Doğum sonrası kürtaj

dunyamsn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
529
146
53
24
Kızlar merhaba 10 eylülde doğum yaptım. Doğumum kolaydı hastaneye gittiğimde zaten 3 cm idi 5 cm olduktan 5 dakika sonra doğum yaptım suyum öndeydi ve patlamamıştı sanırım bu kolaylaştırdı. Neyse doğurduktan sonra plasenta yukarıda dediler indirmeye çalıştılar inmedi bir süre uğraştıktan sonra çıkardılar ama sanırım parçaları kaldı çünkü kanamam durmadı bezlerle parçayı almaya çalıştılar olmadı en son kürtaj yapıldı ama ne iğne ne bi uyuşturma hayatımın kabusunu yaşadım. Atlatamıyorum. Karnım hala çok ağrıyor içeride parça kalmış olabilir mi?

Doğumdan sonra doğum sancısına benzer sancılar bir haftaya kadar sürüyor, benim dört günden sonra azalmıştı bitmişti, çok geçmis olsun, hayırlısıyla büyütün inşallah, bende dümdüz kürtaj olmuştum bilirim acısını ama hissettiğin normal doğum sonrası sancılar, korkma, zaten kontrole gidersin bir hafta da on günde söylemediler mi?

Durmayan kanamalarınız yoksa telaşa da gerek yok. Ağrılarınız çok normal.

Evet kontrole gel dediler kanamam var hala üstüne ağrı olunca elimde olmadan korkuyorum pıhtı pıhtı da geliyor insan parçalar mı diye düşünmeden edemiyor

Evet kontrole gel dediler kanamam var hala üstüne ağrı olunca elimde olmadan korkuyorum pıhtı pıhtı da geliyor insan parçalar mı diye düşünmeden edemiyor
İlk günler olur oyle, merak etme, doğumdan önceki sancılar olur bikac gün azalarak biter, içinde yara var şu an ilk günler zor geçebilir stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…