- 27 Mart 2016
- 422
- 542
- 23
Çok sağolun canım insallhh öyledir birdaha çıkmazKızlar pazartesi başlayalım mı ?serapozcan3343 geçmiş olsun gülüm. Belki mevsimsel bişeydir
Merhabalar
2 sene önce bende doğum yaptım.65 ten 89 çıktım
Şimdi 69-70 gidip geliyorum
Sormak istediğim kilo verince sarkmalarınız oldu mu
Benim koltuk altımda çizgiler üst kolumda sarkma oldu.
Diyet yapmıyorum ama
Koltuk altındaki çizgilere taktım ben.belki yaşlada alakalıdır sinirim bozuluyorOlmadı gulum esneme gerdirme hareketleri yapıyorum,bi,de bazen yürümeye çalışıyorum üstüne evde de bi,kaç hareket yapıyorum,spor olmadan olmuyor
Koltuk altındaki çizgilere taktım ben.belki yaşlada alakalıdır sinirim bozuluyor
Onun dışında sarkma vs olmadı bende
Evet canım sarkmalar oldu bende ama sadece kilo vermekten olduğunun sanmıyorum çünkü doguma yakin göbek öne doğru gidiyor ve bir anda geri toparlanmıyor benn 68 ile hamile kaldım 94.5 ile doğuma girdim su anda 75 imMerhabalar
2 sene önce bende doğum yaptım.65 ten 89 çıktım
Şimdi 69-70 gidip geliyorum
Sormak istediğim kilo verince sarkmalarınız oldu mu
Benim koltuk altımda çizgiler üst kolumda sarkma oldu.
Diyet yapmıyorum ama
Çok iyi canım ben spor yapıyorum hala var sarkmalar yumuşak bacakGördüğüm kadarıyla bende sarkma yok kizlar ama ben zaten fazla kilo almamistim.
Ben bu sabah 55,9 olmuşum :) xaten geöen hafta hiç dikkat etmedim. Dün tam itibari ile başladım. Şeker orucuna da girdim bakalım bu hafta farkeder diye umuyorum. Dün başladım -100 oldum bile :)Dun kilo bildirim gunuydu kimse yazmamis :)
Ben yine 63.3 geldim.
Sanirim bagirsak hareketlerime bagli olarak surekli 1 kg inip cikiyorum.
Bu hafta cok yedim ona ragmen gecen haftadan iyi durumdayim.
Bravo canımmm bn de 55,5 :)56,5 tum en son :... şeker orucundayım 8 gündür o etkiledi bnce :)Selam kızlar 74.7 den 74.0)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?