Canim zaten ben de varim diyen 2 gun gelip bir daha ugramiyor. Diyet işi zor malum :)Esra canım kimse gelmiyor sanırım topige diğerleri halkında bilgin varmi
Bende ondan korkuyorum geri alirmiyim diye ama şuanda doğum kilolarini vermeye devam ediyorum bugün tartı günümüzdü 76.8 çok şükürCanim zaten ben de varim diyen 2 gun gelip bir daha ugramiyor. Diyet işi zor malum :)
Sen , ben ve linam yazıyorduk, linamin uyeligi silinmis.
Geriye ikimiz kaldik.
Ben de kilo verdim sözde. Ama 1 haftada abarttim yemeye basladim ramazan tatlilarini, 1 kilo almisim hemen
Bu ne ya ömrümün sonuna kadar diyet mi yapacağım birakinca geri gelecek mi bu kilolar
Aaa ben yogunluktan bugunun cuma oldugunu unuttum.Bende ondan korkuyorum geri alirmiyim diye ama şuanda doğum kilolarini vermeye devam ediyorum bugün tartı günümüzdü 76.8 çok şükür
Eyvahlar olsun emzirme surecinde kilo almaya baslamak fenaKızlar günaydın. Ben utancımdan yazamıyorum. 55,8 dim bu sabah 56,7 olmuşum anlamadın. Bu göbek gidecek arkadaş gidecek başka yolu yokkkkkkkk
Bakalım dikkat edicem ama sütüm gidecek diye de korkuyorum. Bebeğim 53 günlük elini emmeye başladı acaba beslenemiyor mı diye düşünüyorjm daha cok yemek yitip su içmey çalışıyorum bu seferEyvahlar olsun emzirme surecinde kilo almaya baslamak fenabenim de oyle olmuştu
Ellerini emmesi cok normal, dunyayi tanimaya ellerinden baslayacak hic korkma.Bakalım dikkat edicem ama sütüm gidecek diye de korkuyorum. Bebeğim 53 günlük elini emmeye başladı acaba beslenemiyor mı diye düşünüyorjm daha cok yemek yitip su içmey çalışıyorum bu seferannelik başka bişeymil
Aaa neden 1,5 kilo oldu? Tuvalte cıkmadıysan ve regl öncesi falansa olabilir ama?Ellerini emmesi cok normal, dunyayi tanimaya ellerinden baslayacak hic korkma.
Doymamayla ilgili bir durum degil. Ama sutune de dikkat et tabiki.
Ben bugun 64.2 geldim+1,5 kg yuhhhhh
Cok saskinim.Aaa neden 1,5 kilo oldu? Tuvalte cıkmadıysan ve regl öncesi falansa olabilir ama?
Tuvalet sukıntısıdır canım o bnce de ama tabii tatlının da 200-300 gr katkısı olmştur dikkat edersin bikaç gün daha fazlaCok saskinim.
Regl olmadim daha hic dogum sonrasinda.
Ama tuvalette sıkıntım var ne zamandir umarim ondandir. Yoksa birkac gunde1,5kg alacak kadar da yemis olamam herhalde ya alti ustu birkac kez tatli yedim yani.
Stres etme canım yine verirsinEllerini emmesi cok normal, dunyayi tanimaya ellerinden baslayacak hic korkma.
Doymamayla ilgili bir durum degil. Ama sutune de dikkat et tabiki.
Ben bugun 64.2 geldim+1,5 kg yuhhhhh
Bence o kadar da kötü degil. Tatliyi abartmamissin. Ben yemeye baslarsam duramiyorum en iyisi hic bulaşmamak.Kızlar merhaba dün ne yediklerimi yazıyorum. Sabah 2 yağda yumurta+rezene çayı şekersiz+bir avuç kuru üzüm
Ara öğün 1 salatalık+1 muz+1 kayısı
Öğlen bir tabak barbunya yemeği yarım dilim ekmek
Akşam bir levrek +bol salata ve soğan:)ama 3 hurma2 parmak kalınlığında bir kibrit kutusu ekmek kadayıf ve 2 tulumbayı görürdüm. Akşam mahvettim
Insallah Serapcim. Yarin basliyorum tekrar bayrama kadar geri vereyim birazini gobegim cikti iki gundur yeniden.Stres etme canım yine verirsin
Başla tatlım bende eylül e kadar vermeliyim turkiyeye gittigimde doğum yapmış gibi durmuyor sun demelerini istiyorum bugün eşim makarna yapmış yediğim için kendime kızıyorum şuanInsallah Serapcim. Yarin basliyorum tekrar bayrama kadar geri vereyim birazini gobegim cikti iki gundur yeniden.
Ben anlamadim ya birkac gunde nasil olabildi bunlar saka gibi
Aynen canım dolara kadayif var yapiveresim geliyor tatlı sonrada pişman olurum diye duruyorum bir gaza bakıyor yap dese eşim firlarimBence o kadar da kötü degil. Tatliyi abartmamissin. Ben yemeye baslarsam duramiyorum en iyisi hic bulaşmamak.
Yani ben 1 kibrit kutusu kadayif yesem asla durduramam kendimk
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş tatlı haricKızlar merhaba dün ne yediklerimi yazıyorum. Sabah 2 yağda yumurta+rezene çayı şekersiz+bir avuç kuru üzüm
Ara öğün 1 salatalık+1 muz+1 kayısı
Öğlen bir tabak barbunya yemeği yarım dilim ekmek
Akşam bir levrek +bol salata ve soğan:)ama 3 hurma2 parmak kalınlığında bir kibrit kutusu ekmek kadayıf ve 2 tulumbayı görürdüm. Akşam mahvettim
Tatlı en zayıf noktam. Tatlı orucuna mı girsem diye bile düşünüyorum..Afiyet olsun canım güzel menü olmuş tatlı haric
Ben onu yaptım 21 gün çok zor yapması yaparım diyorsan haftalık yapabilirsinTatlı en zayıf noktam. Tatlı orucuna mı girsem diye bile düşünüyorum..
Aa yapabildiysem harika.. sonuÇ nasıldı?Ben onu yaptım 21 gün çok zor yapması yaparım diyorsan haftalık yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?