- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.221
canım ben 51 kilo ile falan hamile kaldım..68 doğuma gittim..doğumdan sonra ilk 60 oldum..sonr a süt olsun diye ye iç ye iç tekrar 64 oldum.. sonra 63 le diyete grdm..4-5 ayda 53 e geldim çok şükür.
çok sağol mehaycım.. aslınd abu ara ne spor ne diyet ne yürüyüş yapamıyorumki.. yapsam belkdie 15 günde giderde işte.. sütüm azladı diye bu ara yiyorum ben.. spor içinde tembelleştimarmaganim tebrik ederim canim iyi gidiyorsun 2 kilo kalmis sanirim ha gayret...
maşh ha gayret ne güzel sende ben gibi baya vermişsin..bugün itibariyle tartı 60 ları görmüş durumda, toplamda 13 kilo vermiş durudayım 4.5 ayda.... hade bakalım...zemuszemus
ARMAĞANIM
BEYZA&BETÜL İPEK
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Sekreter
Yaşadığınız Yer: İstanbul Giriş tarihi: Feb 2008
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
lahana çorbasının zararı olcağını sanmıyorum denemdiem ma.a. bnence o çorbalar u kaybı yapıor.. zyılattığını düşünmüyorum kendi düşüncem..
merhaba kızlar benim oğlumda 5 buçuk aylık oldu 2 .çocuğum bu ilkinde 49 la hamile kaldım ve kırkım çıkmadan 49 oldum 2 de 49 la jamile kaldım 61 le doğum yaptım dogum yaptığımda 57 kiloydum sonra 61 oldum şimdi 59 um bebeğim 5 buçuk aylık oldu bende denesem şu lahana çorbasını olurmuki acaba ama başka bişey yenmiyoya sadece bu çorba ne bileyim karrarsınızım ne diyosunuz?
gunaydın ben de 75 le doğum yaptım hazıranda.dun sabah 60,8 çıktı.54 e az kaldı inşallah:))
bolca su için hem sütünüze hemde kiloya derman. ben 13 kilo verdim
5 kilom kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?