:))kendimi iyi hissetmem açısından..

aslinda ben eski pantolonlarima sigmaya basladim biraz sikiyor sadece ama eski kiloma donmeme 5 kilo var daha....

mehaycım senin azmış vermen gereken kilo veriirsin cnm.. merak etme..

canim az degil aslinda ben 62 ile hamile kaldim ama hamile kalmadan 2 ay oncesinde 58 kiloydum asil hedefim 58 ama hele once bir hamile kaldigim kiloya duseyimde baska bisey istemiyorum sonra insallah 58 de olurum...yani anliyacagin 9 kilom var verecek....:kedi:

mehaycim fidtik gibisin inan.benim ilk 3ayimi göresen sok olursun göbegim ayni duruyodu sen bana göre cok zayifsin.inan kilolarini cabuk verisin.ben 1senede anca geldim kendimeeee.

Mehaycım senın maŞh var canım. Ben taaa doĞumdan Önce bıle bu akdardı gÖbÜŞÜm:))maŞh ın var.. Verırısn. Zaten vÜcutta kendını ancak 6 aydan sonra topluyor merak etme..

mehaycim fidtik gibisin inan.benim ilk 3ayimi göresen sok olursun göbegim ayni duruyodu sen bana göre cok zayifsin.inan kilolarini cabuk verisin.ben 1senede anca geldim kendimeeee.

Mehaycım senİn maŞh var canım. Ben taaa doĞumdan Önce bİle bu akdardı gÖbÜŞÜm:))maŞh ın var.. Verİrİsn. Zaten vÜcutta kendİnİ ancak 6 aydan sonra topluyor merak etme..

saolun kizlar insallah en yakin zamanda eski kiloma donerim biktim bu fazlaliklardansenağlama

ohhhoo dönersin canım ya.. az senin kilon.. ben ne yapayım 6 ay fazlalaıkalrlal hamileiiğide sayarsak en az 10 ay dolaştım.. hala bile eski kıyafetlerimin çoğuna giremiyorum6 kilomuda veririsim olcak inş.. dün tartıdlım.. ne almışım ne vermişim bu ara..takıldım gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…