Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

mehycım bende oruç tutmak istiyorum. oruçlu iken sadece akşam yiiyordum. öylede gidiyordu.. sahur aklksamda su içip yatıyordum.. aslında tutsam iyi olur.. benimde daha 24 gün borcum var

slm kızlar;
bende diyete tam gaz devam ediyorum ama hergün değil de hafta sonları tartılıyorum. adet dönemi yeni bitti. bende 6 aylıkken adet olmaya başladım ama göbekte bi değişme yok kilo da doğumdan sonra sabitleşti sanki bir türlü inmedi. herkes emzirdikçe verirsin diyor ama hiç de öyle olmadı yani. anca sıkı bir diyete başlayınca kilo vermeye başladım. benim gibi yemeyi seven bir insan için gerçekten zor oluyo ama napalım katlanıcaz artık:çok üzgünüm:

nihayet adet oldum.. reglim bitene kadar tartılmıcam.. malum su topluyor vücut.iştahım normle döndü şükr.. spor devam..

armağanım gözün aydın. bence de bitene kadar tartılma. zaten adet döneminde kiloda verilmiyo.

arkadaşlar meraba bende 6 ay oldu doğum yaptım dünya tatlısı bi kızım var 20 kilo aldım ve 10 u gitti 10 u kaldı nasıl vericem bilmiorum tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliorum.

nihayet adet oldum.. reglim bitene kadar tartılmıcam.. malum su topluyor vücut.iştahım normle döndü şükr.. spor devam..

armağanım gözün aydın hadi sıra bnde dr. gittim dün test yaptı adetim geceli 14 gün oldu negatif cıktı yine ama ben yinede korkuyorum nolur nolmaz die bundan sonra cinsel ilişki bnm için bitti gibi bi durum oldu bu durum beni yordu yavvv dua edinde bnmkide gelsin bu arada ben rejime başlıyalı 15 gün oldu 2 kilo verdim 2 gündürde günüm vardı bolca yediğim halde hala almadım çok şükürrrrrr yaza çıtır olcam inşallah .D haftada 4 gün spora devam :lepi: hihoyyyt

arkadaşlar meraba bende 6 ay oldu doğum yaptım dünya tatlısı bi kızım var 20 kilo aldım ve 10 u gitti 10 u kaldı nasıl vericem bilmiorum tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliorum.

kanepe hoşgeldin canım aramıza kızının yaşı uzun olsun ismi ne :) benim kızda 9 aylık emziriyorum onu beraber el ele verip spor yapıcaz vericez bu kiloları herseyi yiyerek ama az yiyerek sağlıklı geri gelmeyen kiloları şutlayalım hayatımızdan : yaza inşallah kendimizi baştan yaratıcaz beraberce neler yaptığımızı yazalım 6 ayda 15 kilo verirsek süper olur ocak ayında sadece 4 kilo verelim vereliniortak a.s.

papatya sana katılıyorum ocak ayında hedefimiz bu olsun. yaza kadar inş. kilolardan kurtuluruz. ben günde 2,5 lt. kadar su içiyorum. sabah kalkar kalkmaz 2 su bardağı ılık su içiyorum. bebişimi emzirdiğim içinde sıvı kaybını dengeliyorum. diğer yandan diyete devam. hafta sonu tartılıcam bakalım bu hafta kilo kaybı olmuş mu:uhm:

papatyacım sağol canım.. ben işte en aından spor yapmaya çalışıyorum.. bu ara iştah çok. ama gündüz en azıdnan az ymeeye gayret ediyorum.. gecede yatmadan evvel 45 50 dk sporumuda yapıyorum.. bunada şükür.. kendimi nedense hafif hissediyorum.. şu regl bitsinde bir an önce tatıya çıkayım bakem:))
canım sen cinsel hayattan kokrmana grek yokki.. korunun .. biz<de zaten bebiş olalı ayda en fazla 2 kez oluyorbitti nerdeyse bu iş biizm:))ama normale döndürcez inşş. bebek uynamasa gece:))

Selam arkadaşlar ben 2,5 ay oldu doğum yapalı doğuma 90 la girdim 87 çıktım hamd olsun çok tatlı bir oğluşum var.Rabbim esirgesin. Ama bu kilolar resmen bana yapıştı ve gitmemekte inat ediyorlar şuan 85 kg ve bir şekilde bu kilolardan kurtulmak istiyorum.Ama emzirdiğim için rejimde yapamıyorum ne yapacağım lütfen benimlede paylaşın fikirlerinizi siz neler yaptınız nasıl kurtuldunuz kilolarınızdan bana da yardım edin nolur. Artık kendimden nefret eder oluyorum o kadar iğrenç duruyorki kilolar. Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. sevgiyle ve sağlıcakla kalın inş.

aynelhaytacım senin yaşadıkalrını hepimzide yaladık.. ebdne kndimeden nefret etmeye başlamıştım. ayanlara küsmüştüm.. sana tavisyem bol su iç.. sebze ye.. sütte oluyor heme..ve spor tabikide..veririniz mutlaka..ve az az sıksık ye..

benimde doğum yapalı 2 ay oldu ve hala gitmiyor kilolar 10 kilo fazlam var. 53 ile başlamıştım hamileliğe...azıçık dikkat edeyim diyorum diretk sütüm gidiyor. çarşıya çıkıp iki adıım yürüsem bile... enteresandır. işe başlarsam ne olacak bilmiyorum.

oğlunun yaaşı uzun olsun canım kiloların gider inşallah heimiz burda onun için varız birbirimize destek olmak için ... rejim yapıyoruz ama emzirdiğimiz için herseyden azar azar ve yavas yavas yiyoruz bol su ve meyve birde spor yapıyoruz günlük en az yarım saat yumaksepeti diye bir site var ordan ben her hareketi 5 dk yapıyorum 35 dk yapıyor ama sen yeni doğum yaapmıssın şimdilik sporu yürüyerek yap bnce . ben s beden olucam ve düşük bel eteğimi alıcam hedef bu 46 bedenden 38 bedene düşmek bana hayatın verdiği en büyük hediye olucak bunu basarcam :lepi:

:dance:

armganım cnm bnmde iştah kapandı bugünlerde cok şükür regl olmayınca sinirlerim bozuldu ondan galiba aman gelmesin daha midem küçülmüş baya bi sabahları 1 dilim kepek ekmeği bile zor yiyorum bu arada ben gün aşırı kekik suyu içiyorum bir cay bardağı kiloların gitmesinde onunda faydası var galiba cinsel hayattan korkmuyorum da ne bilm işte korunuyoruzda olur ya ne bilem yaaa ben kıza akşamları pirinç unlu sütlaç yapıyorum pek uyanmıyor sabaha kdr özgürüsde aman neyse cinsel ilişkide zayıflatıyormuss D: :dance: :kedi:

reyhanhcım ocakda 4 kilo verelim subatta 3 kilo martta 2 nisanda 2 mays ve hazirandada 4 kilo verdikmi hedefimize ulasıcaz sabırlı olalım hedefimizi unutmayalım birde yeme güdümüzü midemizde değilde beynimizde gewrceklestirelim yavas yedikmi ztn doyuyoruz bunu anladım artk ben ...gitsin kilolarrrr gelsin elbiselerrrr :hooray:

çok güzel olmuş canım.. benim eski halime dönemme tam 6 kilo vardı.. değişmediyse.. az kaldı sabır.. kızımın doğumgününde inş eski halimdeyim:))

sselam kızlar bende bır aydır aynı kılodayım
elma sirkesine basladım sabahları kocaman bı kupaya bır yemek kasıgı elma sırkesı uzerıne su ekleyıp içiyorum
faydsını görürsem yazarım
ıns hepımız bı an once tıg gıbı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…