- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.261
selam kızlar bari bende yazayım kızım 4 aylık 55le hamile kaldım 83le doğuma gittim doğumda 5 kilo verdim şimdi 61im yani 22 kilo verdim kaldı 6 kilo 55 tam iyi olduğum kiloydu herhafta 1 kilo vererek geldim bu aya kadar tabi epey kontrol gerektiriyor aksam 6 dan sonra bişey yemedim bi iki meyve yedim su iştim gündüz kahvaltı öğle akşam ve ara öğünleri aksatmadım çorbamı eksik etmedim ekmeği kestim spora daha başlayamadım fırsatım olmuyor arada boşverdiğim oluyodu tabi ertesi gün dengeleyerek bi şekilde yediğim canım çikolataları ertimeye çalıştım yediklerime gaz olurmu diye dikkat etmedim zaten öyle bişeyde yokmuş
canım 4 ay önce doğum yatım 75 kiloyum.kac kilosun nezaman dogum yaptin?
sana 2 hafta sonra demişler o zamanki şişlik bendede baya vardı da gitti.ama zaten zayıf yapılı değilim...ben dogum ettikden 2 hafta sonra bir tanidik senin dogum nezaman dedi ,bir arkadas davetinde görmüsdüm,bende icerde uyuyor dedim
ama cok bozuldum yaa
Doğum yapmasa bu kadar zoruma gitmeyecekte o da doğum yapmıştı.10 ay önce...Kaldıki herkesin bünyesi aynı değil ki...aman insanlar dangalak boşverin.bana da konuşanların hiçbiri doğum yapmamış tıplerdi.beklıyorum şimdi bı doğursanlar bak nasıl bozucam morallerini.aaaaa dıycem karnın duruyo olduğu gibi.salak 2 ayda rahım toplanmıyo daha karın nereye gıdecek.boşverın 1 yıl normal suresi vucut anca toplanıp sıkılaşıyo doktorların söylediği bu.
İyice hırslandım valla ama bebeğimi biraz daha emzirmek istiyorum bu aralar azaldı galiba sütüm de azalmış olabilir ama....Ek besinlere bi geçeyim daha da dikkat etcem....Eskisinden bile zayıf olmaya karar verdim...kötükedihüsoaynı cnm bende 55 le hamile kaldım 82 yle doğuma girdim 70 le eve döndüm ödemim felanda vardı benim onlarda gitti bende şuan 65 im belkide dahada zayıfladım 3 ay önceki kilomdu bu kızım şuan 9 aylık görenler maşallah baya vermişsin benim bir tek azcık göbeğim kaldı kaçlardan basenlerden pek almam ne varsa göbek bölgemde oluşur bende dikkat ediyorum ama bebeğimden bazen yemeği bile unutuyorum hatta havalar az daha ısınsın yürüyüşe çıkıcam her gün düzenli olarak 1 sat yürüyüş yapıcam sıkılaşayım diye bakalım inş gider bunlar ama eskisi gibi gergin bir vucuda sahip olamayız gibime geliyo
ben dogum ettikden 2 hafta sonra bir tanidik senin dogum nezaman dedi ,bir arkadas davetinde görmüsdüm,bende icerde uyuyor dedim
ama cok bozuldum yaa
canım 4 ay önce doğum yatım 75 kiloyum.
sana 2 hafta sonra demişler o zamanki şişlik bendede baya vardı da gitti.ama zaten zayıf yapılı değilim...
Doğum yapmasa bu kadar zoruma gitmeyecekte o da doğum yapmıştı.10 ay önce...Kaldıki herkesin bünyesi aynı değil ki...
İyice hırslandım valla ama bebeğimi biraz daha emzirmek istiyorum bu aralar azaldı galiba sütüm de azalmış olabilir ama....Ek besinlere bi geçeyim daha da dikkat etcem....Eskisinden bile zayıf olmaya karar verdim...kötükedihüso
canım benim zamanla veriliyo o emeklicek yürücek hareketlenmeye başlanınca veiliyor hele bide çocuk hareketliyse veriyosun önceliğimiz bebeklerimiz bebeğin emsinde kilolar verilir ek gıdaya geçsende sütün onun için öenmli keşke benim kızımda emseydide kilolar kalsaydı hiç doğru düzgün emmedi yaz geliyo zaten hareketleniriz veririz o kiloları:teytey:
evet cnm ama zamanla eski kıyafetlerede gireriz azimimiz yeter bebeklerimiz ve biz sağlıklı olalımda kiloda azimle gider yeterki zayıflmak iste:lepi:haklısın canım ama yinede insan takılıyor kiloya...Bi de eski kıyafetlerin olmayınca....
bizde iyiyiz teyzesi şuan intrnete beraber giriyoz
senn kilolar çok azmış sen çalışmaya dvm ettin sanırım ben nerdeyse 9 ay boyunca yattım vermem gereken çok kilo var şimdiden gitmeye başladı bile
yeşil çay toksin atıcı özelliğ var diye biliyorum metobilzmayı hızlandırıyomuş ama tabi hareket çok önemli veririz allahın izniyle kızlar bu kilocukları dert etmeyin ben bugün tartıldım 63 olmuşum 2 kilo daha gitmiş hiçbişide yapmıyorum halbuki çocuğun peşinde koşturuyorum ev işi derken yemek yap evi temizle topla çamaşır as bulaşığım azsa bulaşık yıka sırf hareket olsun diyede yapıyorum ama yememede dikkat ediyorum ekmek çok yemiyorum karnımı çok doldurmuyorum arada meyve yiyorum hatta az yiyip aç bile kalıyorum kızımda emmediği için sütüm olsun diye uğraşmıyorum arada kızımı alığ hava güzelse geziyoruz yani öle oturupta kalmıyorum hiç 27 kilo aldım hamileliğimde eski kiloma döneme 7 kilo kaldı 20 si gitti hayırlısıyla onuda vericem inş delikafadulden
hoşgeldin hülyacım.. maşh çok iyi vermişsin canım.. bende şükrü bir 10 kilo kadar verdim belkdie fazla.. ama şimdi takıldım. geri 0,5 kilo aldım sandım ama bu sabah bir tatıldımki 500 gr daha gitmiş bile.. şükür tartıda 52.7 yi görüdm.. daırsıı 3 kiloya daha.. almamaışım ona bile sevindim.. bu ara pek dikkat etmyiorum.. sadece hareketliyim beişle birlikte.. dediğin doğru artık fazla takmıyorum. önümüz yaz.. bebekler ilgilenriken kendiliğinden gidecek eminim buna.. onun için artık takmıyorum kalan 3 kiloyuda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?