Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

kızlarrrr bende geldımmmmm..mayısta dogum yaptım yaklasık 9 ay oluyoooo....67 ıle hamıle kaldım 91 ıle doguma gıttım bıraz fazla kılo aldım malesefffff:=((((
şimdi 74 kıloyum 17 kılosu gıttı ama bırturlu son kalan 7 kıloytu veremıyorum hatta tartı bı 72 gosterıyo bı 74 e cıkıyo delı oluyorum dıyet yapmadım bugune kadar hala emzırıyorum ama artık bunyem durdu sanırım 7 kılo bırturlu gıtmıyoo yaaaaaaaa.. napmalaııı bılmıyorum dıyete gırcem ama sutum gıderse dıyede korkuyorummm sız neler yaptınızzz nasıl verdınız su kılolarıııııııı.....

ay veririm inşallah yaa hiç alışamadım ben bu halime:)

sağol tatlım:)

canım evet ınsanın bu halıne alısması zor ama bı anda almadık bu kıloları yavas yavas gıdecek elbette sen canını sıkma
kızlar bu arada

90 kılodan 63 e ındım hedefıme 8 kılo kaldı

Siribron hoşgeldin.. Canım maşh diyetsiz iyi vermişisin.. 7 kilo bişey değil canım veririsin..benim sütte azaldı.. Ebdne mayısda doğum yaptım.. Az ve sık ye.. Sulu şeyler tüket bol sıvı al cnm.. Hem sütün için hemde kilo için..ve mümkünse yürüyüş yap spor ya p.

hosbuldukk canımmmm.zemuszemus.cogu gıttı canımda kalan kaldı gıtmıyo bırturluuu....dıyet yapmadım hiç benım kuzu uykusuz olunca gıttı ole kılolarrr ogluşa borcluyum yanı verdıgım kılolarımı:))saol canım tavsıyelerın için lahana suyunu denemek ıstıyorum bakalım...
ben senı pek gormedım sanırım mayıs annelerınde canım ya yada cok sık ugramıosun hıc yabancı gelmıyo nıckın aslındaaa...bilmiyorumkismile

Kızlar bu arad bu sabah ebru Şallıda seyrettım.. Bır ıÇecek tarıfı verdı.. YaĞyakıyormuŞ.. Ebn yarın ksımetse alıp yapıcam.. ıstersenız yazayım formÜlÜ..
3 adet yeŞıl elma.
1 lımon
1 Çubuk tarÇın
5-6 adetkaranfıl
1 yemek kaŞıĞı tane karabıber
3 lt su
hepsını 3 lt suda kaynatın ıyıce..
GÜnde 3 bardak bıle ıÇıebılrmıŞ
metebolızmayı hızlandırıyormuŞ
yaĞ yakıyormuŞ
ben yarın denıcemm
denemeye deĞer...

günaydın kızlar;
armağanım verdiğin bilgi için teşekkürler açıkçası bende merak ettim nasıl olur diye.etkili olacaksa denemeye değer. yalnız 1 yemek kaşığı tane karabiber fazla değil mi? yapınca nasıl olduğunu paylaşırsan sevinirim.

reyhancım tarifinde öyleyd canım.. sanmam çok olacğını.. dile kolay 3 lt su.. içinde kaybolur bence canım..ben bugün alıp malzemelri yapcam inş. işe yarar. yarın yazarım tadını size:))

arkadaşlar yeni katılanlardanım bende 9 ay oldu doğum yapalı 2. doğumum 75le doğum yaptım kısa süre sonra 69a düştüm şimdi 61 oldum ama 6 kilo daha vermem gerek ekmek tüketmiyorum mekik çekiyorum haftada 3 gün spor elma sirkesi ve akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum bir an önce kurtulmak istiyorum fazlalarımdan bende sizdenim verelim artık şu göbüşleriii

hoşgledin elfidacım.. vericez inş.. ben bu ara takıldım 54.2 yim.sanırsam duraklama yaşıyorum.. ama yılmak yok. yola devam.. bu ara dikkat emtekle yetşiniyorumsadece.. o akrışım yaptım tadı ekşimsi.. ama içilmeyecek tadı yok.. günde 3 bardak içiyorum.. iki gün gidiyor biri..bugün gene yapcam.. bitti.inş işe yarar...

alpim canım bende yaklaşık 2 aydır elma sirkesini içiyorum.. başta fark etti. ama şimdi etmiyor galiba.. bırkatımbir müddet içmeyi şimdilik.. sonra gene içicem..

arkadaşlar merhabalar;
bende yenilerdenim.

15 gün önce doğum yaptım ve şimdi de kilolardan kurtulmak istiyorum malum, bu bahsettiğiniz elma sirkesi nasıl birşey emzirirkende içebilirmiyim?

normalde çok zor kilo veren biriyim emzirme döneminden (hazır metabolizmam çok çalışırken) faydalanıp kilo vermek istiyorum.

spor yapamıyorum şimdilik ama bol sıvı tüketiyorum emziridiğim için.
bana tavsiye edebileceğiniz yöntemler var mı?

hayatım ayaklarını uzat ve dinlenmene bak dahaçok yeni bebişin. bi kırkınız çıksın doğumun yükünü yorgunluğunu üzerinden at sonra spora başlarsın. sirke falan içme belki sütünün tadı değişir. bol bol emzir böylece vücudun zaten 500 cal fazladan yakacaktır

ÇıÇeĞe katılyıroum..yunahu canım daha dur acele etme.. Emzır bebeĞını aÇ bırkama..en az 6 ay dÜŞÜnme kılo vermeyı.. Ama emzırıyorum dıye abartma yeter.. Gıder kıloların merka etme.. Ama acele de etme..

bence de cnım dur bakalım daha çok yenısın.sen şimdi boşver kılyo zaten 2 ay içinde kolunu bile kaldırmasın en azından 4-5 kılon kendılığınden gıder şişlerin iner.ben şahsen ilk 6 ay hiç bişey yapmadım sütümü etkılemesın dıye.

heyyyy kimse yokmu..
benden haberler.. şimdilk hala aynıyım.. bu ara diyet yapamyıorum.. süütüm baya azaldı çünki. nerdeyse 1 aydır ne diyet ne spor.. hemen farketti tabi. yani veremedim.. neyseki almıyorumda..

kizlar nasil gidiyor diyetler ben bu ara gayet iyiyim 65.8 e dustum mart basina kadar 65 olsam cok iyi olucak...nisan basina kadarda 61 olsam super sonra 1 kiloyu kolayca veririm zaten...

mehaycım maşh sana..bende iki gün baya güzel yürüyüş yaptım.. hava güzel olucna.. inş bugün de yaparım.. hemen farketti. sabah tartıldım doğruysa 53.7 geldim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…