- 17 Ekim 2022
- 182
- 156
- 23
- 31
- Konu Sahibi kitapkurdu93
-
Kırılmasın deyip deyip durma, kırılıyorlarsa kırılsınlar önce düşüncesizlik yapmamayı öğrensinlerMerhaba, vaktınızı almamak ıcın cok kısa keseceğim.
ben hamileyim ocak ayında inşallah dogumum var ve annem benımle kalacak. erkek kardesımle babam gelmeyecek bile dusunun tek annem.
eşimin ailesi şehir dısında yasıyor 3 saatlık mesafe. dun aksam eşim dogumda annem ve babam büyük ihtimal 1 ay kalır bizde dedi.
üzülmesın diye bir şey diyemedim ama lohusa halimle nasıl aynı evde olabılırım? esım işe gidince ben babası ve annesiyle napacagım?
esım lohusalıgı bılmıyor dikişlerim, emzırme, benım pijamayla dolasacagımı sanırım anlamıyor.
onumuzdekı ay onlara gideceğiz.
ben yine annesıne 15 gün kadar bana annemın bakacagını söyleyeceğim. kırmadan nasıl diyebilirim?
okudugunuz ıcın teşekkür ederim.
Merhaba, vaktınızı almamak ıcın cok kısa keseceğim.
ben hamileyim ocak ayında inşallah dogumum var ve annem benımle kalacak. erkek kardesımle babam gelmeyecek bile dusunun tek annem.
eşimin ailesi şehir dısında yasıyor 3 saatlık mesafe. dun aksam eşim dogumda annem ve babam büyük ihtimal 1 ay kalır bizde dedi.
üzülmesın diye bir şey diyemedim ama lohusa halimle nasıl aynı evde olabılırım? esım işe gidince ben babası ve annesiyle napacagım?
esım lohusalıgı bılmıyor dikişlerim, emzırme, benım pijamayla dolasacagımı sanırım anlamıyor.
onumuzdekı ay onlara gideceğiz.
ben yine annesıne 15 gün kadar bana annemın bakacagını söyleyeceğim. kırmadan nasıl diyebilirim?
okudugunuz ıcın teşekkür ederim.
annem zaten kalacak ki annesi tek kalmak isterse basımın üstünde yeri var sonucta o da babaannesi asla bisi demem babasının ne isi var + evimde oda yok salonda yatacak annem en azından kadın da salonda yatardı gittigimde annem kalcak diyeceğim artıkAnnesi kalsın babasının ne işi var ?
cok cok uzuldum adınıza, gerçekten anlamiyorum neden böyleler. dilerim suan daha mutlu huzurlusunuzdur.Gerekirse kır ama annen ve kayınvalideni aynı eve sokma. Lohusa halinle uğraşmak istemezsin. Ben yaptım çok pişmanım. Eşimi doldurup üstüme yolladı. Annem benim yüzümdense gideyim dedi. Hayatımda belkide yaşayacağım en güzel günler en korkunç günler haline geldi. Ömrüm boyunca unutamayacağım ben yandım sen yanma
evet evet ederler ama evımde yer yok annem salonda yatacaktı e sımdı onlar nerede kalacak o problem. tek annesı gelse ona da raziyim. bir ay bir de o yuzden laf arasında annem gelecek diyeceğimBir ay niye lohusanin evinde kalinir ki? Bari yardim eden tipler mi?
o benı hıc kırmıyorEşiniz size emrivaki yapıyor, siz niye onu kırmıyorsunuz anlamadım.
yaa ınanın bende ondan cook korkuyorum jsjsksksk erkek kardeşim var ben çekiyorum o çekmesin nolur şaşirtma bizi allahım diye dualar ediyorumBaba gercekten o ortama girdiginde ben ne alaka demicek mi
Ay hep bu erkek tarafi aileleri tuhaf oluyo benim de erkek kardesim var insallah bi tuhaflik yapmayiz sjdjd
Haklisiniz hanimefendi, esinizle acik acik konusun. Anneniz de kayinvalidenizle konussun. Rahat edemem bu sicakta soyuncam dokuncrm emzircem olmaz bi erkek varken rahat edemem deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?