- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.041
nihayet adet oldum.. reglim bitene kadar tartılmıcam.. malum su topluyor vücut.iştahım normle döndü şükr.. spor devam..
arkadaşlar meraba bende 6 ay oldu doğum yaptım dünya tatlısı bi kızım var 20 kilo aldım ve 10 u gitti 10 u kaldı nasıl vericem bilmiorum tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliorum.
Selam arkadaşlar ben 2,5 ay oldu doğum yapalı doğuma 90 la girdim 87 çıktım hamd olsun çok tatlı bir oğluşum var.Rabbim esirgesin. Ama bu kilolar resmen bana yapıştı ve gitmemekte inat ediyorlar şuan 85 kg ve bir şekilde bu kilolardan kurtulmak istiyorum.Ama emzirdiğim için rejimde yapamıyorum ne yapacağım lütfen benimlede paylaşın fikirlerinizi siz neler yaptınız nasıl kurtuldunuz kilolarınızdan bana da yardım edin nolur. Artık kendimden nefret eder oluyorum o kadar iğrenç duruyorki kilolar. Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. sevgiyle ve sağlıcakla kalın inş.
papatyacım sağol canım.. ben işte en aından spor yapmaya çalışıyorum.. bu ara iştah çok. ama gündüz en azıdnan az ymeeye gayret ediyorum.. gecede yatmadan evvel 45 50 dk sporumuda yapıyorum.. bunada şükür.. kendimi nedense hafif hissediyorum.. şu regl bitsinde bir an önce tatıya çıkayım bakem:))
canım sen cinsel hayattan kokrmana grek yokki.. korunun .. biz<de zaten bebiş olalı ayda en fazla 2 kez oluyorbitti nerdeyse bu iş biizm:))ama normale döndürcez inşş. bebek uynamasa gece:))
papatya sana katılıyorum ocak ayında hedefimiz bu olsun. yaza kadar inş. kilolardan kurtuluruz. ben günde 2,5 lt. kadar su içiyorum. sabah kalkar kalkmaz 2 su bardağı ılık su içiyorum. bebişimi emzirdiğim içinde sıvı kaybını dengeliyorum. diğer yandan diyete devam. hafta sonu tartılıcam bakalım bu hafta kilo kaybı olmuş mu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?