yok canım çektirmedim ilk alttan muayeneyide doğuma yakın olmuştum . vel hasılı korkutan beni acısı değil ne acılar çektik ama sonrası korkutuyor. ablamınki içine kaçmıştı kaydirigubbakcemile3 hiç araştırmadım nasıl bişeydir belkide ondan bu kadar cehaletim mazur gör bişey yapmam lazım benimde tez vakitte boshayallersmile
hymary guzel bı konu ............aslında bu herkese ve bunyeye gore degısıyo...........bazılarına ıyı gelmıyoo taktırnmak cok sıkıntı yasayan bırakan var kımıne hap almak daha ıyı sonyıllarda haplar daha az yanetkılı amaaa bana sorarsan bırakın kendı halıneeeeeeeeeeeeeee:umursamaz:.................hehe bu hususta yardımcı ancak böle olurum cunku onyedı yıllık evlı bırı olarak hıç korunmadım cunku........bılemıceem..............ya tutarsa dedık ama hıç dr olmadan tutmadııı............oğlumdan sonra sızın gıbı ne olur ne olmaz dedmıştım bıkac ay hap kullandım sonra yanetkı olunca bıraktım nerdeeeeeeeeeeeeeeeee kırkımda yıne kendımı tedavı de buldum kısmet bu ışler hangısı sızını ıçın ıyı olursa onu deneyın.................kolay gelsın hatunlar
çocuklar yatağa ben yatağaaaaaaaaaaaabayanssulusmilelaelaelaelaelaeanaaaaaaaaaaaaaaa kııııııııııııııııııııı sizin çocuklardan oynaşmaya vaktiniz kalıyormu...... bende artık unuturz birkaç sene diyordum..hehe............... amaaaaaaaaaaaan saldım çayıra mevlam kayıraaaaaaaaaa......
yok bi ara verin dedi zaten doktor muhahahahhaahha :roflol:kayra haklısın ......:kedi:eyvahedigeldismile bu hatunlar uslanmıyoooooooooooooooo..........................
bilmiyorumkismileBizde şu an şansa bırakanlardanız,zaten tedaviyle oldu diye ama hiç belli olmaz tüp bebek sonrası normal yoldan hamile kalan çok duydum...3 aylık koldan yapılan iğneler varmış ondan düşünüyorum ben fakat süt verirken bebeğe zararlımıdır onu bilmiyorum...Hymarry cnm dra gitmişsin kanamaların için ne dedi?
Ay kızz o taktırdığın şeyden çok korkuyorum...
Hapta kullanamıyorum karaciğerimki rahatsızlıktan dolayı.
geriye bir seçenek kalıyor anla sen..öyle korunuyoruz.
hahahytt alemsiniz kızlarr yaa o şeylere grek duymuyorum zaten tedaviyle oldu ee bundan sonra normal hamile kalırsam yine doğururm 1 taneyi nede olsa havada karada doğururm kaydirigubbakcemile3 haa bu arada kayracım vakit olsada açıkcası bu aralar en güzel şey uyumakkkkk boshayallersmile
hayırlı olsun hümayracım kaydirigubbakcemile5
pppooffff bize de doktor aynısını tavsiye etti,en iyisi o aslıdna ama beceremiyoruz işte dedi eşimekaydirigubbakcemile3
gerçekten beceremiyoruz,
korkulacak hiçbişey yok ki,
ben gözüm kapalı gittim cahil cesaretiyle her zamanki gibi,millet genel anesteziyle yaptırıyormuş bu işi,yok canım o kadar mesele edilecek bişey değişmiş inan,
ayrıca dün takılmasına rağmen,şuan hiçbişey hissetimiyorum,
rahatlık canım yaaa,tavsiye ederimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?