- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.241
ayrıca kendimi cok iradesiz görüyorumm...(((( yardıım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
lahana çok gaz yapıyo dün yemeğin içinde yemiştim bebişim sbha kdr bağırdı bnmkide 4 aylık ama vermem gereken 12 kilom var ufffffff
mehay tatlım nasılsın kaç kilon kadı bebişin nası
armaganim ne alemdesin gidiyormu kilolar yoksa yerinde sayiyormu :))
iyiyim canim surekli diyet yapmadigim icin hepsini veremedim kiloarin aslinda cokda almamistim 62 ile hamile kalip 77 ile doguma girdim 15 kilo aldim yani su an 64 um 58 olmak istiyorum.. cunku hamile kalmadan 2 ay once 58 dim iyiydim yani :)) ama 2 ayda cok abur cubur yiyp 4 kilo alip birde hamile kalinca 77 ye kadar ciktim neyse simdilik 6 kilo versem iyi :)) bebisimde iyi senin prenses nasil??
selam kızlar bari bende yazayım kızım 4 aylık 55le hamile kaldım 83le doğuma gittim doğumda 5 kilo verdim şimdi 61im yani 22 kilo verdim kaldı 6 kilo 55 tam iyi olduğum kiloydu herhafta 1 kilo vererek geldim bu aya kadar tabi epey kontrol gerektiriyor aksam 6 dan sonra bişey yemedim bi iki meyve yedim su iştim gündüz kahvaltı öğle akşam ve ara öğünleri aksatmadım çorbamı eksik etmedim ekmeği kestim spora daha başlayamadım fırsatım olmuyor arada boşverdiğim oluyodu tabi ertesi gün dengeleyerek bi şekilde yediğim canım çikolataları ertimeye çalıştım yediklerime gaz olurmu diye dikkat etmedim zaten öyle bişeyde yokmuş
Ya ben nerde yanlış yapıyorum anlamadım ya...Bu gün bi arkadaşımı gördüm onunda 10 aylık bi bebeği var zaten 13 kilo almıştı eski haline dönmüş .Bana ikinci bi bebek mi var dedi.Moralim bozuldu ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?