Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

Alpımbende bıraydır ıÇıyorum.. Ama fark ettımıbılemıcem.. Tatılmadım ıkı haftadır..ılk baŞladıĞımda fayda etmıŞtı..Şuan nasıl bılemıyorum.. Yarın belkı tartılırım..

kızlar günaydın;

hafta sonu tartıldım. bir haftada tam 1 kilo 300 gr. vermişim. görünce çok sevindim. böyle giderse eski kiloma kavuşacağım galiba. bu gazla diyete devam....hihoyyyt

selam kızlar.bende doğum yapalı 7 ay olucak.hamile kaldığımda 67 kiloydum doğuma girdiğimde 87 kilo. yediklerime dikkat ederek 73 kiloya kadar indim. şimdilik hedef hamilelik öncesi kilom. daha sonra bu kadarını başarmışken 60 kiloya inmek tabi pes etmezsem : )

neredeyse aynı! 67 ile başladım. 84 ile doğum. şu anda 72 yim. amaç önce 67, sonra 60! kolay gelsin :)

kizlar hergun neler yedigimizi neden yazmiyoruz daha faydali oluruz birbirimize bence kim ne yemis ne kadar spor yapmis ve kac kilo vermis anlasilir..

selam kzıalr.. yeni gelen arkadaşalr hoşgeldiniz.. eevvet bugün tartıldım.. diyet yapamdığım halde sporla 55 olmuşum.. almamamşım ona bile sevindim.. ben gündüz hi yemiyor gibiiyim. ama akşamşları cıvıtıyorum resmne.. yemekten sonra çyalda abur cubur..onalrı yemesem şimdiye çoktan hedefime uaşmıştım bile..hedf 50 inşş...

ohhoooo armaganım sen o kdr zayıfmıydın yhaa biz 70 lerden bahsediyos sense 55 sin bak kıskandım şimdi bizede bulastır zayıflını yahu yaaaa iyi akşamlar herkese slm lar bu arada regl oldum müjde bana baybayyy

papatyacım evt canım..nihayet bu rakamalrı gördüm.. ben bu diyete 63,5 la başlamıştım. nihayet şükrüler olsun buralara geldim.. hedefim eski kilom 50 yada 51 sporunda faydası oldu bana.. hem kilo vermye hemde sarkma falan olmadı şükrler olsun.

papatyacım bizlere göre gerçekten çok zayıfmışsın darısı başımıza inş. bende şu an 63,5 kiloyum fakat 55 lere kadar ineceğimi zannetmiyorum. 58-59 olsam o bile yetecek bana. 59 kiloyla hamile kalmıştım zaten. ayy yaza kadar ideal kilolarımıza ulaşsak ne güzel olur....

iyi canım ya ne kdr iyi :) sevindim senin adına insallah bizde 55 leri görürürz ben 73.5 da kaldım olsun 1 ayda bnm için bu kdrda yeter yeterki kalıcı olsunda

tam anlamıyla diyet yapıyorum denemez sadece dikkat ediyorum. oğlumu emziriyorum ve sütüm kesilir diye korkuyorum çünkü azalmaya başladı. hergün yeşil çay içip kayısı kurusu yiyorum.hareket olarakta mekik çekiyorum bol bol ,göbeğimi toplamama çok faydası oldu.

ben diyet yapıyorum denmez.. aç kaılıyorum günüz.. esasa akşam yemek iyi de ğil bende akşam çok yiyoyrum ma ekmek yok.aama abur cubur kaçıyor çayla

bende sıkı diyet yapmıyorum ama yediğimin 3te1 ni yiyorum 1 haftalık sıkı diyet sonucunda midem baya bi küçülmüş yiyemiyorum zaten artık sonundaaa... reglim bitsin bi sıkı diyete daha girip 1bucuk kilo vricem o zaman tam 1 ayda 4 kilo gitmiiş olucak buda yeter bana hadi hayırlısı..
hanımlar nerdesiniz yhaaa

inş papatyacım.. benim ilk başladığımda öyle oldu 1 ayda 4 kilo gitit.. az gitisinde kalıcı olsun.. geri gelmeisn o kilolar..

kızlar dogum yapalı 4 ay oldu hala veremedim 12 kilo aldım ve 4kilo fazlalıgım var havalar soguk yürüyüş yapamıyorum sizler nasıl verdiniz kilolarıohaoldumsmile

Merhaba
Benimde 7.5 aylık Sevi Masal isimli bir kızım var, ben hamileliğimde 37 kilo aldım resmen rekor, benim kadar alan yoktur heralde, 65 il ebaşladım 102 ile bitti, dr ilk başta her bünye farklıdır dedi ve hiç kilo kontrolü yapmadı şimdi çok ah ediyorum o dr a, sonrada çok kilo aldın normal doğum yapamazsın dedi.Neden kilo kontrolü yapmadığı belli oldu, ama ben kendime çok kzıyorum nasıl bu hatayı yaptım diye, çünkü hayatım boyunca hep rejim yaptım hep yediklerime dikkat etmek zorundaydım, hamile kalıncada saldım kendimi, yiyemediğim kendime yasakladığım sınırladığım herşeyi yedim

Neyse doğumdan sonra 96 ya inmiştim, sanki doğurmamış gibiydim göbeğim aynen duruyodu, aynalara bakamıyodum, dolabımı açamıyodum.O dönem yemeklerden nefret ediyodum sırf sütüm olsun diye yemek yiyor daha çok çorba, şekersiz konposta ve su içiyodum ve 86 ya düştüm 2-3 ay sonra falandı heralde, bayağı bi 86 da gittim, sonra diyetle 80 e düştüm 1 ayda, sonra diyeti bıraktım kızım kilo alamıycak diye sonra kendiliğinden 78 e düşmüşüm

Ama fark ettimki diyet yapmadığım zaman daha sağlıksız şeyler yiyorum bol kalorili ve kızıma hiçbir faydası olmayan şeyler ve geçen hafta tekrar diyete başladım 76,5 olmuşum.

Dıyetimse şöle

Sabah: domates, salatalık, peynir, 3-4 zeytin, bazen yumurta, 2 dilim ekmek ( nasıl olursa), şekersiz çay yada ıhlamur
ara: 1 bardak süt, 1 meyve
öğlen:sebze yemeyi, bir kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: meyve ( yada 1 bardak ayran ve yarım simit diyoo diyette ama ben genelde meyve yiyorum)
akşam: aslında balık, tavuk, et ve salata, 1 dilim ekmek olucak ama ben genelde yine bi sebze yemeyi ve salata, ekmek yiyorum
ve 3-4 litre su

bu diyetle haftada 1.5- 2 kilo veriyorum şimdilik hep böle gitmez biliyorum
sizce az mı yiyorum sütüm gidecek diye çok korkuyorum, dr kadir tuğcunun yazılarını çok okuyorum, süt olması için 4 şey gerekli diyo ( moral, dinlenmek, su, ve süt verme isteği ) afrikadaki annelerin sütü daha kaliteli değil diyo ama ne bilim ya çok korkuyorum sütüm gidecek diye çünkü doğumdan sonra 3 gün sütüm gelmedi ve ne çektiğimi anlatamam size, hatta bigün anlatırım :)

Spora gelince aslında kasım ayında başladım ama kızım o zaman daha küçüktü ve eşim oyalıyamadı üç gün gidebildim ve dondurdum 3 aylık üyeliğim var bakalım mart sonu gibi başlamayı düşünüyorum kızım mayıs doğumlu ve doğum gününe kadar eski halime dönebilmeyi çok istiyorum

Buz dolabının üstünde bi takvim var her hafta kilomu yazıyorum ve aynen şunlar yazıyo kendi kendimi motive edebilmek için

102-96-86-78-76,5............65.......60 ilk hedef 65 sonra 60 kilo
37-31-21-13-11.5...............0.........-5 kilo vermem lazım
6-16-24-25.5.......................37......42 verdim vericem

ve şunu düşünüyorum kızımın ruh sağlığı ve beden sağlığı yerinde bir anneye ihtiyacı var çünkü bu kilo olayı herşeyi etkiliyo, işin kötüsü eşimde beni bu şekilde hiç beğenmiyo, bende kendimi beğenmiyorum

hedefe ulaşamam sadece 11.5 kilo kalmış bazıları için kabustur 11.5 kilo ama 37 kilodan sonra 11.5 kilo gözüme çok az geliyo ve korkutmuyo, tek korkum sütümün gitmesi ama dediğim gibi bu kilolar bende öle bir etki yaptıki aylardır börek, makakarna ya bir ya iki sefer yemişimdir diyette olmasamda menüm sabah aynı, ara aynı, sonra öğlende yemek yapmıyorum bisküvü ve süt yiyorum akşamda abartıyorum yemek ve ekmeyi artı çikolata krizleri, fındık fıstık bazen cips sapıttığım zamanlarda yani bebeğime yarıycak bişey yemiyorum aslında

ama bu hızla giderse ayda 6 kilo çok fazla geliyo gerçi hep bu hızla gitmeyecektir ayda en fazla iki kilo verilebilir diyo çoğu sitede emziren anneler için

bide spor yapmıyorum işte ev işleriyle o kadar yoruluyorumki spor yapmaya halim kalmıyo, çok uzun yazdım ama önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ve kabul ederseniz diyet moratonuma sizlerle devam etmek isterim, Allah hepimizin yardımcısı olsun, bebişlerimizin sütünü eksik etmesin ve bu kilolardan bir an önce kurtulalım inşallah, çok uzun yazdım umarım sıkmamaışımdır sizleri ama benimle aynı durumda olan birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…