Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

sezeryan olanlar ne zaman spor yapmaya başladınız. 3,5 aylık bebeğim var. spor yapamıyorum acıyor ameliyat yerim. sizde durum nedir?

mehaycım maşh sana..bende iki gün baya güzel yürüyüş yaptım.. hava güzel olucna.. inş bugün de yaparım.. hemen farketti. sabah tartıldım doğruysa 53.7 geldim:))

canim ne yuruyus ne spor yapabiliyorum ..diyet her ne kadar iyi giderse gitsin spor sart cok yavas gidiyor kilolar yaa ((

sezeryan olanlar ne zaman spor yapmaya başladınız. 3,5 aylık bebeğim var. spor yapamıyorum acıyor ameliyat yerim. sizde durum nedir?

canim bende yapamiyorum spor oglum 4 aylik 6 aydan once onerilmiyor zaten..deneyen arkadaslarinda dikis yerleri agrimaya baslamis yeniden...en iyisi bol bol yuruyus yapmak firsatin varsa tabi...a.s

peki agrin oldumu??birde yarim mekikmi cektin tamamen oturur pozisyona gelene kadarmi cektin???hani bazilari sadece kafasini kaldiriyorya..birde agrin oldumu mekiklerden sonra???

ben cok kararliyim nisan ayina kesinlikle 60 kilo girmek istiyorum hatta mumkunse 58 ...

canim bende yapamiyorum spor oglum 4 aylik 6 aydan once onerilmiyor zaten..deneyen arkadaslarinda dikis yerleri agrimaya baslamis yeniden...en iyisi bol bol yuruyus yapmak firsatin varsa tabi...a.s

canım, bebeğe yanlız baktığım için onu bırakıp yürümeye fırsatım yok ne yazıkki. bahar gelince kuzumla çıkarız inş.

herkese slm.....
bebeğim 3.5 aylık.
10 kg fazlam var.
2. bebeğim
sezeryanla oldu.
göbeğim çok var.
hiç bi kıyafetim olmuyo.
yenilerinide ben almıyorum.
belki adet olunca az daha iner göbekim.

bu gün mevkide gittim.
zorla pantolon fermarini kapatayım derken fermar patladı.
şu kg vermek en büyük derdim.
kocamla lahanayla pırasa gibi olmak istemiyoruuuuuuum........

yahu ben gerçekten çok yiyiyorum.
72 kgyum sanırım.
doymak bilmiyorum.
eşim çok yersem yüzü değişiyo.
bende o sofradan kalkınca 1 tabak daha yiyiyorum.
nutella hastasıyım...

nabıcam ben ya....................

armaganim senin sezeryan dikisinin kalinligi ne kadar bazilarinin cok inceymis geciyormus benimki oldukca kalin seninki ip gibimi nasil??

ya canım benimkide kalın ve bu aralr çokda kaşınıyor.. benim cildim çok hassastır.. keloid oldu dikişim.. ama zamanla geçicketr.. annemde rahim ameliyatı olmuştu onunda öyleydi.. şçimdi ince bir çizgi kaldı .. geçicektir umarım..

cangum hoşgledin canım.. sen biraz daha sabret kilo için.. bebeşişin küçük.. ama abarmtadan yiyiebilrisn. sebze meyve tarzı be bol sıvy.. nutellayı bırakırsan kilo veririsn canım:))

ayy nutellayi bende cok seviyorum yaa...almiyorum magazaya gidince ama gecen esim almis getirmis seytan durtukleyip duruyor beni :))) zor tutuyorum kendimi...

armaganim keloid ne??ya benim hastaneden ciktigimda incecikti eve geldigim gun temizlik yaptim cok zorladim kendimi egilip kaltktim falan..sonra baktim ince dikis icerden acilir gibi olmustu azcik disari dogru sonra yara oldu orasi enfeksiyon degil ama..o yara gecincede kalin bir cizgi kaldi ...cok canim sikiliyor simdi etrafimdaki herkesin incecik ((

ayy nutellayi bende cok seviyorum yaa...almiyorum magazaya gidince ama gecen esim almis getirmis seytan durtukleyip duruyor beni :))) zor tutuyorum kendimi...

valla bende sev.iyorum ama yememeye çalışıyom:))

canım cillte kalınlaşma yarda izdde vs. Oluyor.. Benim tenim malesefki çok hassas.. Ama senn belki dikşin biraz açılmış anladığım kadarıyla belki ondnadı.. Dr sor istersen.. Benimki keloid belli.. Inş geçeek dye umut ediyorum..

canim netteki keloid resimlerine baktim benimki biraz suna benziyor ama benimkinin kalin kismi ortasi en kosaler daha ince http://www.vitaderm.pl/images/strony/ist2_367185_keloid.jpg seninkide boylemi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…