- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Ceplerinde akrep var demekkimGelen Otelde kalsın Burhan, ne demek geline rahatsizlik vermek ?off Allah'ım su ahir ömründe neler neler duyup şaşıracağim kimbilir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceplerinde akrep var demekkimGelen Otelde kalsın Burhan, ne demek geline rahatsizlik vermek ?off Allah'ım su ahir ömründe neler neler duyup şaşıracağim kimbilir
![]()
Ben lohusalıkta kaynanasını isteyeni görmedim açıkçasıGelseler yaranamıyorlar gelmeseler yaranamıyorlar. Neyse bekarlar dışarı..
2-3 hafta diyorsunuz ama onlarında torun görmeye ve o ilk anda yanlarında bulunmaya hakları varSöyleyin eşinize rahat edemem edemiyorum diyin bide babasıda gelicek daha çok zorlanırsınız. Direk söyleyin çekinmeyin. Lohusalık zaten zor bir zaman etrafınızda sizi sıkıntıya sokacak hiçbirşeyin olmaması lazım. Hatta toparlanınca gelin diyin bence. 2 3 hafta sonra yani
Gelmesinler anam babam gelmesinler uzak olsunlar geline eziyet edeceklerse otursunlar totolarının üstüneBen lohusalıkta kaynanasını isteyeni görmedim açıkçası![]()
İlk başta annen gelsin, daha sonra biraz ayaklandığında görmeye gelsinler ama uzun uzun kalmasınlar ayıp kayınpederin gelmesi düşüncesizlik zaten. Havalar 1000 derece, sürekli memen dışarıda gezeceksin, rahat rahat tuvalete giremeyeceksin, ne işi var adamın evde.
Yani gelip bütün gün evde oturması yanlış, gelin emzirirken yanına gelmesine gerek yok. Yeni doğan bebeği olan kadın sürekli üstünü başını toplayarak oturamaz, memeler meydanda en açık kıyafeti neyse onunla geziyor mecburen. Koca işe gidecek, kayınpeder salona baş köşeye dikilecek . Ne yapsın bu kadıncağız odasında mı otursun bütün günSöyledikleriniz mantıklı ama kayınpeder de usül, erkan bilir herhalde. Gelin emzirirken yanında olacak değil ya. Yani olmaz umarım.
Yani o da doğru. Ama kayınvalide gelebilir kanımca. Benim kayınpederim de sonradan gelmişti. Zaten edebe uygun olan da budur diye düşünüyorum.Yani gelip bütün gün evde oturması yanlış, gelin emzirirken yanına gelmesine gerek yok. Yeni doğan bebeği olan kadın sürekli üstünü başını toplayarak oturamaz, memeler meydanda en açık kıyafeti neyse onunla geziyor mecburen. Koca işe gidecek, kayınpeder salona baş köşeye dikilecek . Ne yapsın bu kadıncağız odasında mı otursun bütün gün
Bu sıcakta kayınpederinin hatta kayınvalidenin bile yanında istediği gibi giyinemeyecek. Emzirmek için kendi evinde her seferinde odasına mı çekilecek, saatlerce emzirmek zorunda kalacak belki, saatlerce odasına hapsolacak. Lohusalık zaten zor, bu süreci tek bir odada geçirmek daha da zorlaştıracak.Söyledikleriniz mantıklı ama kayınpeder de usül, erkan bilir herhalde. Gelin emzirirken yanında olacak değil ya. Yani olmaz umarım.
Kesiikle katiliyorum benim kp şeker gibi adamdir anlayislidir hic yapmazdi öyle seyler ama dagdan inmis gibiydi normalde kapi tiklayan insan ben lohusayken haldir huldur iceri girerdi ya bi destur iste dimi bazi insanlar usul erkan bilmiyor bazenYani gelip bütün gün evde oturması yanlış, gelin emzirirken yanına gelmesine gerek yok. Yeni doğan bebeği olan kadın sürekli üstünü başını toplayarak oturamaz, memeler meydanda en açık kıyafeti neyse onunla geziyor mecburen. Koca işe gidecek, kayınpeder salona baş köşeye dikilecek . Ne yapsın bu kadıncağız odasında mı otursun bütün gün
Burada yenisiniz saniyorumSöyledikleriniz mantıklı ama kayınpeder de usül, erkan bilir herhalde. Gelin emzirirken yanında olacak değil ya. Yani olmaz umarım.