- 24 Aralık 2014
- 5.292
- 7.080
- 398
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Lohusaligın bir tık üstü cehennem zaten bacimLohusalik sonrasi konulari okurken Freddynin kabuslarini izler gibi geriliyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lohusaligın bir tık üstü cehennem zaten bacimLohusalik sonrasi konulari okurken Freddynin kabuslarini izler gibi geriliyorum.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Yani bazı şeyleri düşünebilmek de zor olmamalı değil mi?Burada yenisiniz saniyorum
Forumdaki lohusalik sonrasi konulara bir göz atin, keşke olmasa ama resmen taş devrinden fırlayıp gelmiş kayınaileler var
Ben espri yapıyorsunuz sanmıştımBenim bakış açım farklı o zaman 2 hafta gibi uzun bir süre birinin evinde kalmak bana külfet geliyor. 2-3 gün okey de 2 hafta bir de onları ağırlama derdi,
Ya ben sizin kvnin size ne yaptığını merak ediyorum bunun konusu var mıBenim kv hastaneden eve gelince beni yıkayıp saçlarımı tarayıp kuruttu sonraki günler ise agzıma s*ctı.Hayatta unutamayacağım travmaları yasattı bana Allah sorsun.Hala pek görüsmüyoruz melek sandıgının içinden seytan cikabiliyor bence 40 ından sonra kabul et kayinpederini bahane et sık sık emzirecegim gögüs yaram olacak babam varken olmaz vs ikna et
sizde mi kalıyorlar? Ne münasebet. Otelde kalsınlar, herkesin evi kendisine
Allah affetsin ama çok güldüm. Mesaj romantik başlayıp bambaşka devam ediyor ahahahahBenim kv hastaneden eve gelince beni yıkayıp saçlarımı tarayıp kuruttu sonraki günler ise agzıma s*ctı.Hayatta unutamayacağım travmaları yasattı bana Allah sorsun.Hala pek görüsmüyoruz melek sandıgının içinden seytan cikabiliyor bence 40 ından sonra kabul et kayinpederini bahane et sık sık emzirecegim gögüs yaram olacak babam varken olmaz vs ikna et
Ama kimse ağırlanmaya gelmiyor ki lohusa bakmaya geliyor netice de .Benim bakış açım farklı o zaman 2 hafta gibi uzun bir süre birinin evinde kalmak bana külfet geliyor. 2-3 gün okey de 2 hafta bir de onları ağırlama derdi,
Benim lojusalık psikolojim daha önemli ama. 2 3 hafta geç görseler sorun olmaz bence2-3 hafta diyorsunuz ama onlarında torun görmeye ve o ilk anda yanlarında bulunmaya hakları var
Ben istedim Allah bin kere razı olsun. Annem panik oldu kayınvalidem sakin kaldı. Hep emzirdim uyudum elimi hiç bir işe sürdürmedi. Gene doğum yapsam gene gelsin derim. Kayınpeder aynı gün akşam geri döndü bebeği görüpBen lohusalıkta kaynanasını isteyeni görmedim açıkçası![]()
Ne güzel tabi ki istisnalar var sizin gibi. Benim kayınvalide gelince annem gitti. Depresyona girdim bir haftada.Ben istedim Allah bin kere razı olsun. Annem panik oldu kayınvalidem sakin kaldı. Hep emzirdim uyudum elimi hiç bir işe sürdürmedi. Gene doğum yapsam gene gelsin derim. Kayınpeder aynı gün akşam geri döndü bebeği görüp
Benimde kızımın kaynanası gelmeden aldım damatı karşıma dedim ki kızımı doğumdan sonra anlayışla karşılaşacaksınız ağrısını ,sinirlenmesini , annenide kızımı da idare edip kesinlikle üzmeyeceksin onun duygusal dalgalanmalar olacak ,onun sinirlendiği olayda kaynana temizlik ve yemek yapmamasıDoğumuma yaklaşık 1 ay kaldı eşimin ailesi başka şehirde, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geleceğini söylemişti.
Ben de şimdi tekrar böyle bi konuşma geçerse en azından ilk bir hafta 10 gün annemin geleceğini söylemek istiyorum kaynanama sonra gelin diyeceğim ki kayınbabamla gelebilir beraber. Dediğimde ne der onu da bilmiyorum.
Şimdi normal olan zaten torunlarını görmeleri biliyorum da ben normal zamanda bile daralıyorum evde rahat hareket edemiyorum kaynanam varken. 2 hafta gibi de bir süre kalırlar zorlanır mıyım acaba evde onlar varken içim daralıyor elimde değil
Yerinizde olsam ben giderdim biraz oraya biraz anneme. Toparlaninca da evime geçerdimDoğumuma yaklaşık 1 ay kaldı eşimin ailesi başka şehirde, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geleceğini söylemişti.
Ben de şimdi tekrar böyle bi konuşma geçerse en azından ilk bir hafta 10 gün annemin geleceğini söylemek istiyorum kaynanama sonra gelin diyeceğim ki kayınbabamla gelebilir beraber. Dediğimde ne der onu da bilmiyorum.
Şimdi normal olan zaten torunlarını görmeleri biliyorum da ben normal zamanda bile daralıyorum evde rahat hareket edemiyorum kaynanam varken. 2 hafta gibi de bir süre kalırlar zorlanır mıyım acaba evde onlar varken içim daralıyor elimde değil
Ya bence ilk anda yanlarında bulunabilirler.Kayınbabada görüp gitsin işteBenim lojusalık psikolojim daha önemli ama. 2 3 hafta geç görseler sorun olmaz bence
Daha önce doğumda gel dediysen sorun yapabilir.Doğumuma yaklaşık 1 ay kaldı eşimin ailesi başka şehirde, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geleceğini söylemişti.