- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.001
desteklimi oturuyordu canim??
selam kızlar ben daha önce de yorum yazmıştım ama bi süredir giremedim nete. 70-79 arası zayıflayanlar kısmına ama emzirdiğim için zayıflatan ek ilaç alanlar falan vardı. benim almamam lazım kızım 8bucuk aylık ve onu emziriyorum 2 yasına kdrda emzirmeyi düşünüyorum hamile kaldığımda 74 kiloydum doğum yaptım 72 kiloya düştüm şimdi 8bucuk ay gecti yeniden kilo aldım ve 76 kiloyum. çok mutsuzum cok acıkıyorum yiyorumda tam karar vermişken rejime acıkınca yeniden bozuyorum ama artık kararlıyım artık devam edicem 76 kiloyum yaza kadar 65 kilo olmak istiyorum 11 kilo yu 6 ayda verirmek istiyorumdün akşam eşim lan diye hitap etti ilk defa evliliğimde acaba bu kilolarla bi bayan gibi değilde erkek gibi mi görünüyorum bu bnm canımı cok acıttı cok kararlıyım sizinde desteğinizle zayıflamak istiyorum yardımcı olun lütfen .
sporada başladım bugün hızlı başladım inşallah hızlı bitmez 40 dk spor yaptım hanımlar nerdesiniz ya
evet canım evde yapmıştım. şimdi yine yapıcam sonra annemlere kdr yürüyerek gidicem inşallah dün nette egzersiz hareketleri diye gezinirken bi site buldum çok hoşuma gitti her bi dalda sadece 5er dk spor yaptım toplam 40 dk etti cokda terledim hemde bebeğiminde hoşuna gitti beni izlemesi gülmekten kendini alamadıtavsiye ederim hanımlar yumaksepeti diye bi sitede.her bir harekete 5 dk ayırarak acayip terliyorsunuz rejimede devam inşallah .. nerdesiniz hanımlar yoksa doğum yapıpda zayıfayan bir tek ben mi varım :)
sabah sporuna başlıyoruzkolay gelsn Allah mideme hakim olma gücü versin :lepi:
selam kızlar ben daha önce de yorum yazmıştım ama bi süredir giremedim nete. 70-79 arası zayıflayanlar kısmına ama emzirdiğim için zayıflatan ek ilaç alanlar falan vardı. benim almamam lazım kızım 8bucuk aylık ve onu emziriyorum 2 yasına kdrda emzirmeyi düşünüyorum hamile kaldığımda 74 kiloydum doğum yaptım 72 kiloya düştüm şimdi 8bucuk ay gecti yeniden kilo aldım ve 76 kiloyum. çok mutsuzum cok acıkıyorum yiyorumda tam karar vermişken rejime acıkınca yeniden bozuyorum ama artık kararlıyım artık devam edicem 76 kiloyum yaza kadar 65 kilo olmak istiyorum 11 kilo yu 6 ayda verirmek istiyorumdün akşam eşim lan diye hitap etti ilk defa evliliğimde acaba bu kilolarla bi bayan gibi değilde erkek gibi mi görünüyorum bu bnm canımı cok acıttı cok kararlıyım sizinde desteğinizle zayıflamak istiyorum yardımcı olun lütfen .
papatya merhabalar, sen hiç üzülme bacım bu erkekler böyle bence kiloyla felanda bir alakası yok öyle hitap etmesinin. ama kndin için kilo vermelisin. benim oğlumda 5,5 aylık bundan 3 ay öncesine kadar 80 kiloyoydum karar verdim hamur işi ve tatlıyı hayatımdan tamamen çıkardım diğer herşeyi yedim. şu an 66 kiloyum isteyince oluyor hiç merak etme sabırlı ol sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?