- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.181
CADIARZU
cnm haziran annesiydin sanırım bende başladım diyete sen neler yaptın kaç kilo verdin yardımcı olurmusun
bnm aslında derdim kalan kilo değil öne sarkan dikişimin üstüne sarkan göbegim minik ama çıplakken bana göre igrrenç bigörüntüsü varr ogitmicekmi mekik çekiyom dün başladım günde 50tane
canım altı aydan sonra veremezsek aldığımız kilolar mı kalıyor yanlış anlamadıysam böyle mi demek istedin...bende 2-3 kilo kaldı doğumdan ama inatla gitmiyor bir de altı aydan sonra kilo alınıyor
merhabalar.. pek kimse uğramamı.. bu sabah itibariyle 53.1 olmuşum.. hedefime 3 kilocuk kaldı şükürler olsun:))diyet spor da yapamdım.. reglim bitit bu kilodayım..:))
canım ne doğum yapalı na kadar oldu ve kaç kiloydun önce....
slm kizlar bayadir ugramiyodum ama yine gaza geldim zayiflicam insallah.az önce yine mekik cektim gün icindede yapmaya calisyorum.hedefim 50 insallah olucak busefer.simdi nerdeyse 54 geliyomyaaaa.bi ara nerdeyse 51 olmustum bogazima yenin düstüm firladim ama durdurucam kendimi.insallahhhhhh basarcammm.
süper valla afferin sana:) ben 54 le hamıle kalmıştım.53 olsam daha ne ısterım.ben de sabah 62 çıktım malesefgitme:
kızlar mekik çekmeye kaçıncı ay başlkadınız
ben doğum yapalı 2 ay oldu
sezeryanla doğum yaptım
henüz mekik çekmeye cesaret edemiyorum
ben 3ay önce doğum yaptım 55 kg hamile kaldım yine 55 sezeryanla oldu emziriyorum hergün düzenli yürüyorum ve kg problemim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?