Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

merhaba kıslarr aranızaa katılmak istiyorumm cünki halaa hamile pantlonlarımı giyiyorum hiç bi kıyafetim olmuyoo 62 ile hamile kaldım 77 ile doguma girdimm ve 72 ila cıktımm hiç azalmadı üstelik 2 kilo daha almısım suratım bile degiştiiii cok uzuluyorummmm((((((

Ben bugün yediklerimi yazıyorum;
sabah 2 yumurta, azıcık portakal reçeli ve 3 dilim etimek, bir büyük bardak humana çay
öğlen zeytinyağlı taze fasulye ve az biraz ekmek
az önce yarım dilim karpuz
akşama ise mercimek çorbası, zeytinyağlı fasulye ve salata yiyeceğim...

güzel anneler selam;

ben 4 ay önce doğum yaptım ve bende rejimdeyim halada emziriyorum.Hepimizin aynı tereddütleri var hem sütümüze bişey olmasın hemde kilo vermek istiyoruz :)

ben 50 kilo hamile kaldım toplam 14 kilo alıp 64 le doğum yaptrım ve şimdi 53 kiloyum 11 kilo gitti kalan 3 kiloyu ve ekstradan 2 kilo daha verip 48 olmak istiyorum.

emzirdikten sonra cnm hep tatlı istiyor ama (

lahana çorbası gaz yapmazmı kızlar?

lahana çok gaz yapıyo dün yemeğin içinde yemiştim bebişim sbha kdr bağırdı bnmkide 4 aylık ama vermem gereken 12 kilom var ufffffff
mehay tatlım nasılsın kaç kilon kadı bebişin nası

merhabalar
bende 54 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyla doğuma girdim hastaneden çıkıp eve geldiğimde tartıya çıktım gözlerime inanamadım sadece 2 kilo gitmiş ve 74 e inmiştim şimdi bebeğim 6. ayını bitirdi ve ben 66 kiloyum 2-3 aydır kilom yerinde sayıyor.bir de üstüne insanlar korse giymediğimde beni hala hamile zannediyolar.dışarı çıkmak bile istemiyorum.kilo verenler lütfen tavsiyede bulunun

göbeğin için mekik çek derim çalıştır göbek kaslarını kalırsa kalır benimde bebeğim 4 aylık sezeryanla doğum yaptığım için şimdilik mekik çekemiyom iç dikişlerin atar diyip beni korkutuyolar elma sirkesi kullanıyom bende şimdilik karın bölgemi eritiyo baya bi farketti pek bi kgöbek yok kilo çok bendede

selam kizlar bende 3 ay önce dogum yaptim 86 ile doguma girdim normal dogumdu,suan 73 kiloyum.emziriyorum,herseyden azar azar yiyorum,aksam 7 den sonra hemen hemen hic bisey yemiyorum su ve süt disinda,walk at home yapiyorum günde 2 litre su.mayisa kadar 60 a düsmek istiyorum bana tavsiyeleriniz ne olabilir?

kizlar simdi lahana corbasini günde bir aksam bir sabah icsem diger ögünler azar azar yesem emzirirken bisey olurmu acaba,lahana corbasiyla zayiflayan cok varda benimde 13 kilo fazlam var

canım bebeğin daha çok küçük bence içme gaz yapabılır bebışe.benım de 9 ayım bıttı ben ılk 6 ay ne spor yaptım ne rejım sütüm kesılmesın dıye.şimdi 10 aya gırdık 7 aydan berı gene rejım yapmıyorum ama azalttım herşeyden.o bıle etkı ettı.bı de hergun ebru şallıyla pilates yapıyorum.ama sezeryanlıysan 1 ay daha bekle derım spor için.ama yuruyuş yap ımkanın varsa.

lahana çok gaz yapıyo dün yemeğin içinde yemiştim bebişim sbha kdr bağırdı bnmkide 4 aylık ama vermem gereken 12 kilom var ufffffff
mehay tatlım nasılsın kaç kilon kadı bebişin nası

iyiyim canim surekli diyet yapmadigim icin hepsini veremedim kiloarin aslinda cokda almamistim 62 ile hamile kalip 77 ile doguma girdim 15 kilo aldim yani su an 64 um 58 olmak istiyorum.. cunku hamile kalmadan 2 ay once 58 dim iyiydim yani :)) ama 2 ayda cok abur cubur yiyp 4 kilo alip birde hamile kalinca 77 ye kadar ciktim neyse simdilik 6 kilo versem iyi :)) bebisimde iyi senin prenses nasil??

armaganim ne alemdesin gidiyormu kilolar yoksa yerinde sayiyormu :))

yok canım ya takıldık bu ara.. hatta galiba 500 gr almışım bişleama regliyidim yeni bitit.. sabah bakayım dedim.. şlok odlumama hafta sonu gezmketen yemek içmek derken okdu glaibayoksa daha geçen hafta aynıydım.. neyse sanrısam ideal kilomdayım buralarda takıldık gitmiyor.. 50 istiyorum ama inş olurum gene

1 yaşında oğlum yürümeye başladı zaten klolarım gitmişti şimdi oturamıyorum yerime ne kilo kaldı ne bişey 62yle hamile kaldım 75 le doğuma gittim şuan 57 kiloyum

bizde iyiyiz teyzesi şuan intrnete beraber giriyoz
senn kilolar çok azmış sen çalışmaya dvm ettin sanırım ben nerdeyse 9 ay boyunca yattım vermem gereken çok kilo var şimdiden gitmeye başladı bile

selam kızlar bari bende yazayım kızım 4 aylık 55le hamile kaldım 83le doğuma gittim doğumda 5 kilo verdim şimdi 61im yani 22 kilo verdim kaldı 6 kilo 55 tam iyi olduğum kiloydu herhafta 1 kilo vererek geldim bu aya kadar tabi epey kontrol gerektiriyor aksam 6 dan sonra bişey yemedim bi iki meyve yedim su iştim gündüz kahvaltı öğle akşam ve ara öğünleri aksatmadım çorbamı eksik etmedim ekmeği kestim spora daha başlayamadım fırsatım olmuyor arada boşverdiğim oluyodu tabi ertesi gün dengeleyerek bi şekilde yediğim canım çikolataları ertimeye çalıştım yediklerime gaz olurmu diye dikkat etmedim zaten öyle bişeyde yokmuş

Ya ben nerde yanlış yapıyorum anlamadım ya...Bu gün bi arkadaşımı gördüm onunda 10 aylık bi bebeği var zaten 13 kilo almıştı eski haline dönmüş .Bana ikinci bi bebek mi var dedi.Moralim bozuldu ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…