Siz bunu annenize anlattınız.Annem de sizin gibi düşünüyor eşler en çok hamilelikte aldatılır hastalık kapmış olabilir diyor
Konu annem dil ve bununla ülgili yorumu az önce bi bayana anlattımSiz bunu annenize anlattınız.
Anneniz de size böyle mi destek oldu
Konunuz anneniz "değil" farkındayımKonu annem dil ve bununla ülgili yorumu az önce bi bayana anlattım
TeşekkürlerKonunuz anneniz "değil" farkındayım
Sadece sizi teselli ediş yöntemi yanlış.
Belki siz bu konuşulandan etkilenip içten içe soğuyacaksınız eşinizden olamaz mı ?
Sakin sakin konuşmayı deneyin.
Anne olduğunuzu ama hala onun eşi olduğunuzu söyleyin.
Gerisi gelir
O kadar anlamlı ve mantıklı yazmışsınız kii onunla konuşmadan bile ikna oldum diyebilirimErkekler bazen normal dogumlardan kotu etkilenebiliyorlar. Yani vajinadan bir bebegin cikmasi olayi bizim icin ne kadar dogalsa, onlar icin bir garip.. Yani onlar için vajina, cinsel çekiciliğini bir süreliğine kaybediyor olabilir. Yani doğumu düşününce, cinsellikle yan yana koyamıyorlar diye düşünüyorum. Bu sadece bir tahmin tabi ki eşinizde ki durum bu olmayadabilir. Ama eğer öyleyse bu bir alışma süreci diye düşünüyorum. Onunla açık açık konuşmalısınız.
Ben normal doğum yapamadım, mecbur sezeryanla doğum yaptım. Eşim vajinal doğum olmamasına rağmen bir süre o anlamda bana yaklaşamadı. Bunu da konuşup hallettik.
Aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin. Ben zannetmiyorum eşinizin sizi aldattığını..
Erkekler bazen normal dogumlardan kotu etkilenebiliyorlar. Yani vajinadan bir bebegin cikmasi olayi bizim icin ne kadar dogalsa, onlar icin bir garip.. Yani onlar için vajina, cinsel çekiciliğini bir süreliğine kaybediyor olabilir. Yani doğumu düşününce, cinsellikle yan yana koyamıyorlar diye düşünüyorum. Bu sadece bir tahmin tabi ki eşinizde ki durum bu olmayadabilir. Ama eğer öyleyse bu bir alışma süreci diye düşünüyorum. Onunla açık açık konuşmalısınız.
Ben normal doğum yapamadım, mecbur sezeryanla doğum yaptım. Eşim vajinal doğum olmamasına rağmen bir süre o anlamda bana yaklaşamadı. Bunu da konuşup hallettik.
Aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin. Ben zannetmiyorum eşinizin sizi aldattığını..
Eğer sorun buysa eşinizi bu konuda rahatlatabilirsiniz. Bunun ne kadar doğal bir durum olduğunu ve rahmin eski haline geri geldiğini, cinsel anlamda aynı duyguları yeniden yaşayabileceğini anlatırsınız. Biz kadınlar buna göre yatatıldık. Tabi ki eski haline dönecek.. Yoksa hepimizin doğumdan sonra cinsel hayatı biterdi. Onu anladığınızı ama onu özlediğinizi, yine de yanında olduğunuzu hissettirirsiniz.O kadar anlamlı ve mantıklı yazmışsınız kii onunla konuşmadan bile ikna oldum diyebilirim
Aboovv annene anlattın oda hastalık kapmıştır mı dediAnnem de sizin gibi düşünüyor eşler en çok hamilelikte aldatılır hastalık kapmış olabilir diyor
İşte ben onu yapmıyorum yani kendime özenmıyorum kızım doğdugundan beri saçımı bile boyatma ımkanım olmadıEğer sorun buysa eşinizi bu konuda rahatlatabilirsiniz. Bunun ne kadar doğal bir durum olduğunu ve rahmin eski haline geri geldiğini, cinsel anlamda aynı duyguları yeniden yaşayabileceğini anlatırsınız. Biz kadınlar buna göre yatatıldık. Tabi ki eski haline dönecek.. Yoksa hepimizin doğumdan sonra cinsel hayatı biterdi. Onu anladığınızı ama onu özlediğinizi, yine de yanında olduğunuzu hissettirirsiniz.
Buna ek olarak ben sezeryanlı ve sarkmış karnıma rağmen çekici şeyler giymeye başlamıştım :) bebekle heder olsamdaaa kendimi bakımsız bırakmıyordum. Yine de o çamaşırların bana yakışmadığını düşünsem de bu durum erkeklerde farklı galiba :) o karnımı tınlamazdı :)
İnşallah bu süreci de atlatırsınız..
Kamasutra?? Annesiyle her derdini paylaşmayan kaç tame bayan vardır kii hele de kendin anne olduktan sonraAboovv annene anlattın oda hastalık kapmıştır mı dedimadem o kadar marjinalsiniz kamasutra öneriyorum size
Saç boyamaktan çok giyiminize ve çamaşırlarınıza dikkat etseniz yeterli aslında. Bebekli kadın sürekli süs yapamaz ki.. Kuaföre koşamıyoruz eskisi gibi. Ama eşimiz gelmeden önce üstümüze çeki düzen versek biraz saçımızı tarasak fena olmaz :)İşte ben onu yapmıyorum yani kendime özenmıyorum kızım doğdugundan beri saçımı bile boyatma ımkanım olmadı
İnanın onu bile yapamıyorumSaç boyamaktan çok giyiminize ve çamaşırlarınıza dikkat etseniz yeterli aslında. Bebekli kadın sürekli süs yapamaz ki.. Kuaföre koşamıyoruz eskisi gibi. Ama eşimiz gelmeden önce üstümüze çeki düzen versek biraz saçımızı tarasak fena olmaz :)
Bana da kokardı kendi sütüm koklamazdm tiksinmim diye ama emzirmiyorumBir arkadaşım derdi ki süt kokuyor
Doğum evresi erkekler için bir geçiş süresidir. Bakımlı olsan da olmasanda bi süre sonra atlatırlar bu evreyi . Merak etmeBana da kokardı kendi sütüm koklamazdm tiksinmim diye ama emzirmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?