- 17 Ekim 2022
- 182
- 156
- 23
- 31
- Konu Sahibi kitapkurdu93
-
evet böyle dedi eşim isterler dedi ama annesi inşallah anlar ben laf arasında demek zorundayım. yoksa kabusum yakındır. 2 oda evde delirirz ailecek jsjskskskKayinpederiniz bebegi gorup gitsin. Lohusalik 40 gun, adam 30 gun sizinle mi kalacak? cinnet gecirirsiniz. Dogumdan sonra gelip bebisi gorup gitsinler. 15 gun annesi, 15 gun sizin anneniz gelip yardimci olsun. Bana kalirsa anneler bile ayni anda kalmamali
Bu sefer anneye bilenirlerYuh bence. Senin bir şey demeden bu insanların bunu akıl etmesi gerek. Bence sen konuyu annene pasla. Annen kaynana ile konuşsun. Bizde erkek öyle lohusa kadınla aynı evde öyle kalmaz diye. Böylece seni kötü bilmezler.
o benı hıc kırmıyorve tek cocuk bende ailesi konusunda üzülmesini istemiyorum bu konulardan hiç anlamiyor bilmiyor emzirmedir dıkıştır evde hele hiç yer yok.
bi sekılde söyleyeceğim ona da ama önce annesıne diyeceğim annem bizde kalacak diye
evet anlayıslı insanlar ama herşeyin icinde olmak cok istiyorlar dipdibe yaşıyorlar tek cocuk belkı onunda etkısı var cok saygılı sabirliyim bazı davranısları cok emrivakici ama hep susuyorum da buna susamam herhaldeValla onlar bu derece düşüncesizse sizde onlara karşı alttan almayacaksınız.
Baba çıkarmısın emzireceğim diyeceksin. İş buyur. Sürekli mızmızlan canın acıyormuş gibi yap.
Kv'nin gelmesini bile anlamıyorum bir faydaları olmuyor daha kavga çıkartıyorlar oğlanları doldurup, hizmet bekliyorlar birde kayınpedere noluyor ya?
çok naziksiniz çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icinAnladım sizi. Annesi anlayışlı biriyse sürece hakim olduğu için sizi anlar bence de konuşun. Hele kayınpeder hiç gelmesin gerekirse mecbur kırın insanları çünkü lohusalık zaten zor bir de insanlarla asla çekilmiyor. Şimdi birden idare edebilirsiniz gibi gelir size çünkü lohusa olmadan o ruh hali anlaşılmaz, ama gerçekten cinnet geçirirsiniz. Bence eşinizi de güzellikle uyarın böyle şeylerde kendi başına karar vermesin. Sağlıkla gelsin bebeginiz
evet evet ederler ama evımde yer yok annem salonda yatacaktı e sımdı onlar nerede kalacak o problem. tek annesı gelse ona da raziyim. bir ay bir de o yuzden laf arasında annem gelecek diyeceğim
üzülmek istemeyen karısından izin alır. Sizde keyfinizden istememezlik yapmıyorsunuz ki doğum bu dikişiniz olur, tuvalete girmeye çekinirsin ,evler zaten sıcak açık saçık durmak istersin eşinle konuş babası bebeği görüp gitsin. bu süreçte sizin rahatınız ve mutluluğunuz önemli.o benı hıc kırmıyorve tek cocuk bende ailesi konusunda üzülmesini istemiyorum bu konulardan hiç anlamiyor bilmiyor emzirmedir dıkıştır evde hele hiç yer yok.
bi sekılde söyleyeceğim ona da ama önce annesıne diyeceğim annem bizde kalacak diye
evet böyle dedi eşim isterler dedi ama annesi inşallah anlar ben laf arasında demek zorundayım. yoksa kabusum yakındır. 2 oda evde delirirz ailecek jsjsksksk
evet cok haklısınız bana böyle derlerse ne diyeym dedi bende bir şey diyemedim. ben önce annesine sonra kendisine diyeceğim. bu böyle oluesa ilerisi daha büyük problem olur. evimde hiç yerim yok. simdiden stres oluyorumüzülmek istemeyen karısından izin alır. Sizde keyfinizden istememezlik yapmıyorsunuz ki doğum bu dikişiniz olur, tuvalete girmeye çekinirsin ,evler zaten sıcak açık saçık durmak istersin eşinle konuş babası bebeği görüp gitsin. bu süreçte sizin rahatınız ve mutluluğunuz önemli.
dilerim o raddeye gelmez ama eger kalırsa öyle olacak gibiLohusalikta hormonlar horon tepiyor. O sinirle hepsine alev puskurtme ihtimaliniz var, iliskiler kopma noktasina gelir. Kanamasi devam eden, gogusleri yara olan kadinin evinde kayinpederin ne isi var anlamadim. Bende gider anamda kalırım diye rest cekin en son ihtimalle
evet ben simdiden gel git ruh hali içindeyim o acılarla nasıl olurum bilmiyorum kimseyi kırmak istemiyorum o yuzden annesıyle konusacagım eylul’deLaf arasında deme anne böyle bir planın varmış. İlk on bes gün annem gelecek sen o gidince gelir misin? Direk. Birde sen tek gelsen babam biraz toparlanınca gelse olmaz mı? Ben rahat edemem lohusa halimle. Eşinize de söyleyin. Ben böyle istiyorum. Rahat olmaz.
Psikolojik etkilerinden bahsetmiyorum bile, sürekli emzirmek çok zor oluyor. insanın canı acıyor.
ben de böyle diyeceğim emzirmedir, duştur annemden rica ettim bir süre bende kalacak erkek olmayacak diyeceğim kayınvalidem den bunu isteyemem karı koca ayrılmıyorlar cok dipdibeler o yuzden tek annemden rica ettimBen gayet politik davrandim ve dedim ki 2 ay kadar bakima ihtiyacim olacak ilk baslarda galiba ayaga kalkma cok zormus lohusa donemi regl falan cok uzun oluyormus bi yakinimda surekli pijamali halde 2 ay yatti insallah hizli toparlarim ama annemle ayni anda gelirseniz sonra ben erkenden tek kalirim onun yerine ikinizede uyarsa sirayla gelseniz super olur falan dedim... bu bi akillara yer etti ayni anda olmayacagi....sonraa ya annem babami dogum icin kaygi etti nasil yapacak ama o donemde dogum yapan icin regl falan cok zor olur babani asla getirmem rahat edemezsin diyor dedim bi surede bunu işledim....anladi ki sirayla gelinecek ve erkek olmayacak...bence kirip dokmeden sizde ayni taktigi yapin yavas yavas karari siz degilde onlar veriyormus gibi yönlendirmeli sorularla
öyle diyecegim onumuzdekı ay gittigimde dikiştir, banyomdur annem bakacak diyeceğim malesef 4 ay onceden ıslemek zorundayım hep stresBelki kayınvalidenin haberi bile yoktur eşin kendi kendine düşünmüştür. Kayınvalidenle konuş söyle babam gelirse rahat edemem zaten annem gelecek yanıma de anlar heralde.
Allah bagıslasın güzel yavrunuzu.Ben sezeryan doğum yaptım kaynanam alt katımda oturuyor. Ondan yardım isteyemem kadının 15 tane büyük baş hayvanı vardı. Onlar yoruyordu zaten. Doğumdan sonra gittim anneme 12 gün kaldım kendimi topladim evime geldim. Böyle bi imkanınız varsa siz annenize gidin 15 gün sonra gelin.
ya evet desene kızım her zaman yanındayız ne istersin? ben zaten çok saygılı ve mesafeliyimBu sorulmadan kafalarına göre iş yapmalarına sinir oluyorum. Kalacağın eve bi sor nasıl gelelim ne kadar kalmamızı istersin yardım için falan diye pat geliyorlar
Kayınvalidenizden önce eşinize nasıl soyleyemiyorsunuz ne düşündüğunuzu anlayamadım. Lohusanin evinde erkek olması uygun değil deyip düşündüklerini söyleyin. Eşine bunu söyleyemem daha büyük sıkıntı bence. Sizi anlayacağını umuyorumo benı hıc kırmıyorve tek cocuk bende ailesi konusunda üzülmesini istemiyorum bu konulardan hiç anlamiyor bilmiyor emzirmedir dıkıştır evde hele hiç yer yok.
2 aya doğumum var. Annem dışında kimseyi istemiyorum yanımda hep söyledim bunu. Kv de böyle olduğunu biliyor. Annem çalışıyor 1 hafta kalabilir en fazla, anca ondan sonra gel yanıma derim ama istemiyorum işte. Kimse kırılmasın etmesin diye düşünmeyin. Açık açık söyleyin. Benim de evimde müsait yerim yok misafir için mesela.öyle diyecegim onumuzdekı ay gittigimde dikiştir, banyomdur annem bakacak diyeceğim malesef 4 ay onceden ıslemek zorundayım hep stres
ben de anlayamiyorum inanın şoktayımKayınvalideler kayınpederler doğumdan sonra gelip kalmaya ne kadar meraklılar ya. Hele kayınpeder yani. 1 ay bir de... O kadar saçma bir olay ki yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?