Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

kız çocukalrı 5 aydan sonra destekli oturuyor.. ben 5,5 aylıkken başadım.. şimdi maşh desteksiz oturuyr. 7 ayını doldurdu geçen hafta..

selam kızlar ben daha önce de yorum yazmıştım ama bi süredir giremedim nete. 70-79 arası zayıflayanlar kısmına ama emzirdiğim için zayıflatan ek ilaç alanlar falan vardı. benim almamam lazım kızım 8bucuk aylık ve onu emziriyorum 2 yasına kdrda emzirmeyi düşünüyorum hamile kaldığımda 74 kiloydum doğum yaptım 72 kiloya düştüm şimdi 8bucuk ay gecti yeniden kilo aldım ve 76 kiloyum. çok mutsuzum cok acıkıyorum yiyorumda tam karar vermişken rejime acıkınca yeniden bozuyorum ama artık kararlıyım artık devam edicem 76 kiloyum yaza kadar 65 kilo olmak istiyorum 11 kilo yu 6 ayda verirmek istiyorum dün akşam eşim lan diye hitap etti ilk defa evliliğimde acaba bu kilolarla bi bayan gibi değilde erkek gibi mi görünüyorum bu bnm canımı cok acıttı cok kararlıyım sizinde desteğinizle zayıflamak istiyorum yardımcı olun lütfen .

birde 6 ay sonunda diş bakımı da yapıcam kendime imaj olarakda cok değişmek istiyorum önce kilolar gitsin daha sonra imaj . inşallah verirrim (mafoldumben

hoşgeldin papatyacım.. Allah'ın izniyle veririsin canım.. öenmli olan kararlı olmak. bende en çok eşim için vermek isiteidm.. insan kötü hissediyor kendibakımzıs şişko gibi .. istersek veririz canım.. ben 8 kilo verdim bile.. ve kendime olan güvenim arttı.. umarım seninde öyle olur..

armağanım saol canım yanlış beslenme ve yanlış inanc sonrası bu haldeyim ne kdr cok yersem sütüm o kdr cok artarmış daha neler neler... ama artık kararlıyım gidicek bu yağlar inşallah.. kolay gelsin

canim insallah burda hep birlikte birbirimizi motive ederek bilgilerimizi paylasarak zayifliycaz sadece biraz sabira.s

evet canım evde yapmıştım. şimdi yine yapıcam sonra annemlere kdr yürüyerek gidicem inşallah dün nette egzersiz hareketleri diye gezinirken bi site buldum çok hoşuma gitti her bi dalda sadece 5er dk spor yaptım toplam 40 dk etti cokda terledim hemde bebeğiminde hoşuna gitti beni izlemesi gülmekten kendini alamadı tavsiye ederim hanımlar yumaksepeti diye bi sitede.her bir harekete 5 dk ayırarak acayip terliyorsunuz rejimede devam inşallah .. nerdesiniz hanımlar yoksa doğum yapıpda zayıfayan bir tek ben mi varım :)

sabah sporuna başlıyoruz kolay gelsn Allah mideme hakim olma gücü versin :lepi:

aminnnnnnnnnnn:roflol::roflol::Saruboceq:
cumlemizeeeeeeeeee:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
bende bir bakayim bebisim daha kucuk anlamaz benimki daha keske beni izlesede gulde bende rahat rahat spor yapsam aglayip duruyor uyanikken fazla yattigi zaman kucak istiyor:ecrin_bebek:

ben gecerlei yapıyorum sporumu.. akşam yemeğinden 3 saat osnra yapıyorum saat 11 de 45 dk sürüyor.. şimdilik iyiyz.. ama diyet yapamıyorum bu raa sadece dikkat ediyorum o kadar..

Kızlar beni kilomda değişiklik yok malesef Allahtan almadımda ama bu aralar inanırmısınız diyet kelimesi bile bana o kadar uzak geliyorki..Yeni yılda hefes gelir belki bakalım:)Sizlerde durumlar nasıl??

duygucum bu ara benimde regl döenmim yakın.. diyet yapamıyorum.. en azından lmıyım diye uğraşıyorum.. spor yapaıp.. yememi kısamıyorum.iştahım çok acıközllikle tatlı isteği çok

kızlarr bende varımmmm
bıraz cesaretlendım verıcem kıloları dıye epeyce ınadırdım kendımı ama 2 aydır reglı olmuyorum canım tatlı ıstıyor sureklı acıkıyorum offf yıne basa dondum
durmuyor pis bogazım (((
ya lutfen benı de alın aranıza

papatya merhabalar, sen hiç üzülme bacım bu erkekler böyle bence kiloyla felanda bir alakası yok öyle hitap etmesinin. ama kndin için kilo vermelisin. benim oğlumda 5,5 aylık bundan 3 ay öncesine kadar 80 kiloyoydum karar verdim hamur işi ve tatlıyı hayatımdan tamamen çıkardım diğer herşeyi yedim. şu an 66 kiloyum isteyince oluyor hiç merak etme sabırlı ol sadece.

MRB TUNAARAS ORASI ÖYLE CANIM KENDİM İÇİN ZAYIFLICAM İNŞALLAH YAPTIĞIMIZ SPORUDA YAZALIM BURAYA DAHA İYİ OLUR BİRBİRİMİZE BİDE 1 AYDA NE KDR GİDİCEK BAKALIMhihoyyyt YATARKEN BİLE SPOR YAPARMIŞIM ::sm_cool:

kızlar aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz.. bende tartıldım 57,6 geliyorum artık ohhh.
boğazımda iyi ama ders anlatmak baya etkili oldu hiç spor yapmıorum ama yine de gitti.. kilolar
sakın moral bozmayın o zamna başa dönersiniz işte... bende eylülden beri veriyorum kiloları
herhafta pazar günü yazın kilonuzu
ayrıca daha öncede dedim bir daha diyeyim
BıM marketten aldığım kepekli ekmekle zayıfladım
diğer kepekliler gibi değil
insanı hemen tıkıyor. tostunu bile yapıyorum
1 tane anca yiyorum ...ki ben çok iştahlıyım :)) nede olsa adanalıyım :))
tavsiye ederimmm

Selam kızlar herkese iyi seneler diliyorum:)
Bol bol kiloların gittiği bir sene olsun:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…