- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi dertlisezen
-
Merhaba canlarım,
Bılgısı olanlara bazı sorularım olacak
9gun once normal dogum yaptım.Gobegım hafıf var ve cok yumusak.Korse kullanabılırmıyım? Kullanırsam belırlı bır markası varmı ? Kullananlar marka ya da ınternetten alındıysa sıte onerısınde bulunabılırler mı?
Bır dıger sorum da normal dogum sonrası ne tur spor yapabılırım evde.Hantallasmak ıstemıyorum.
Şimdiden tesekkurler canlarım
ya yağ ise
Zederdi merhaba sanırım hatırlarsın beni. Seninle doğum zamanlarımız aynıydı.Ben de normal doğum için beklemiştim. Normal doğumu da denedim ama olmadı. Sezeryanla doğum yaptım. Ne güzel sen normal doğum yapabilmişsin. Bu arada bebeğini sağlıkla büyüt inşallah. Bende de sinir bozucu bi göbek kaldı ama doğumdan sonra yaşadığım sıkıntılardan sonra galiba şu an çok da takmıyorum. Sezeryan olanlar nasıl korse kullanıyor merak ediyorum ben dikişlerime bişey olacak diye çok korkuyorum.
arkadaşlar bende ekimde doğum yaptım doktorum çok sıkmayan bir korse giymemi tavsiye etti toparlanma amaçlı.bende hepsi buradadan Elija Lingerie Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse aldım dikişsiz kullanımı güzel yalnız 56-67 kg s beden demiş ben 67 kiloyum m beden aldım çok sıkmıyor rahatsız olmuyorum..tavsiye ederim...
arkadaşlar bende ekimde doğum yaptım doktorum çok sıkmayan bir korse giymemi tavsiye etti toparlanma amaçlı.bende hepsi buradadan Elija Lingerie Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse aldım dikişsiz kullanımı güzel yalnız 56-67 kg s beden demiş ben 67 kiloyum m beden aldım çok sıkmıyor rahatsız olmuyorum..tavsiye ederim...
zederdi cim ben doğumdan sonra eve gelir gelmez annem ve eşim çarşafla sımsıkı sardılar.annem dediki karnının içi boşluğu löp löplüğü gider hakkaten gitti.4 gün yaptık bunu..ben önceden bir korse almıştım bütün korse mayo gibi,şort şeklindekiler katlanıyor dediler mideyi çıkartıyor dediler..4 günden sonrada hep onu giydim.
doğumdan 1 hafta sonra yürüyüşe başladım ve rahim toparlayıcı egzersizleri yaptım
tam 10 gün sonra mekik ve egzersize de başladım
bütün kiloalrımı 4 aya yakın zamanda versemde 40 ım çıktığında göbeğim kalmamıştı..
internette bi site buldum korse fiyatları çok uygun. ama ölçüde tereddütte kaldım. nasıl alıcaz netten? kaç beden sipariş edicez? ölçü tablosu hakkında bilgisi olan varmı???
Gbek korse Korse
Merhaba canım,
Evveett dogurduk kız
Ben de korse almak ıstıyordum ama herkes daha erken gıyme dıyorlar.ben de bır sure erteledım.ama kıyafetlerım olmuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?