- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.648
- 598
gorunen koy kilavuz istemiyor maalesef kendi kendine erekte olup bayana yaklasamamasi degisikAynisini dusundum de diyemedim.
Nedir düşündügünüz daha açık yazarmısınız anlayamadımAynisini dusundum de diyemedim.
Nedir düşündügünüz daha açık yazarmısınız anlayamadım
Evet yukaridaNedir düşündügünüz daha açık yazarmısınız anlayamadım
Peki nasıl anlayabilirim böyle birşey varsaEşinizin cinsel yöneliminin farklı olabileceğini düşünüyorlar anladığım kadarıyla, kadınlardan etkilenmediğini, başka bir nedenle (çocuk yapmak, toplum baskısı vs.) sizinle evlenerek sizi paravan olarak kullandığı gibi. O da bir ihtimal ama ilişkinizle ilgili çok detay bilmeden böyle bir yorum yapmak istemedim açıkçası.
Bende bunu yazacaktım tam. Demek ki başka şekilde erekte olup boşalabiliyor. Sizinleyken ereksiyon olamaması benim aklıma direkt gay olabileceğini getirdi.Esiniz erekte olamiyorsa masturbasyonu nasil yapiyor ki?
Benden kaynaklı oldugunu bana karşı böyle bir hissinin olmadığını söyledi. Genel anlamda da aramızda tutku yoktur. O ambiyans yoktu yani. Ama sevgi saygı vardı.Evet yukaridaAstoria 'nin dedigi gibi aklima esinizin kadinlardan hoslanmadigi ihtimali geldi. Cunku fiziksel bir sorun yok masturbasyon yapabildigine gore. Ya sizinle arasinda bir etkilesimsizlik var ki bunun icin psikologa gidebilirdiniz ya da genel olarak kadinlardan hoşlanmıyor olabilir.
Kusura bakmayın ama söylemezsem çatlarım. Size karşı öyle bi hissi yoksa ne diye evlenmiş acaba? Size evlenmeden önce ben seninle sevişemem, bunu kabul ediyo musun diye sordu mu?Benden kaynaklı oldugunu bana karşı böyle bir hissinin olmadığını söyledi. Genel anlamda da aramızda tutku yoktur. O ambiyans yoktu yani. Ama sevgi saygı vardı.
Evliligimizin ilk zamanlari normal bir cinsel hayatimiz vardi. Hatta baya istekliydi. Sonra bizim kavgalarimiz oldu cogunlukla benden kaynakli. Şımarıklık yada evliliğin ciddiyetini kavrayamamış olmam. Üzerine birde gebelik kaybım oldu. Gebelik kaybindan sonra biz ilişki yaşamadikEvet yukaridaAstoria 'nin dedigi gibi aklima esinizin kadinlardan hoslanmadigi ihtimali geldi. Cunku fiziksel bir sorun yok masturbasyon yapabildigine gore. Ya sizinle arasinda bir etkilesimsizlik var ki bunun icin psikologa gidebilirdiniz ya da genel olarak kadinlardan hoşlanmıyor olabilir.
Benden kaynaklı oldugunu bana karşı böyle bir hissinin olmadığını söyledi. Genel anlamda da aramızda tutku yoktur. O ambiyans yoktu yani. Ama sevgi saygı vardı.
Peki nasıl anlayabilirim böyle birşey varsa
gerçekten bu yöntemi size bir doktor mu söyledi? ev ortamında aşılama yaptınız yaniİyiyiz mutluyuz cinsellik yok ama saygı var sevgi var güven var biz tüp bebege karar verdik. Gittigimiz doktor eşimin evde masturbasyonla sperm verip benimde onu enjektörle ram icine uygulayacagimi bu yolu 3 ay denememizi olmazsa tup bebege gececegimizi tavsiye etti.
Evliligimizin ilk zamanlari normal bir cinsel hayatimiz vardi. Hatta baya istekliydi. Sonra bizim kavgalarimiz oldu cogunlukla benden kaynakli. Şımarıklık yada evliliğin ciddiyetini kavrayamamış olmam. Üzerine birde gebelik kaybım oldu. Gebelik kaybindan sonra biz ilişki yaşamadik. Ama aramızdaki dostluk sevgi güven bunu kompanze edebiliyordu.Yani biraz açık olacak kusura bakmayın ama, hiç mi cinsel ilişkiye girmiyorsunuz? Hani tamam cinsel birleşme yok ama oral seks vs. ya da öpüşme, sarılma vs. böyle yakınlıklarınız da mı olmadı bu zamana dek? Daha önceki ilişkilerini biliyor musunuz bir de, eski sevgili gibi? Yani kolay anlaşılmaz ama ipuçlarından yola çıkılabilir. Sadece size özgüyse, başka kadınlara farklı baktığını ya da önceden ilişkisi olduğunu falan biliyorsanız iş daha farklı olabilir. Yani neden sizinle evlenmeyi seçtiğinin arkasındaki motivasyonu bilmek gerekiyor.
Evliligimizin ilk zamanlari normal bir cinsel hayatimiz vardi. Hatta baya istekliydi. Sonra bizim kavgalarimiz oldu cogunlukla benden kaynakli. Şımarıklık yada evliliğin ciddiyetini kavrayamamış olmam. Üzerine birde gebelik kaybım oldu. Gebelik kaybindan sonra biz ilişki yaşamadik. Ama aramızdaki dostluk sevgi güven bunu kompanze edebiliyordu.
Birde ben hayatinda yokken face yazısmalarina denk geldim bayanlarla. Gayet sicak sohbetler etmis. Esim evlendigimizde 41 yasindaydi. Evlilik dışı ilişkiye inancı gereği karşı oldugunu bu yüzden ilk defa benimle gerçek bir iliski olacağını söylemiştiYani biraz açık olacak kusura bakmayın ama, hiç mi cinsel ilişkiye girmiyorsunuz? Hani tamam cinsel birleşme yok ama oral seks vs. ya da öpüşme, sarılma vs. böyle yakınlıklarınız da mı olmadı bu zamana dek? Daha önceki ilişkilerini biliyor musunuz bir de, eski sevgili gibi? Yani kolay anlaşılmaz ama ipuçlarından yola çıkılabilir. Sadece size özgüyse, başka kadınlara farklı baktığını ya da önceden ilişkisi olduğunu falan biliyorsanız iş daha farklı olabilir. Yani neden sizinle evlenmeyi seçtiğinin arkasındaki motivasyonu bilmek gerekiyor.
Evet doğru. Hatta hamile iken bile iliskimiz devam ediyordu. Annesi dogumdan sonra 2 aylık bir bebek kaqybetmisGebelik kaybınıza kadar bir sorun yoktu, uyumluydunuz. Sevgi saygısı devam ediyor ama gebelik kaybından sonra sizden soğuduğunu söyleyerek hiçbir şekilde cinsel ilişkiye girmedi, doğru mu anlamışım? Annesi daha önceden düşük, kürtaj gibi bir şey yaşamış mı, biliyor musunuz?
Annesi dogumdan sonra 2 aylık bir bebek kaybetmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?