Eşimden sonraki ilk çocuk. Daha sonra 3 kardesi daha olmuşBu bebek kaybı eşinizin doğumundan önce mi olmuş sonra mı?
Çok enteresan gerçekten böyle birşey var mı ya.O zaman eşin arkadaştan Ne farkı var.Yada insan niye evlenir.veya insan aşk sevgi duyduğu kişiyi cinsel olarak istemez mi?Kafamda deli sorularCinsellik olmadan olmaz diyenler olmuş ama hiç cinsellik yaşamadan (daha doğrusu cinsel birleşme yaşamadan diyeyim) çok mutlu olan çiftler de var. Mesela çift terapisine gelen 40lı yaşlarda bir çift biliyorum, bu zamana kadar hiç cinsel birleşme yaşamadan evliliklerini 10 küsur yıldır sürdürmüşler ama kadın da memnunmuş bu durumdan erkek de. Ne zaman çocuk yapmaya karar verdiler o zaman psikoterapi almaya karar verdiler, sonradan eşi gebe kaldı vs. İlişki dinamikleri yani, çiften çifte değişir.
Ama burada fiziksel bir sorun var, benim gördüğüm ailede fiziksel bir sorun yoktu sadece yapmak istemiyorlardı yani, cinsel birleşmeyi. Psikanalitik olarak irdelenebilirdi belki ama daha çözüm odaklı çalışmıştık onlarda, her neyse. Burada eşinizin fiziksel bir sorunu var, bu ayrı olarak irdelenebilir ama sizin de bebekle birlikte ilişki dinamikleriniz değişmiş gibi görünüyor. Çift terapisi almanızı öneririm ben alanında uzman birinden.
Sosyal medya kullanıyorsa oradan eşcinsel biri gibi mesaj atabilirsiniz.Bence de bir sorun var canım.Kadın olsun erkek olsun evli bir çift bence 3 yıl birlikte olmadan duramaz.Peki nasıl anlayabilirim böyle birşey varsa
Sizde buna inandınız mı?Birde ben hayatinda yokken face yazısmalarina denk geldim bayanlarla. Gayet sicak sohbetler etmis. Esim evlendigimizde 41 yasindaydi. Evlilik dışı ilişkiye inancı gereği karşı oldugunu bu yüzden ilk defa benimle gerçek bir iliski olacağını söylemişti
Eşimden sonraki ilk çocuk. Daha sonra 3 kardesi daha olmuş
Çok enteresan gerçekten böyle birşey var mı ya.O zaman eşin arkadaştan Ne farkı var.Yada insan niye evlenir.veya insan aşk sevgi duyduğu kişiyi cinsel olarak istemez mi?Kafamda deli sorular
Valla bu konularda fazla cahilim ben Ya.Olabiliyor, bana da önceden saçma gelirdi. Bu çifti gördükten sonra "Herkesin mutlu olduğu bir ilişki dinamiği vardır" şeklinde görüşlerim değişti. Yani iki taraf da mutlu, daha yüzeysel bir cinsellik yaşıyorlardı ama hiç cinsel birleşme olmamıştı aralarında. Ancak bundan mutluydular, böyle olmasından zevk alıyorlardı yani. Çocuk yapmak istedikleri için gelmişlerdi terapiye. Bize garip gelebilecek farklı fantezileri olan başka çiftler de var. Yadırgamıyorum yani, olabilir. Çift mutlu olduktan, dinamiğini böyle kurduktan sonra sorun yok. Daha da sağlıksız, psikopatolojik diyebileceğimiz birliktelikleri olup çok uzun süre evli kalan çiftler de var.
Valla bu konularda fazla cahilim ben Ya.
Doğru mesleğiniz gereği farklı kişilerle tanışıyorsanız demekki.Biz kimden öğreneceğiz;komşu Ayşe teyzenin bize cinsel fantezilerini anlatacak hali yokyaEstağfurullah, ben de çiftleri gördükçe öğrendim. :)
Doğru mesleğiniz gereği farklı kişilerle tanışıyorsanız demekki.Biz kimden öğreneceğiz;komşu Ayşe teyzenin bize cinsel fantezilerini anlatacak hali yokya
Kavgalarınız olduğu dönemde cinsel hayatınız nasıldı?Evliligimizin ilk zamanlari normal bir cinsel hayatimiz vardi. Hatta baya istekliydi. Sonra bizim kavgalarimiz oldu cogunlukla benden kaynakli. Şımarıklık yada evliliğin ciddiyetini kavrayamamış olmam. Üzerine birde gebelik kaybım oldu. Gebelik kaybindan sonra biz ilişki yaşamadik
Kuzenim 24 yaşında evlendi eline kız eli değmemiştiSizde buna inandınız mı?
böyle evlilik mi olur allah aşkına. Cahilmisiniz deli divanemisiniz. Birde cocuk yaptınızBilemiyorum haliyle masturbasyon yaparken görmedim. Ama bana yaklaştığında olmuyor. Kendisi bunu haricinde kendi kendine erekte olabildigini söylüyor. Kendi beyanı yani ve sperm verebiliyor
ne güzel genc evlenip cinseligini yasiyor bunda birsey yok. Ama evli olup ereksyon olmamak ve cinsellik yasamamak cük büyük bir sorunKuzenim 24 yaşında evlendi eline kız eli değmemiştiÖyle dindar falan da değil ama kendini evleneceği insana saklıyordu.
Kardeşi de öyle. Acayip yakışıklı, okuldaki kızlar falan sürekli taciz ediyormuşİnstagram DM gösterdi mesaj istekleri ile dolu. Kendisi net hetero.
Vay arkadaş diyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?