Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esra canım kimse gelmiyor sanırım topige diğerleri halkında bilgin varmi
Canim zaten ben de varim diyen 2 gun gelip bir daha ugramiyor. Diyet işi zor malum :)
Sen , ben ve linam yazıyorduk, linamin uyeligi silinmis.
Geriye ikimiz kaldik.
Ben de kilo verdim sözde. Ama 1 haftada abarttim yemeye basladim ramazan tatlilarini, 1 kilo almisim hemen
Bu ne ya ömrümün sonuna kadar diyet mi yapacağım birakinca geri gelecek mi bu kilolar

Kızlar günaydın. Ben utancımdan yazamıyorum. 55,8 dim bu sabah 56,7 olmuşum anlamadın. Bu göbek gidecek arkadaş gidecek başka yolu yokkkkkkkk

Bende ondan korkuyorum geri alirmiyim diye ama şuanda doğum kilolarini vermeye devam ediyorum bugün tartı günümüzdü 76.8 çok şükür

Bende ondan korkuyorum geri alirmiyim diye ama şuanda doğum kilolarini vermeye devam ediyorum bugün tartı günümüzdü 76.8 çok şükür
Aaa ben yogunluktan bugunun cuma oldugunu unuttum.
Yarin sabah tartilayim da yazayim artik ama aldim ben yeniden

Kızlar günaydın. Ben utancımdan yazamıyorum. 55,8 dim bu sabah 56,7 olmuşum anlamadın. Bu göbek gidecek arkadaş gidecek başka yolu yokkkkkkkk
Eyvahlar olsun emzirme surecinde kilo almaya baslamak fena benim de oyle olmuştu

Eyvahlar olsun emzirme surecinde kilo almaya baslamak fena benim de oyle olmuştu
Bakalım dikkat edicem ama sütüm gidecek diye de korkuyorum. Bebeğim 53 günlük elini emmeye başladı acaba beslenemiyor mı diye düşünüyorjm daha cok yemek yitip su içmey çalışıyorum bu sefer annelik başka bişeymil

Ellerini emmesi cok normal, dunyayi tanimaya ellerinden baslayacak hic korkma.
Doymamayla ilgili bir durum degil. Ama sutune de dikkat et tabiki.
Ben bugun 64.2 geldim +1,5 kg yuhhhhh

Ellerini emmesi cok normal, dunyayi tanimaya ellerinden baslayacak hic korkma.
Doymamayla ilgili bir durum degil. Ama sutune de dikkat et tabiki.
Ben bugun 64.2 geldim +1,5 kg yuhhhhh
Aaa neden 1,5 kilo oldu? Tuvalte cıkmadıysan ve regl öncesi falansa olabilir ama?

Aaa neden 1,5 kilo oldu? Tuvalte cıkmadıysan ve regl öncesi falansa olabilir ama?
Cok saskinim.
Regl olmadim daha hic dogum sonrasinda.
Ama tuvalette sıkıntım var ne zamandir umarim ondandir. Yoksa birkac gunde1,5kg alacak kadar da yemis olamam herhalde ya alti ustu birkac kez tatli yedim yani.

Cok saskinim.
Regl olmadim daha hic dogum sonrasinda.
Ama tuvalette sıkıntım var ne zamandir umarim ondandir. Yoksa birkac gunde1,5kg alacak kadar da yemis olamam herhalde ya alti ustu birkac kez tatli yedim yani.
Tuvalet sukıntısıdır canım o bnce de ama tabii tatlının da 200-300 gr katkısı olmştur dikkat edersin bikaç gün daha fazla

Kızlar merhaba dün ne yediklerimi yazıyorum. Sabah 2 yağda yumurta+rezene çayı şekersiz+bir avuç kuru üzüm
Ara öğün 1 salatalık+1 muz+1 kayısı
Öğlen bir tabak barbunya yemeği yarım dilim ekmek
Akşam bir levrek +bol salata ve soğan:)ama 3 hurma2 parmak kalınlığında bir kibrit kutusu ekmek kadayıf ve 2 tulumbayı görürdüm. Akşam mahvettim

Bence o kadar da kötü degil. Tatliyi abartmamissin. Ben yemeye baslarsam duramiyorum en iyisi hic bulaşmamak.
Yani ben 1 kibrit kutusu kadayif yesem asla durduramam kendimk

Insallah Serapcim. Yarin basliyorum tekrar bayrama kadar geri vereyim birazini gobegim cikti iki gundur yeniden.
Ben anlamadim ya birkac gunde nasil olabildi bunlar saka gibi
Başla tatlım bende eylül e kadar vermeliyim turkiyeye gittigimde doğum yapmış gibi durmuyor sun demelerini istiyorum bugün eşim makarna yapmış yediğim için kendime kızıyorum şuan

Bence o kadar da kötü degil. Tatliyi abartmamissin. Ben yemeye baslarsam duramiyorum en iyisi hic bulaşmamak.
Yani ben 1 kibrit kutusu kadayif yesem asla durduramam kendimk
Aynen canım dolara kadayif var yapiveresim geliyor tatlı sonrada pişman olurum diye duruyorum bir gaza bakıyor yap dese eşim firlarim

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş tatlı haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…