Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

ben bır aydır falan aynı kılodayım kafayı yıycem
dıyette yapıyorum ama
bozmuycam dıyetı
bende elma sırkesıne baslaıdm
sabahları ılık suyla içiyorum
sandaloz sakızı baya işe yarıyormus ama emzıren anneler kullanamıyor onun ıcın sutten kesmeyı beklıycem
bır aydır belkı daha fazla hatırlayamıyorum aynı kıloda olmak cok sınır bozucu ama kararlıyım verıcem
yaz aylarında cıtır cıtır gezmek ıstıyorum

inşallah veririz kıslar kiloları bozmak yok diyeti sporada devam . size bişey sorcam acaba sezeryanla doğum yaptım 9aylık kızım var adetim her ay düzenli olarak geliyordu bu ay 5 gün gecti arada böyle düzensizlikler normal mi yoksa yeniden hamile olabilir miyim senağlama inşallah değilimdir kazaya kurban gitmem

papatya emziriyorsan şaşmalar normalmiş cnım.. ama emzirimyiorsan bilemciem .. ama olur yaa.. kendinden eminsen yoktur canım.
merhabalar.. bende tatılmadım bu ara.. inş vermişimdir.. ama bu ara diyet yapamıyom.. sadece akşamalrı 45 dk spor yapabilyorum o kadar.. regl dönemim geldi.. ondan dayanamıyom açlığa(

armağanım inşallah canım deilimdir dün test aldım yaptım negatif cıktı yinede kan tahlili yapmayınca kesin olmuyormus diye duymustum. bakalım hayırlısı diyelim rejimde yapıyorum emziriyorumda 1 haftada 1 kilo gitti bakalım artık :) ayda 4 kilo giderse xüperrr olucak . herkese iyi pazarlar..

benım tartı takılı kaldı kılo vermem durdu
ben yınede dıyete devam edıyorum
ıyı pazarlar

selam kzıalr.. ben tatılmaya kokruyorum.. bu ara iştahım çok diyet falanda yapamdadım.. adet dönemim geldi.. sanırsam ondan.. obur gibi yim geneinş almamışdır ya.(çok üzülürüm yoksaaa(

selam kızlar;

ben de doğum sonrası kilo veremeyenlerdenim. 59 kiloyla hamile kaldım.79 kilo ile doğum yaptım. şimdi 65 kiloyum. eski kiloma kavuşmak istiyorum. 3 haftadır da diyete başladım.11 aylık bir oğlum var. hala emziriyorum. başladığım diyetle şimdiye kadar 1,5 kilo verdim.
çalıştığım için spor yapamıyorum. beraber sıkı bir takiple fazla kilolarımızdan kurtulalım kızlar.

kaydirigubbakcemile5

armağanım evet baya bi azimlendim bıktım artık battal beden giymekden canım ya şöyle spor düşük bel etekler falan hep hayalimde 46 bedenin düşük bedeni bile olmadı gecen hırs yaptım o eteği alacağım inşallah spora devam rejimede devam 76 kiloydum bugün rejime baslıyalı 1 hafta oldu 74 kiloyum inşallah yağlardır giden acaba sıkı rejim ve spora girdiğim içinde adetim hala gelmemiş olabilir mi? armağanım nerdesinnnnn

papatyacım slema.. benimde adetim bu ay gecikt.. bekliyorum. ama dediğin gibi rejim ve sporda etkilyior adeti.. bence değilsindir.. ben değilimde.. zatren bir kere oldu.:))ondan da korudnuk.. hamişlik aklıma bile glemiyor.. ama zaten emzirirken adet gecikmesi şaşmlaar olurmuş canım.. senin adına sevindim.. ne güzel 2 kilo vermişsin bilem:))

kızlarrrr bende dun ıtıbarıye tekrardan baslamıs bulunmaktayımmm
ben 6aylık olmak uzere oğlum ve hala adet olmadım o benı cok etkılıyorrr(((
ınsallah bırkac gunu hayırlısıyla atlatabılırsem dıete dewammmm

nazlıbaharcım adet bende oluyim göbeğim iner diyordum.. ama maeslefki farketmedi.. bende 6 ay sponra oldum ilk adetimi .. şimdi 3 adetimi bekliyorum.. ama malesefki adet oluncada gitmiyor kilolar

kızlar merhaba hepınız burdasınız sevındım ne durumdasınız ben aynı duruyorum hatta verdıgım kılolaları gerı aldım yanı sıl bastan baslıyorum oglum 7 ayı bıtırdı artık emmıyor hıc sutum yok olsun dıye yedım ancak kılo oldu sut yok zaten oda tutmuyor ıstemıyor ona cok uzuldum artık kabullendım sımdı kılo vermeye basladım yardımlarınızı beklıyorum

amann ya iştahım kesildi benim cok şükür son 1 haftadır ne tatlı krizi ne de yemek yeme isteği hiç birşey kalmadı galiba kendimi kabullndirdim beynimi yani inşalah faydası olur 10gün oldu rejime başlıyalı 2 kilo kaybım var ama hiçbiyerimden belli olmuyor göbek hala aynı göbek :s inşallah orantılı eriyordur yağlar haydi iştah yok ama spora devam.... kaydirigubbakcemile2

selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor diyetler ben hala oruc tutuyorum tam basliyamadim daha 11 gunum var tutacak....

gunaydınlarr
3.gunum ve gzl gıdıyoruz bakalım arada bıraz kacamaklar olsada eskısıne gore mesafelı kacamkalr bunlar ınsallah boyle devam ederız
mehaycım masallah ya benım 29gunum var daha tutulacak ama seneye dıye dusunuyorum cunku dayanamaıyorum ıkı cocukla bas olmuyor bırde derss calısıyorum hıc olmuyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…