- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.201
benimde moralim sabah sabah bozuldu.. 53 e inmiştim.. bu ara sütüm baya azaldı diye biraz fazla kçırmaya başladım yürüyüşde yok tabi. hemen 400 gr frk ettisabah 53.4 geldim tartıda.inş bugün tekrar yürürüm (
teşk ederim zuzucum.. bilemiyorum canım ya .. ama haklslın hergün tartılmak yanlış.. dün tartılmadımdı hadi bugün bakem dedim.. sonuç bubenim içidne aslında hayladi 63-64 iken.. ama insan isteyince hayllerde gerçek olailyor canım unutma bunu sakın..
merhaba kizlar,bende doguma 86 kiloyla gittim suan 72 kiloyum
2 bucuk ay oldu oglum dogali,normal dogumdu.
baya kilo wermişsin sanırım hızlı alınanlar hızlı da weriliyo..normal doğumun avantajı hemen mekiğe filan başlamışsındır..benim dikişlerim hala acıyo zorlayınca..
haklısın canım sonuçta çok diil bikaç sene önce o kilolardaydım ama işte insan bazen bidaha hiç öyle olmıycak sanıyo..çok zor gibi geliyo..ben 60a bile razıyım da..53lerde biraz fazla zayıf oluyorum..wericek bi 6 kilom war ama çok uzak görünüyo..bu emzirme işi feci..gece bile çılgın gibi acıkıyorum..
tartılma olayına gelince haftada bikez tartıl..mesela her pzt sbh uyanır uyanmaz pijamanla..
eğer 6 kiloysa o kadrda uzak değil canım ya.. bende ömyle diyordum herlDE 50 LERİ GÖREMEM DİYORDUM.. AMA ŞÜKÜR 53 LERE KADAR İNDİM TARTIYI BİLE SEVMİYORDUM.. KOKRUYORDUM GÖRÜNCE.. KİM BİLİR GENE KAÇ ÇIKARIM DİYE.. İSTEDİKTEN SONRA OLUYORO.. 6 KİLO ÇOK DA DEĞİL..
60 kiloya doğru iniyorum. 53 ile başlamıştım hamileliğie 20 kilo aldım. 4,5 ay olduğu doğum yapalı 12 kilo verdim. 55 olmak istiyorum. birde ben neler yapıyorum anlatayım. öncelikle günlük yediklerimin kalorisini şöyle bir araştırdım. emzirenler yaklaşık 2000 kalori almalılarya bende 1500-1700 ü geçmemeye öalışıyorum. ama öyle gram gram takip edemem tabi. ama günlük bir cukulata yemeden duramıyorum. ona göre diğer yediklerimi azaltıyorum. birde 2lt su, ayrıca şeker isteği tutunca ada yemekten sonra şekerli birşey yeme ihtiyacı çok oluyor malum. ben kabuk tarçınlı ıhlamur içiyorum. tarcıın şeker isteğini azaltıyor deneyin isterseniz. sevgiler
normal doğum değildi değil mi sezeryan mi....Ay ne güzel bi de ben inebilsem...
canım ben hiç mekik çekmedim.Sen kaç kilo ile hamile kalmıştın ne kadar verdin de 6 kilo kaldı.Geçmişte yazdıysanda ben kaçırdım galiba....Ve neler yapıyosun ....
eğer 6 kiloysa o kadrda uzak değil canım ya.. bende ömyle diyordum herlDE 50 LERı GÖREMEM DıYORDUM.. AMA ŞÜKÜR 53 LERE KADAR ıNDıM TARTIYI BıLE SEVMıYORDUM.. KOKRUYORDUM GÖRÜNCE.. KıM BıLıR GENE KAÇ ÇIKARIM DıYE.. ıSTEDıKTEN SONRA OLUYORO.. 6 KıLO ÇOK DA DEĞıL..
anladım canım sende kasım annesiydin değil mi canım benimde aynı zor veriyorum.evet canım sezeryan. ilk bebeğimde 12 kilo almıştım. 40 çıkmadan gitmişti normal doğumdu . tabi şimdi 20 alınca uzadı biraz birde yaş ilerledi tabi...
buyrunnnnnnnnn
kalori kontrolü yaparsan verirsin kilo vermenin matematiğini ii kavramak lazım. öpt
canım ben hamilelik öncesi kilomdayım aslında..66yla hamile kaldım..6-7 kilo aldım doğumadan 2 haftasonra 63tüm..emzirirken 3 kilo aldım yine deli oluyorum..süt olun diye diil kendme hakim olamadığım için bişiyler istiyo habire cnm..
iişallahh
Ben 11 ay önce doğum yaptım. Hamileliğim öncesinde 56 kiloydum. Doğuma 78 ile girdim. Şimdiyse, ki bunu gururla söylüyorum 50 kiloyum. Lisedeki halime döndüm resmen. Hamilelik öncesinde de baya kilo almıştım ama şimdi hepsini verdim. Tek sorunum vücudu sıkılaştırmak. Göbek ve simit bölgemde sarkmalar oluştu. Ne kadar zormuş formda ve sıkı olabilmek. Aylardır uğraşıyorum ama hala istediğim görünüme ulaşamadım. Selülitler ve çatlaklar da cabası...
canım ben 51 kilo ile falan hamile kaldım..68 doğuma gittim..doğumdan sonra ilk 60 oldum..sonr a süt olsun diye ye iç ye iç tekrar 64 oldum.. sonra 63 le diyete grdm..4-5 ayda 53 e geldim çok şükür.armağanım sen kaç kilodan indin 53 e canım yazdıysanda önceden kusura bakma yeniden soruyom...
canım ben 51 kilo ile falan hamile kaldım..68 doğuma gittim..doğumdan sonra ilk 60 oldum..sonr a süt olsun diye ye iç ye iç tekrar 64 oldum.. sonra 63 le diyete grdm..4-5 ayda 53 e geldim çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?