- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.141
mehaycım maşh sana..bende iki gün baya güzel yürüyüş yaptım.. hava güzel olucna.. inş bugün de yaparım.. hemen farketti. sabah tartıldım doğruysa 53.7 geldim:))
sezeryan olanlar ne zaman spor yapmaya başladınız. 3,5 aylık bebeğim var. spor yapamıyorum acıyor ameliyat yerim. sizde durum nedir?
mehacym biraz ağrılarım oldu o dönemde.. ama sonradan geöti.. ab roceketle yaptım canım ben hem..
canim bende yapamiyorum spor oglum 4 aylik 6 aydan once onerilmiyor zaten..deneyen arkadaslarinda dikis yerleri agrimaya baslamis yeniden...en iyisi bol bol yuruyus yapmak firsatin varsa tabi...a.s
armaganim senin sezeryan dikisinin kalinligi ne kadar bazilarinin cok inceymis geciyormus benimki oldukca kalin seninki ip gibimi nasil??
ayy nutellayi bende cok seviyorum yaa...almiyorum magazaya gidince ama gecen esim almis getirmis seytan durtukleyip duruyor beni :))) zor tutuyorum kendimi...
armaganim keloid ne??ya benim hastaneden ciktigimda incecikti eve geldigim gun temizlik yaptim cok zorladim kendimi egilip kaltktim falan..sonra baktim ince dikis icerden acilir gibi olmustu azcik disari dogru sonra yara oldu orasi enfeksiyon degil ama..o yara gecincede kalin bir cizgi kaldi ...cok canim sikiliyor simdi etrafimdaki herkesin incecik((
canım bende işe yaradı..içinde cd si var..oradan bakıp yaptım hareketlerş.. Göbeğim indi benim onun sayesinde..armağan şu ab rocet işe yarar bi şey mi???
Rahat mı??
Kullanışlı mı ni
geçen alıcaktık
kararsız kaldım.
valla bende sev.iyorum ama yememeye çalışıyom:))
canım cillte kalınlaşma yarda izdde vs. Oluyor.. Benim tenim malesefki çok hassas.. Ama senn belki dikşin biraz açılmış anladığım kadarıyla belki ondnadı.. Dr sor istersen.. Benimki keloid belli.. Inş geçeek dye umut ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?