Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

lahana çorbasının zararı olcağını sanmıyorum denemdiem ma.a. bnence o çorbalar u kaybı yapıor.. zyılattığını düşünmüyorum kendi düşüncem..

selam herkese iyi sabahlar bir yaşında kızım var
68 le hamile kaldım 84 le doğuma girdim
şu an 66 yım doğum kilosu kalmadı ama ben kilo vermek istiyorum
çünki bu benim ideal kilom değil aslında veriyordumda
bu aralar depresyon havasındayım habire yiyorum motivasyonum bozuldu
aranıza katılmaya geldim siyet yapmayı sevmiyorum az yiyerek 71 den 65 indim
ama yine bir kilo almışım tekrar düzene girmem şart
katılabildiğim kadar aranıza katılırım çalışıyorum çünki

beyaz bulut hoşgedlin. ne güzel vermişisin.. bence dikkat etmek de az yemekde yetiyor kilo vermek için.. ben öyle yapıyorum.. düyet yapıcm diyince psikoljik olarak daha kötü oluyorum.. acıkmasamda acıkıyorum ben.. :))bence sende öyle yap.. beynimize diyet yapıyoruz demiyelim..

canım ben 51 kilo ile falan hamile kaldım..68 doğuma gittim..doğumdan sonra ilk 60 oldum..sonr a süt olsun diye ye iç ye iç tekrar 64 oldum.. sonra 63 le diyete grdm..4-5 ayda 53 e geldim çok şükür.

armaganim tebrik ederim canim iyi gidiyorsun 2 kilo kalmis sanirim ha gayret...

bugün itibariyle tartı 60 ları görmüş durumda, toplamda 13 kilo vermiş durudayım 4.5 ayda.... hade bakalım...zemuszemus

armaganim tebrik ederim canim iyi gidiyorsun 2 kilo kalmis sanirim ha gayret...
çok sağol mehaycım.. aslınd abu ara ne spor ne diyet ne yürüyüş yapamıyorumki.. yapsam belkdie 15 günde giderde işte.. sütüm azladı diye bu ara yiyorum ben.. spor içinde tembelleştim
bugün itibariyle tartı 60 ları görmüş durumda, toplamda 13 kilo vermiş durudayım 4.5 ayda.... hade bakalım...zemuszemus
maşh ha gayret ne güzel sende ben gibi baya vermişsin..

ARMAĞANIM
BEYZA&BETÜL ıPEK

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Sekreter
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Feb 2008

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

lahana çorbasının zararı olcağını sanmıyorum denemdiem ma.a. bnence o çorbalar u kaybı yapıor.. zyılattığını düşünmüyorum kendi düşüncem..

merhaba kızlar benim oğlumda 5 buçuk aylık oldu 2 .çocuğum bu ilkinde 49 la hamile kaldım ve kırkım çıkmadan 49 oldum 2 de 49 la jamile kaldım 61 le doğum yaptım dogum yaptığımda 57 kiloydum sonra 61 oldum şimdi 59 um bebeğim 5 buçuk aylık oldu bende denesem şu lahana çorbasını olurmuki acaba ama başka bişey yenmiyoya sadece bu çorba ne bileyim karrarsınızım ne diyosunuz?

slm kızlar ben bu gruplarda daha öncede vardım 15 kilo vermiştim şimdi doğumdan sonra kalan 13 kilo fazlalığım var kızım 4 aylık emzirdiğim için diyet yapamıyom ama spor aletllerim var kızm dursa spor ve akşam yemeğimi keserek zayıflamaya çalışıcam
eskiden yarışma düzenlenirdi burda öyle bişi varmı
şuanki kilom 71 boyum 1,68

eğer sadece bu çorba yeniyorsa bence yapma derim.. sonu.çta yedikelrimziden bebeğe geçiyor.. vitaminli herşeyden yemek gerek özllikle protein almak şart emzirirken.. bence yapma..
gunaydın ben de 75 le doğum yaptım hazıranda.dun sabah 60,8 çıktı.54 e az kaldı inşallah:))

hadi gülincim maşh.. ha gayret..

gülincim bazı öyle oluyor.. olsun en azından almıyorsunda ama değilmi..yavaş gitsin yağdan gitsin öenmli olan o bence..

herkedse mrb.armağanım dikkatimi çekti beyza ve betül kızlarının ismi mi?benim büyük kızım beyza küçüğü betül:)
bu arada ben de kilolardan henüz kurtulamadım kızım 13 aylık.ama boğazımı tutamıyorum fazla,ayrıca emziriyorum...

selam kızlarr..tekrardan gaza geldim bakalım işe yarıcakmı:)) yaz geliyo kabanlar çıkıyo bıngıl bıngıl oynamasın herbiyerimiz dimi.ekmeği azalttım 2 gündür...kepekli yemeye başladım bi de..çok zor olsada çayın yanına bişiy yemiyorum bakalım nekadar dayanabilicem..siz ne alemdesiniz...

Merhaba bayanlar bende bugün öğlen karar verdim diyete başlamaya, bebişim 5 aylık ve benim 12 kilo fazlam var. Ve sadece emziriyorum....

Sizdende yardım ve destek bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…