Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

bnm aslında derdim kalan kilo değil öne sarkan dikişimin üstüne sarkan göbegim minik ama çıplakken bana göre igrrenç bigörüntüsü varr ogitmicekmi mekik çekiyom dün başladım günde 50tane

bnm aslında derdim kalan kilo değil öne sarkan dikişimin üstüne sarkan göbegim minik ama çıplakken bana göre igrrenç bigörüntüsü varr ogitmicekmi mekik çekiyom dün başladım günde 50tane

benım bugun 8 ay bıttı doğum yapalı o çirkin görüntü bende de var.1 yıldan öncede gıtmıyo dıyolar bakalım görücez.

merhabalarrrr

kızlar bende dogum yapalı 4 ay oldu nerdeyse ve sezeryan
58 le hamile kaldıım 70 le doguma girdim ve 4 aydır 60 kiloda takılı kaldım
malum kıs oldugu için evde kapalı kaldım
dikişlerim baya iyileşti ve
3 gundur yer harekeleri yapıyorum
bugunde yaptıgım yemekleri salatayı falan yagsız yapmaya ozen gosterdim
bugun yediklerimi yazayım

ekmek 2 dilim yedim
1 bardak süt içtim
peynr yumurta
3 kupa ıhlamur
bir bardak nescafe nasıl bırakıcam bilmiyorum
bir tabak yagsız tuzsuz sadece limonlu salata
muz
bir tabak yogurt
bir tabak çorba
2 litre su
bikaç kasık bezelye yemegi

bundan sonra bende buralardayım inş.

merhabalar.. pek kimse uğramamı.. bu sabah itibariyle 53.1 olmuşum.. hedefime 3 kilocuk kaldı şükürler olsun:))diyet spor da yapamdım.. reglim bitit bu kilodayım..:))

musyas sen kaç kilo ile hamile kalmıştın da önceki açtığın konuda 15 kilo verdim 6 kilom kaldı demişsin....

slm kizlar bayadir ugramiyodum ama yine gaza geldim zayiflicam insallah.az önce yine mekik cektim gün icindede yapmaya calisyorum.hedefim 50 insallah olucak busefer.simdi nerdeyse 54 geliyomyaaaa.bi ara nerdeyse 51 olmustum bogazima yenin düstüm firladim ama durdurucam kendimi.insallahhhhhh basarcammm.

merhabalar.. pek kimse uğramamı.. bu sabah itibariyle 53.1 olmuşum.. hedefime 3 kilocuk kaldı şükürler olsun:))diyet spor da yapamdım.. reglim bitit bu kilodayım..:))

süper valla afferin sana:) ben 54 le hamıle kalmıştım.53 olsam daha ne ısterım.ben de sabah 62 çıktım malesefgitme:

canım ne doğum yapalı na kadar oldu ve kaç kiloydun önce....

selam canım.. ben doğum yapalı 9 ay bitti.. mayısta bir yıl olucak.. bebişim 5 aylık olduktan sonra dikkat etmeye başladım.. diyete girmeden önce 63,5 falandım.. ve azimle yürüyüşle şükür buraya geldim.. bu aralar yaklaışık 2 aydır diyette yapmıyorum aslında.. ama çok yemyioruma rtık.. bir ara elma sirkeli ballı su içtim.. şuan onuda içmiyorum..ama mümkün olduğunca hareket çok ediyorum.. sporuda bıraktım ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum iki günde bir en azından.. hedefim 50.. az kaldı.. ama sütüm de azaldı fazla yememek yapamam sütüm içinbunada şükür..:))

inş gülsücüm.. azim önemli oan. azmettikten sonra geliyor gerisii..

süper valla afferin sana:) ben 54 le hamıle kalmıştım.53 olsam daha ne ısterım.ben de sabah 62 çıktım malesefgitme:

sağol canım.. bende 51 le hamile kalmıştım.. hedefime az kaldı.. inbş kızın doğumgünüdne eski halimde olurum:))darısı başına..

kızlar mekik çekmeye kaçıncı ay başlkadınız
ben doğum yapalı 2 ay oldu
sezeryanla doğum yaptım
henüz mekik çekmeye cesaret edemiyorum

merhaba arkadaslar ben dogum yapali 2 bucuk ay oldu normal dogumdu, dogumdan sonra yaklasik 12 kilo verdim,suan 73 kilodayim ,bu ikinci dogumum ve ilkine bakarak daha yavas kilo veriyorum ,emziriyorum ama ayni andada kiloda vermek istiyorum cok yavas gidiyor ,bazen ayni kiloda hep kaliyorum almiyorum ama hep kaliyorum ayni kilodan ,aksam 7den sonra eger cok acikirsam bir yogurt yada süt iciyorum,günde 2 litreye yakin su iciyorum ama yinede cok yavas gidiyor ,halbuki emziren anneler her emzirmede 300 kcal yakiyor diye duymusdum ama bende bir degisiklik yok,bildiginiz bir formül bir kairism felan varmi hem emzirip hem incelecegim bisey,angelina jolie cayina basladim ama cokda ümitli degil acikcasi,ayrica mekik cekiyorum günde 100 tane ,ama onuda yeni ögrendim mekik yag yakmiyormus sadece kas yaptigini ,sasirdim bende nasil verebilecegim bu kilolari bilmiyorum,13-14 kilo fazlam var ...cevaplarinizi bekliyorum...

ben yurt disindayim burdaki doktorlar 8 hafta sonra sezeryanli dogumlardan sonra agir olmadigi sürece spor yapilabilecegni söylüyorlar,türkiyede nasil bilemiyorum arkadasim

kızlar mekik çekmeye kaçıncı ay başlkadınız
ben doğum yapalı 2 ay oldu
sezeryanla doğum yaptım
henüz mekik çekmeye cesaret edemiyorum

ben yurt disindayim burdaki doktorlar 8 hafta sonra sezeryanli dogumlardan sonra agir olmadigi sürece spor yapilabilecegni söylüyorlar,türkiyede nasil bilemiyorum arkadasim

ben 3ay önce doğum yaptım 55 kg hamile kaldım yine 55 sezeryanla oldu emziriyorum hergün düzenli yürüyorum ve kg problemim yok..

ben 3ay önce doğum yaptım 55 kg hamile kaldım yine 55 sezeryanla oldu emziriyorum hergün düzenli yürüyorum ve kg problemim yok..

yanında birileri var galiba canım keşke bende kilo problemim yok diyebilseydimkaydirigubbakcemile2..Bebeği bırakıp nereye yürüyeyim yanımda kimse yok ki...

yeni gelenerl haoşgeldiniz.. ama daha yeni doğum yapmışsınız bnece.. acele etmeyin bebekeirnzie emzirin.. ama hamur işi tatlı tarzı fazla yemeyin abur cubur.. ben emziirrken kilo verirlie lafına inanmıyorum.. bende emziridim halda azda olsa emziriyorum ama hiç etkisi olamdı zayıflamaya aksine daha çok aldım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…