Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

armağan kızın 24 mayıs mı doğumlu benimkide 27 mayıs, sen mayıs annelerine falan yazmıyosun heralde hiç görmeim seni, ek gıdalarla aranız nasıl

evet canım.. amam haziran annesi olucaktım.. sezeryanla erken oldu.. haziran annelridne yazıyorum ben canım..ek gıda ilk başta iyiyidi.. ama şimdi sadece çorbalarını severek yedirebilyorum.. tuzlucu benim kzı.. tatlı tarzı sevmiyor
bu arada dün tartıldım.. neyseki almamamışım da vermemeişimde.. aynıyım .. 55 im şuan durduk..

oo kimse uğramamış.. ben bu ara bıraktım diyeti.. yapamıyorum.. inş o azim tekrar gelride devam ederim.. sonuçta daha vermem gereken 5 kilom var

selam kızlar;
hafta sonu yoğun kar yağışı sebebiyle evdeydik.:hulya: diyet programını da pek uygulayamadım. zaten geçen hafta ara sıra kaçamaklar yapmıştım. ama tartıldığımda en azından kilo almadığımı gördüm. bu bile beni sevindirdi.

armağanım, sen zaten bana göre zayıfsın şekerim. o yüzden kilo verme konusunda acele etmene gerek yok bence. kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde davran. hepinize şimdiden iyi haftalar.opuyorumnanaktan

sağol reyhancım.. belkide ondan azim birwz gitit benden.. almamamk bilr benim içn önemli şuan için.. havalar soğuk enerji veren şeyler yemek.. yoksa üşüyor insa.. abartmadan tabi.

Kızlar nasılsınız??Kış geldi evlere tıkıldık sürekli insanın canı birşeyler yemek istiyor demi yaBende bir tatlı krizidir gidiyor valla ne olcak bilmiyorum çok şükür kilo almıyorum ama vermekte yok onun içinde yazmıyorum bile burayaıştahsız günler dilerim herkese:)))

Ay ınŞ duygucum.. Aynen bende.. Havalardanmı ne dıyet yapamıym.. DedıĞın gıbı almamamk bıle ıyı.. Korumalılyım bu kılomu.. ınŞ havalar ısınınca yÜrÜyÜŞe devam.. Dıyete devam olur.yoksa Çakıldık.:)bol ıŞtahsız gÜnler:))

selam kzıalr.. heyy huhuu nerdesinzi. ne yapıyosunuz.. kimsecikler uğramamış bu topiğe yahu:))sizde ben gibi bıraktınızmı rejimi??

slm kizlar ben geldim.uzun zamandir yazmadim buraya bu arada neyaptim sizce kola,cips tatli cikilata börek ne bulduysam yedim.we sonuc 53kilo oldumyaaaaa,ama geri döndüm we su 3kiloyu wermeye karaliyim kizlar hadi yardim edin bana neler ypabilirim bi el atin.olumunekankayizsmilesizler nasilsiniz neler yaptinizyerimsenibenhihoyyyt

Gülsücum selam;
bende bir saat önce bir paket cipsi yedim valla 700 gram almışım bendeNe yapcam bilmiyorum banada birisi dur desinohaoldumsmile

kızlar hoşgeldiniz bakıyimm.. ya ne yapalım işte bazı insan durduramıyorki kendini.. oluyor işte.. özlelikle regl dönemlerinde.. ben şahsen öyleyim.. reglim yakın.. vee accayip çikolatya krizleri yalıyorum.. tatlı krizleride.. bu hafta tartılmadım inş almamışmıd.r. sabah az yiiyorum.. ama öğleden sorna o biçiminş almamşımdır.. vermek zorda almak çok kolay((

evvet diyet yapamıyorum. sadece ekmeke yemiyorum. birde sirkeli ballı su içiyorum. bir iki kezde sadece yrüyüş yaptım.. ama çok koşturuyorum oraya buraya sanırsam ondan 54.3 olmuşum.. yani 700 gr vermişim..:))almadığıma bile sevindim bu yemeye:))

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım.doğum sonrası kiloları vermek kolay olmuyacak çünkü hem emzirip hemde diyet yapmak çok zor ya..şu an 81 kiloyum yaza kadar bu kiloları vermek için ne yapmam lazım...

mrb kızlar bende bu gün başladım rejime bakalım kaç kilo gitcek yada kaç gün sabredebilcem 64 kiloyum hedef eski kilom en azından fazlası gitse dah güzelolur ama 56

yeni gelne arkadaşalr hoşgeldiniz.. emziiriken diyet zor ama alışınca kolay.. yeterki sütümüz azalmasın.. malesef ebnim azladı.. ama benim zkı fazla emmek sitemediğinde daha çok azaldı(

merhabalar ben de geleyim mi:)) ben de haziranda doğum yaptım 54 kg ile hamile kalıp 75 le doğuma gırdım.son 1 aydır dıkkat edıyorum malum 6 ay hiç düşünmedım bıle rejım yapmayı.bu sabah 62,8 çıktım.yanı yaklaşık doğumdan bu yana bi 12 kg kadar gitti.hedef tekrar 54 kg ya dönmek çünkü mecburen aldığım bı kaç pantolondan başka gıyecek bişeyım yok herşeyım 36-38 beden.eski kıyafetlerımı özledim ben(

gülincim hoşgeldin canım. veririsn.. bende sen gibiydimşuan 54 oldum ben.. senin gibiyken.. aynen kıyafetleirm olmuyordu.. şimdi bazılarına girmeyi başardım.. hoşgeldn canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…