Doğum sonrası lohusayken kaynanam gelecek

Benim bakış açım farklı o zaman 2 hafta gibi uzun bir süre birinin evinde kalmak bana külfet geliyor. 2-3 gün okey de 2 hafta bir de onları ağırlama derdi,
Ben espri yapıyorsunuz sanmıştım😳
Bebek bakımına yardımcı olanın otelde ne işi var🤭
Ev sahibi ağırlamayacak ki tüm iş bakıcıda, normali bu yani😌

Benim kv hastaneden eve gelince beni yıkayıp saçlarımı tarayıp kuruttu sonraki günler ise agzıma s*ctı.Hayatta unutamayacağım travmaları yasattı bana Allah sorsun.Hala pek görüsmüyoruz melek sandıgının içinden seytan cikabiliyor bence 40 ından sonra kabul et kayinpederini bahane et sık sık emzirecegim gögüs yaram olacak babam varken olmaz vs ikna et
Ya ben sizin kvnin size ne yaptığını merak ediyorum bunun konusu var mı 😬

Benim kv hastaneden eve gelince beni yıkayıp saçlarımı tarayıp kuruttu sonraki günler ise agzıma s*ctı.Hayatta unutamayacağım travmaları yasattı bana Allah sorsun.Hala pek görüsmüyoruz melek sandıgının içinden seytan cikabiliyor bence 40 ından sonra kabul et kayinpederini bahane et sık sık emzirecegim gögüs yaram olacak babam varken olmaz vs ikna et
Allah affetsin ama çok güldüm. Mesaj romantik başlayıp bambaşka devam ediyor ahahahah 😂 Allah öyle kaynanaları bildiği gibi yapsın

Benim bakış açım farklı o zaman 2 hafta gibi uzun bir süre birinin evinde kalmak bana külfet geliyor. 2-3 gün okey de 2 hafta bir de onları ağırlama derdi,
Ama kimse ağırlanmaya gelmiyor ki lohusa bakmaya geliyor netice de .

Siz onlari agirlamayacaksiniz onlar size yardima gelecek neden takiyosunuz once annem gelecek o gidince sen gelirsin diyin karsinizdaki normal biriyse zaten olmasi gerekenin bu oldugunu bilir. Yardima ihtiyaciniz olacak gelsinler sirayla

Kaynanayı bilmem ama kayınbaba gelmesin sakın ben doğum yaptım eve geldim emziremiyorum bir de ağrılar vurmuş ateşim çıkmış eve doluşan kayınpederle kayınbirader yüzünden odadan çıkamadım duş alamadım allah onları bildiği gibi yapsın 70 metrekare evime gelip torun sevicez diye 3 gece hastanenin sonunda evime gelip dilediğim gibi dinlenemedim bebeğim saatlerce uyuduğu halde.

Ben lohusalıkta kaynanasını isteyeni görmedim açıkçası😂
Ben istedim Allah bin kere razı olsun. Annem panik oldu kayınvalidem sakin kaldı. Hep emzirdim uyudum elimi hiç bir işe sürdürmedi. Gene doğum yapsam gene gelsin derim. Kayınpeder aynı gün akşam geri döndü bebeği görüp

Ben istedim Allah bin kere razı olsun. Annem panik oldu kayınvalidem sakin kaldı. Hep emzirdim uyudum elimi hiç bir işe sürdürmedi. Gene doğum yapsam gene gelsin derim. Kayınpeder aynı gün akşam geri döndü bebeği görüp
Ne güzel tabi ki istisnalar var sizin gibi. Benim kayınvalide gelince annem gitti. Depresyona girdim bir haftada.

Mesafeler çok mu uzak?

Ben kayınvalideme ilk haftalar annemin kalmasını istediğimi öyle daha rahat edeceğimi söylemiştim. İkisi de çok çok uzun kalmayacaktı çünkü.

Doğuma hem annem hem kayınvalidem geldi. Çocuk 4 günlükkemin kayınpederim geldi 1 gece kaldı ertesi gün kv ile birlikte memlekete döndüler. Annem gittikten sonra da kv geldi.

Yani bilemedim benim annem bile 5 gün kaldı gelemem ben öyle seylere zaten bunalmıştım baya evdeki insan sayısı beni daha da bunaltmıstı

Doğumuma yaklaşık 1 ay kaldı eşimin ailesi başka şehirde, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geleceğini söylemişti.
Ben de şimdi tekrar böyle bi konuşma geçerse en azından ilk bir hafta 10 gün annemin geleceğini söylemek istiyorum kaynanama sonra gelin diyeceğim ki kayınbabamla gelebilir beraber. Dediğimde ne der onu da bilmiyorum.
Şimdi normal olan zaten torunlarını görmeleri biliyorum da ben normal zamanda bile daralıyorum evde rahat hareket edemiyorum kaynanam varken. 2 hafta gibi de bir süre kalırlar zorlanır mıyım acaba evde onlar varken içim daralıyor elimde değil
Benimde kızımın kaynanası gelmeden aldım damatı karşıma dedim ki kızımı doğumdan sonra anlayışla karşılaşacaksınız ağrısını ,sinirlenmesini , annenide kızımı da idare edip kesinlikle üzmeyeceksin onun duygusal dalgalanmalar olacak ,onun sinirlendiği olayda kaynana temizlik ve yemek yapmaması
Sadece sabahları bebek uyandığında bakması , damat zaten kızıma hak vermiş ve annesinin bu davranışına çok şaşırmış ,ondan böyle hareket beklemediğini söylemiş ve kızıma hak vermiş damat bu olaydan sonra ancak biz birbirimize yeteriz demiş ne annesini ne de kızımı üzmüş ama herşeyi de fark etmiş

Doğumuma yaklaşık 1 ay kaldı eşimin ailesi başka şehirde, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geleceğini söylemişti.
Ben de şimdi tekrar böyle bi konuşma geçerse en azından ilk bir hafta 10 gün annemin geleceğini söylemek istiyorum kaynanama sonra gelin diyeceğim ki kayınbabamla gelebilir beraber. Dediğimde ne der onu da bilmiyorum.
Şimdi normal olan zaten torunlarını görmeleri biliyorum da ben normal zamanda bile daralıyorum evde rahat hareket edemiyorum kaynanam varken. 2 hafta gibi de bir süre kalırlar zorlanır mıyım acaba evde onlar varken içim daralıyor elimde değil
Yerinizde olsam ben giderdim biraz oraya biraz anneme. Toparlaninca da evime geçerdim

Daha önce doğumda gel dediysen sorun yapabilir.

Back
X