Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

canım benimkinin hepsi eşit böyle kaslın işteama zamanla düzlecktir diye umuyorum..hatta onun için jel sürüyorum dr um önemrişti bana..

ya bende doğum yapalı 3 ay oldu nerdeyse 75 kiloda kaldım .Zaten çok çabuk veremiyorumda en azından hamile kaldığım kiloya insem vermem gereken bi 10 kilo var öncelikle...Napsam ki...

spell daha erken canım.. süt veriyorsundur sanırım.. biraz daha sabret diyet için.. en az iki ay akdar daha.. ama en azından hamur işleri tatltıları kes o bile farkeder..yapabilrsen birde spor yap.. yürüyüş falan olabilr..

çok yemiyorum hamur işi tatlı falan ama biraz bünyemdende kaynaklanıyor galiba zaten 7. aya girince ancak diyet yapacağım çünkü bol bol da değil sütüm yemezsem hiç olmuyor yürümeye gelince iyi olurda bebeğime bakacak kimse yok mecburen oda yaza kaldı evde kürek aleti var ama dikişlerimi zorlar diye yapmıyorum...

inş mehaycım ya.. dediğin gibi kötü duruyor öyle(spellcim önce bebeğin doysun dert etme daha.. veririsn hele yazın kilo vermek daha kolay bence.

kızlar bende kilolarımı vermek ıstiyorum ama bi türlü zayıflayamadım 2 asında bi kızım var bana yardımcı olursanız sevinirim baslangıc icin bi öneriniz varmı

selamlar.. ben bu ara boşladım.. veremiyorum ya.. sütüm azaldı diye korkumdan azaltamıyorum bu ara yedikelrimi ben:Ç((yavrum emmek istiyor ama süt çok azladı (

CADIARZU
selamlar.. ben bu ara boşladım.. veremiyorum ya.. sütüm azaldı diye korkumdan azaltamıyorum bu ara yedikelrimi ben:Ç((yavrum emmek istiyor ama süt çok azladı (

cnm haziran annesiydin sanırım bende başladım diyete sen neler yaptın kaç kilo verdin yardımcı olurmusun

evet kesiyom bugünden itibaren cnm valla bişide yemiyom yemek ,iki ögün yiyom niye takıldı kaldı bu döbüş anlamadım gitti adet oldum ondanmı ne şiştim sanki

sislik ondan olabilir canim...bu arada zayiflamak isteyenlerin paylasim alaninda yarisma duzenliyoruz sende katil istersen daha motive olursun...hem bu sayede kiloda verirsin ve daha saglikli beslenirsin sutunde cogalir....

selam kızlarr..musyas beni de sürükledi peşinden:)) hani emzirirken kilo weriliyodu..bu hayalle geçirdim 9 ayı ben:)) doğumdan sonra 3 kilo aldım( çikolata tatlı olmadan duramıyorum..yiyip yiyip pişman oluyorum..bi hafta 10 gün dikkat ettim çikolata yemedim 1 kilo werdim ama ertesi hafta kuzumu tarttırdıktan sonra doktor şekerli ye sütün kilo aldırmamış dedi..hergün tatlı yiyceksin dedi benim canıma minnet tabi:)) doktor tawsiyesiyle şişiyorum benim suçum yok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…