Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar bugun tartı günümdü geçen cuma 76.3 tu ve simdib75.4 çok şükür ben veremedim sanmistim sizde durumlar nasil

Ben takildim ayni noktada. 63.6
Yalniz diyet yapmiyorum homini girtlak yiyorum. Gorunen o ki yapamayacagim da.
Bu kalan1 kiloyu vermek icin diyet yerine hareket yapmaya karar verdim. Umarim uygularim:)))

Merhabalar
2 sene önce bende doğum yaptım.65 ten 89 çıktım
Şimdi 69-70 gidip geliyorum
Sormak istediğim kilo verince sarkmalarınız oldu mu
Benim koltuk altımda çizgiler üst kolumda sarkma oldu.
Diyet yapmıyorum ama

Olmadı gulum esneme gerdirme hareketleri yapıyorum,bi,de bazen yürümeye çalışıyorum üstüne evde de bi,kaç hareket yapıyorum,spor olmadan olmuyor

Olmadı gulum esneme gerdirme hareketleri yapıyorum,bi,de bazen yürümeye çalışıyorum üstüne evde de bi,kaç hareket yapıyorum,spor olmadan olmuyor
Koltuk altındaki çizgilere taktım ben.belki yaşlada alakalıdır sinirim bozuluyor
Onun dışında sarkma vs olmadı bende

Evet canım sarkmalar oldu bende ama sadece kilo vermekten olduğunun sanmıyorum çünkü doguma yakin göbek öne doğru gidiyor ve bir anda geri toparlanmıyor benn 68 ile hamile kaldım 94.5 ile doğuma girdim su anda 75 im

Gördüğüm kadarıyla bende sarkma yok kizlar ama ben zaten fazla kilo almamistim.

Kizlar bana bir haller oldu.
Istahim korkunç bir sekilde acildi kendimi durduramiyorum resmen.
Herkesin sicaklarda istahi kapanir ben doymak nedir bilmiyorum kac gündür.
Boyle giderse verdigim kilo yalan olacak.
30 day fit programi var bugun ona basladim. Karin ve kalca hareketlerine.
Hic olmazsa biraz sorunlu bolgelerimi sikilastirayim insallah becerebilirim

Dun kilo bildirim gunuydu kimse yazmamis :)
Ben yine 63.3 geldim.
Sanirim bagirsak hareketlerime bagli olarak surekli 1 kg inip cikiyorum.
Bu hafta cok yedim ona ragmen gecen haftadan iyi durumdayim.

Dun kilo bildirim gunuydu kimse yazmamis :)
Ben yine 63.3 geldim.
Sanirim bagirsak hareketlerime bagli olarak surekli 1 kg inip cikiyorum.
Bu hafta cok yedim ona ragmen gecen haftadan iyi durumdayim.
Ben bu sabah 55,9 olmuşum :) xaten geöen hafta hiç dikkat etmedim. Dün tam itibari ile başladım. Şeker orucuna da girdim bakalım bu hafta farkeder diye umuyorum. Dün başladım -100 oldum bile :)

1ay önce 72 kilo ile sezeryanla dogum yaptim,60 ile hamile kalmistim.su an ise 64 kiloyum.hedefim ise 55-56 kiloya inebilmek.acaba basarabilirmiyim kurban bayramina kadar.diyet listenize veya dikkat ettikleriniz neler acaba.gunluk aldığınız kalori ne kadar mesela.bu arada bebisimi emziriyorum.onu etkiler mi endisede ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…