Sordm işten yorgun geldiği için istemediğini söyledi ama memur tipi çalışır yani ve masa başı yoğun bi işi yok
Yazım için şimdiden kusura bakmayın ben 8 ay önce doğum yaptm doğum yaptığımdan beri eşimle aramızda bi mesafe oluştu her konuda eskisi gibiyiz sadece özel hayat konusunda aramızda bir soğukluk var birbirimize sarılıp uyuyoruz gün içinde çocuk gibi şakalaşıyoruz ama nedenini çözemediğim bi şekilde konu oraya gelince istemıyor bende aramıyorum açıkçası ama beni aldatmasından korktuğum için sürekli bu konuyu düşünüyorum çğnkü aldatmasını kaldıramam lütfen bana bi akıl verin
Yo hayır dildi kesinlikle dildiÇocuktan önce de isteksiz miydi? Sonuçta o zaman da aynı işi yapiyordu ve aynı şekilde yoruluyordu.
Annem de sizin gibi düşünüyor eşler en çok hamilelikte aldatılır hastalık kapmış olabilir diyorGeçmiş olsun bence bunlar yogunluk felan kesinlşkle bahane değil.
Rahatsızlıgı vardır isteksizdir saklıyordur belki ama normal durum değil.
Yo hayır dildi kesinlikle dildi
İnanın onuda denedm sadece susuyo beni çok sevdiğini aldatmadığını yemin edıyor terapi içinse deli olmadığımızı deli doktoru olduğunu düşünüyor psikoloklarınO zaman otur güzel bir dille suçlamadan nedenini sor. Çözüm odaklı bir konuşma yap. Gerekirse tedavi veya terapi öner.
Siz bunu annenize anlattınız anneniz de böyle mi dedi İyi gaz vermiş. PessAnnem de sizin gibi düşünüyor eşler en çok hamilelikte aldatılır hastalık kapmış olabilir diyor
Önerdiğiniz çözümleri denedm hğç biri çözüm olmadı annem hayattaki tek arkadaşım bizi babasız bu yaşa getirdi onunla paylaşmaktan hiç çekinmedmSiz bunu annenize anlattınız anneniz de böyle mi dedi İyi gaz vermiş. Pess
Böyle özel konulara neden annenizi dahil ediyorsunuz anlamıyorum
İki gün sonra siz unutursunuz anneniz unutmaz
Eşinizle konuşmalı gerekirse uzman desteği almalısınız.
Mesela çekinip çekinmeme değil.Önerdiğiniz çözümleri denedm hğç biri çözüm olmadı annem hayattaki tek arkadaşım bizi babasız bu yaşa getirdi onunla paylaşmaktan hiç çekinmedm
Annem eşimi çok sever böyle bişey varsa bile yargılamamı bunu bi çok erkeğin hatta babamında hamileyken yağtığını söyledi ve emınım bu şekilde söylemesinğn sebebi eşimden ayrılmak istememi önlemekMesela çekinip çekinmeme değil.
Annenizin yaptığı yorum rahatsız etti beni.
Daha yapıcı olmalıydı.
Annem eşimi çok sever böyle bişey varsa bile yargılamamı bunu bi çok erkeğin hatta babamında hamileyken yağtığını söyledi ve emınım bu şekilde söylemesinğn sebebi eşimden ayrılmak istememi önlemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?