dogum ve esımın ailesi

kitapkurdu93

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2022
182
156
23
31
Merhaba, vaktınızı almamak ıcın cok kısa keseceğim.
ben hamileyim ocak ayında inşallah dogumum var ve annem benımle kalacak. erkek kardesımle babam gelmeyecek bile dusunun tek annem.

eşimin ailesi şehir dısında yasıyor 3 saatlık mesafe. dun aksam eşim dogumda annem ve babam büyük ihtimal 1 ay kalır bizde dedi.
üzülmesın diye bir şey diyemedim ama lohusa halimle nasıl aynı evde olabılırım? esım işe gidince ben babası ve annesiyle napacagım?
esım lohusalıgı bılmıyor dikişlerim, emzırme, benım pijamayla dolasacagımı sanırım anlamıyor.
onumuzdekı ay onlara gideceğiz.
ben yine annesıne 15 gün kadar bana annemın bakacagını söyleyeceğim. kırmadan nasıl diyebilirim?
okudugunuz ıcın teşekkür ederim.

Gerekirse kır ama annen ve kayınvalideni aynı eve sokma. Lohusa halinle uğraşmak istemezsin. Ben yaptım çok pişmanım. Eşimi doldurup üstüme yolladı. Annem benim yüzümdense gideyim dedi. Hayatımda belkide yaşayacağım en güzel günler en korkunç günler haline geldi. Ömrüm boyunca unutamayacağım ben yandım sen yanma

Valla onlar bu derece düşüncesizse sizde onlara karşı alttan almayacaksınız.
Baba çıkarmısın emzireceğim diyeceksin. İş buyur. Sürekli mızmızlan canın acıyormuş gibi yap.
Kv'nin gelmesini bile anlamıyorum bir faydaları olmuyor daha kavga çıkartıyorlar oğlanları doldurup, hizmet bekliyorlar birde kayınpedere noluyor ya?

Kırılmasın deyip deyip durma, kırılıyorlarsa kırılsınlar önce düşüncesizlik yapmamayı öğrensinler

Yuh bence. Senin bir şey demeden bu insanların bunu akıl etmesi gerek. Bence sen konuyu annene pasla. Annen kaynana ile konuşsun. Bizde erkek öyle lohusa kadınla aynı evde öyle kalmaz diye. Böylece seni kötü bilmezler.

Böyle bir konu var Bdv de oraya da yazdım

Ise yarayan kalmalı kalabalığa gerek yok hele bide erkeğe ne gerek var

Ben kız kardeşimin doğumunda kaynana kalmasını yaşadığım için gerek yok

Kayinbabnin ne işi var ne yemeleri biter ne çayları ne kahveleri ya anne diyecen15 gün biriniz 15 gün biriniz gelin diye yoksa lohusalık işkenceye döner

söyleceksin eşine baban bari gelmesin diye

Annesi kalsın babasının ne işi var ?
annem zaten kalacak ki annesi tek kalmak isterse basımın üstünde yeri var sonucta o da babaannesi asla bisi demem babasının ne isi var + evimde oda yok salonda yatacak annem en azından kadın da salonda yatardı gittigimde annem kalcak diyeceğim artık

cok cok uzuldum adınıza, gerçekten anlamiyorum neden böyleler. dilerim suan daha mutlu huzurlusunuzdur.

Baba gercekten o ortama girdiginde ben ne alaka demicek mi
Ay hep bu erkek tarafi aileleri tuhaf oluyo benim de erkek kardesim var insallah bi tuhaflik yapmayiz sjdjd
Haklisiniz hanimefendi, esinizle acik acik konusun. Anneniz de kayinvalidenizle konussun. Rahat edemem bu sicakta soyuncam dokuncrm emzircem olmaz bi erkek varken rahat edemem deyin.

Eşiniz size emrivaki yapıyor, siz niye onu kırmıyorsunuz anlamadım.
o benı hıc kırmıyor ve tek cocuk bende ailesi konusunda üzülmesini istemiyorum bu konulardan hiç anlamiyor bilmiyor emzirmedir dıkıştır evde hele hiç yer yok.
bi sekılde söyleyeceğim ona da ama önce annesıne diyeceğim annem bizde kalacak diye

yaa ınanın bende ondan cook korkuyorum jsjsksksk erkek kardeşim var ben çekiyorum o çekmesin nolur şaşirtma bizi allahım diye dualar ediyorum

Ben gayet politik davrandim ve dedim ki 2 ay kadar bakima ihtiyacim olacak ilk baslarda galiba ayaga kalkma cok zormus lohusa donemi regl falan cok uzun oluyormus bi yakinimda surekli pijamali halde 2 ay yatti insallah hizli toparlarim ama annemle ayni anda gelirseniz sonra ben erkenden tek kalirim onun yerine ikinizede uyarsa sirayla gelseniz super olur falan dedim... bu bi akillara yer etti ayni anda olmayacagi....sonraa ya annem babami dogum icin kaygi etti nasil yapacak ama o donemde dogum yapan icin regl falan cok zor olur babani asla getirmem rahat edemezsin diyor dedim bi surede bunu işledim....anladi ki sirayla gelinecek ve erkek olmayacak...bence kirip dokmeden sizde ayni taktigi yapin yavas yavas karari siz degilde onlar veriyormus gibi yönlendirmeli sorularla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…