Doğum.sonrası yaşadıklarım

Çok enteresan gerçekten böyle birşey var mı ya.O zaman eşin arkadaştan Ne farkı var.Yada insan niye evlenir.veya insan aşk sevgi duyduğu kişiyi cinsel olarak istemez mi?Kafamda deli sorular

Sizde buna inandınız mı?

Cinsellik evliliğin sağlıklı şekilde devam edebilmesi için en önemli koşuldur. 3 sene boyunca birlikte olmamak çok ciddi bir sorun.

Bir şekilde eşinizin paravan evlilik yapıp yapmadığını öğrenmeniz gerekiyor bence..

Bütün bunların dışında yeni doğum yapmışken size yaşattıkları hiç hoş değil... ben olsam eşimle toparlasam bile kv ile birdaha görüşmezdim.

Eşimden sonraki ilk çocuk. Daha sonra 3 kardesi daha olmuş

Anladım. Şimdi daha önce hiç olmasaydı cinsellik, belki cinsel yönelimin farklı olmasından bahsedebilirdik ama öyle bir durum da yok gibi. Ereksiyon kaybı da birdenbire oluşmaz, muhtemelen eşiniz bunu size yakınlaşmamak için bahane olarak kullanıyor. "Olmuyor" gibisine. Genelde böyle durumlarda erkekler nasıl desem, gurur meselesi yapar, olsun diye zorlar, karşı tarafa çaktırmamaya çalışır. Eşiniz bu durumu kullanıyor gibi daha çok. Kök ailede kürtaj, düşük, gebelik kaybı gibi bir şey olup olmamasını özellikle sordum çünkü siz ona ister istemez annesini çağrıştırmış olabilirsiniz; olabiliyor böyle durumlar. Anneyle eşi benzer görüp cinsel arzu duyamayabiliyor ya da daha genel olarak "Kutsal Anne Sendromu" adını verdiğimiz bir durum var, kadın anne olduktan sonra erkeğin onu emzirirken vs. görmesi üzerine kendi annesi gibi kutsalmışçasına algılayıp onunla cinsel birliktelik yaşayamaması gibi. Bu durumdan rahatsız olduğunuzdan eşinize bahsedin, tüm samimi duygularınızla. Çünkü daha önceden cinsel uyumumuz vardı, sevgimiz saygımız vardı bu da devam ediyor diyorsunuz, bunun üzerine konuşuyorum. Sizi gerçekten seviyorsa çift terapisi için ikna olacaktır. İstanbul ya da Ankara'daysanız uzman birilerini önerebilirim, konu çünkü saçmasapan tecrübesiz uzman kılıklıların elinde heba olmaması gereken bir konu.

Çok enteresan gerçekten böyle birşey var mı ya.O zaman eşin arkadaştan Ne farkı var.Yada insan niye evlenir.veya insan aşk sevgi duyduğu kişiyi cinsel olarak istemez mi?Kafamda deli sorular

Olabiliyor, bana da önceden saçma gelirdi. Bu çifti gördükten sonra "Herkesin mutlu olduğu bir ilişki dinamiği vardır" şeklinde görüşlerim değişti. Yani iki taraf da mutlu, daha yüzeysel bir cinsellik yaşıyorlardı ama hiç cinsel birleşme olmamıştı aralarında. Ancak bundan mutluydular, böyle olmasından zevk alıyorlardı yani. Çocuk yapmak istedikleri için gelmişlerdi terapiye. Bize garip gelebilecek farklı fantezileri olan başka çiftler de var. Yadırgamıyorum yani, olabilir. Çift mutlu olduktan, dinamiğini böyle kurduktan sonra sorun yok. Daha da sağlıksız, psikopatolojik diyebileceğimiz birliktelikleri olup çok uzun süre evli kalan çiftler de var.

Valla bu konularda fazla cahilim ben Ya.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Başkası yazdımı bilmiyorum ama benim aklıma daha kötüsü geldi. Özellikle biberona zorla alıştırmaya çalışıyor diyince.
Acaba tek dertleri bebek olabilir mi? O yüzden hamileyken size iyi bakmış olabilir mi?
İnşAllah ben saçmalıyorumdur

Kavgalarınız olduğu dönemde cinsel hayatınız nasıldı?

Malesef bizim kocalar bizden once lohusa sendromuna giriyor bize firsat kalmiyor. En ihtiyac duydugun zamanda boyle yapinca insan soguyor ve evliligi sorguluyor. Kaynana faktoru de tuzu biberi olmus. Bence biraz ayri yasayin mesela ailenize gidin birkac ay donmeyin. Belki esiniz hatasini anlar. Kaynanayla da olabildigince uzak durun

Cinsellik nasıl önemli olmaz çok ilginç, üstelik doktorsunuz...eşinizle boşanmıştınız tekrar affetiniz demek, anacı erkekle ömür geçmez. Eşinizle konuşun ya silkinsin kendine gelsin ya da siz önünüze bakın bebeğinizle...

Sizde buna inandınız mı?
Kuzenim 24 yaşında evlendi eline kız eli değmemişti Öyle dindar falan da değil ama kendini evleneceği insana saklıyordu.

Kardeşi de öyle. Acayip yakışıklı, okuldaki kızlar falan sürekli taciz ediyormuş İnstagram DM gösterdi mesaj istekleri ile dolu. Kendisi net hetero.

Vay arkadaş diyor insan.

Bilemiyorum haliyle masturbasyon yaparken görmedim. Ama bana yaklaştığında olmuyor. Kendisi bunu haricinde kendi kendine erekte olabildigini söylüyor. Kendi beyanı yani ve sperm verebiliyor
böyle evlilik mi olur allah aşkına. Cahilmisiniz deli divanemisiniz. Birde cocuk yaptınız

ne güzel genc evlenip cinseligini yasiyor bunda birsey yok. Ama evli olup ereksyon olmamak ve cinsellik yasamamak cük büyük bir sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…