Bebek Beslenmesi Doğum sonrasında eski kilonun altına nasıl inilir?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nevbaharay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
11
0
1
Arkadaşlar doğum yapalı 4.5 ay oldu hamileliğimde aldığım kiloların bir kısmını verdim ama artık hiç gitmiyor geriye kalanlar ben önceki kilomun altına düşmeyi hedefliyordum ama gr bile gitmiyor bir çözüm bulan var mı eski kilosunun altına inen var mı?

acele ediyorsun bence canım dur bakalım daha :)
Duyarlılığın için çok teşekkür ederim. Canım ama gr bile veremiyorum eski kilomunda altına inmek istiyorum çevremdekiler sayesinde hamileleğimde kilolar takıntı haline geldi bende hızlıca kurtulmak istiyorum dr ilk beş ayda verdin verdin yoksa kalır bu kilolar demişti birazda ondan korkuyorum.

bir yılı buluyor vücudun tam toparlanması canım ben arkadaşlarımda hep öyle gördüm sen dert etme hiç kimseyi

Ben 53ile hamile kaldim 75ile dogunmma girdim 9ay oldu dogum yapali suan 60kiliyum merK etme canim yawas yawas veririsin farketmessin bile bn suan boyle iyi oldugumu dusunuyorum vermekde istemiyorum ne kadar cok emzirrisen okar kilolar gider

Ben 53ile hamile kaldim 75ile dogunmma girdim 9ay oldu dogum yapali suan 60kiliyum merK etme canim yawas yawas veririsin farketmessin bile bn suan boyle iyi oldugumu dusunuyorum vermekde istemiyorum ne kadar cok emzirrisen okar kilolar gider
canım çok iyi vermişssin özel birşey yaptınmı ne kadar süre sonra vermeye başladın belirli bir süre sonra duruyor diyorlar bugünlerde birde kilom aynı ama olduğumdan daha şiş kilolu görünüyorum emzirmeninde sanki artık faydası yokmuş gibi geliyor.

Yok canm emzirme nin kesinlikle faydadi var 6aydan sonr verdim tamamen ama bn dikkat etmiyorum onume ne gelirse yiyorum bide veirsin merak etme tatlim daha yeni sayilir bnde senin gibiydim veremicem diye nasil korkuyidum
Bide bn dogumda kilo vermedm ustune daha kilo aldim dogumdan sonra fazlalik gidiyo diyolar ya bnde gitmedi o iste kafana takma canm

Benim de 1 yili buldu. Hala eski kiloma gore 5 kilo fazlam var gerci ama emzirirken yemek sart oluyordu ben de. Emzirmeyi birakinca kilolar cok cabuk gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…