Doğum sonrası

Doğum videosu izlediyse ya da duyduysa,
ya da çevreden doğumdan sonraki fizyolojik değişiklikleri hayal ediyorsa içi almıyor olabilir.
Çok özür ama kimileri çok açıldığını ve hiç zevk alamadığını söylüyormuş ulu orta,bunları da duymuş ve etkilenmiş falan olabilir.
Konuşun derim.

Ayni ben... benim de dogum yapali 10 ay oldu ..cok.isteksizim hic aramiyorum .. ama esim oyle degil. Bu yuzden.cok.cok.cok kez kavgalarimiz oldu. Kendimi anlattim,hormonlar dedim,cocukla ilgilenmek zor dedim, ac susuz kaliyorum,uykusuzum dedim.. yorgunum dedim anlattim. Tamam askim.haklisin dedi.. sonra bi iki sabredip.geri basa döndu tartismalar laf sokmalar ignelemeler..
Eger olursa da oylesine oluyo,hic bisey hissetmeden cok sacma bisey oluyo yani benim icin.. zaten 2haftada 1anca :/
Bence dogum sonrasi normal.. ama ne zaman.gecicek bilmiyorum..

Hastalik filan kapmamistir da bnce sizi kutsal anne olarak goruyor oyuzden yanasmiyor.
Kimi erkekte bu dusunce olusuyormus, arkadasimda soylemisti bu durumu yasadigini.
Ben iki normal dogum yaptim, iki cocugumda esimin eline dogdu, sanciyla kivranirken, dogum yaparken benimleydi, ikisinin de gobek bagini esim kesti, hatta kizim esimin eline firladi desem abartmam ama bnm esimde bu uzaklasma olmadi.

Konu annem dil ve bununla ülgili yorumu az önce bi bayana anlattım
Konunuz anneniz "değil" farkındayım
Sadece sizi teselli ediş yöntemi yanlış.
Belki siz bu konuşulandan etkilenip içten içe soğuyacaksınız eşinizden olamaz mı ?
Sakin sakin konuşmayı deneyin.
Anne olduğunuzu ama hala onun eşi olduğunuzu söyleyin.
Gerisi gelir

Teşekkürler

Erkekler bazen normal dogumlardan kotu etkilenebiliyorlar. Yani vajinadan bir bebegin cikmasi olayi bizim icin ne kadar dogalsa, onlar icin bir garip.. Yani onlar için vajina, cinsel çekiciliğini bir süreliğine kaybediyor olabilir. Yani doğumu düşününce, cinsellikle yan yana koyamıyorlar diye düşünüyorum. Bu sadece bir tahmin tabi ki eşinizde ki durum bu olmayadabilir. Ama eğer öyleyse bu bir alışma süreci diye düşünüyorum. Onunla açık açık konuşmalısınız.

Ben normal doğum yapamadım, mecbur sezeryanla doğum yaptım. Eşim vajinal doğum olmamasına rağmen bir süre o anlamda bana yaklaşamadı. Bunu da konuşup hallettik.
Aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin. Ben zannetmiyorum eşinizin sizi aldattığını..

O kadar anlamlı ve mantıklı yazmışsınız kii onunla konuşmadan bile ikna oldum diyebilirim

++++
++++

O kadar anlamlı ve mantıklı yazmışsınız kii onunla konuşmadan bile ikna oldum diyebilirim
Eğer sorun buysa eşinizi bu konuda rahatlatabilirsiniz. Bunun ne kadar doğal bir durum olduğunu ve rahmin eski haline geri geldiğini, cinsel anlamda aynı duyguları yeniden yaşayabileceğini anlatırsınız. Biz kadınlar buna göre yatatıldık. Tabi ki eski haline dönecek.. Yoksa hepimizin doğumdan sonra cinsel hayatı biterdi. Onu anladığınızı ama onu özlediğinizi, yine de yanında olduğunuzu hissettirirsiniz.

Buna ek olarak ben sezeryanlı ve sarkmış karnıma rağmen çekici şeyler giymeye başlamıştım :) bebekle heder olsamdaaa kendimi bakımsız bırakmıyordum. Yine de o çamaşırların bana yakışmadığını düşünsem de bu durum erkeklerde farklı galiba :) o karnımı tınlamazdı :)

İnşallah bu süreci de atlatırsınız..

Doğum sonrası yaşadıkların çok normal. Hepimiz yaşadık. Ben her sorunu konuşarak atlattım. Yeri geldi eskisi gibi zevk alamadığımı söyledim yeri geldi ona sordum arada fark var mı diye. Başlarda çok moralim bozuluyordu ama zamanla her şey yoluna girdi. Tek tavsiyem konuyu enine boyuna konuşmanız.

İşte ben onu yapmıyorum yani kendime özenmıyorum kızım doğdugundan beri saçımı bile boyatma ımkanım olmadı

Aboovv annene anlattın oda hastalık kapmıştır mı dedi madem o kadar marjinalsiniz kamasutra öneriyorum size
Kamasutra?? Annesiyle her derdini paylaşmayan kaç tame bayan vardır kii hele de kendin anne olduktan sonra

İşte ben onu yapmıyorum yani kendime özenmıyorum kızım doğdugundan beri saçımı bile boyatma ımkanım olmadı
Saç boyamaktan çok giyiminize ve çamaşırlarınıza dikkat etseniz yeterli aslında. Bebekli kadın sürekli süs yapamaz ki.. Kuaföre koşamıyoruz eskisi gibi. Ama eşimiz gelmeden önce üstümüze çeki düzen versek biraz saçımızı tarasak fena olmaz :)

İnanın onu bile yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…