dogum ve esımın ailesi

ya evet desene kızım her zaman yanındayız ne istersin? ben zaten çok saygılı ve mesafeliyim
yok 40’i bende okuncak, yok şusu böyle olcak, her şey emrivaki. çok yoruldum çok
Ayyy bunları şimdi gördüm. Siz iyi delirmemişsiniz. Ben çocuğumla alakalı hiçbir şeye karıştırmıyorum. Bir de emrivaki vallahi cinnet. Bir cinnet geçirin de olay çözülür o zaman.

kesınlıkle anlar ne istesem yapar ama babası düşünmeyip gelirse ona gelme diyememek zoruna gidebilir tek çocuk ve ben ne desem ikiletmedigi icin icine atıp uzulmesınden cok korkuyorum.
geçen hafta ailesi 40’i bizde okuncak diye emrivaki yaptı bisi diyemedim ama eşime kızdım sımdı bu da olunca sureklı sıkayet ediyormuş gibi olmak istemiyorum

Amin sizinkini de inşallah kucağınıza alırsınız. Valla ben babamın yanında rahat ettim. Sezeryanliyim kalkarken zorlanıyorum babam yardımcı oluyordu annemin belinde fitik vardı . Geceleri babam bile bakti oğluma ben 1 saat kadar uyuyayim die. Onların ilk torunu o yüzden fazlasıyla benim için ugrastilar. O yüzden dedim annenizin evinde annenizin kendi düzeni evde herseyi sormak aramak yerine kendi evinde oda rahat eder sizi de rahat ettirir

Kesinlikle taviz verme bir an acaba mi diye düsünecek olursan benim bdv ye actıgım konulari izlemen yeterli.Astımdan alerjik rinite hastalik sahibi oldum o lohusalikta yasadıklarım yüzünden biri lohusalik diyince tüylerim diken diken oluyor lutfen kabul etme

Ayyy bunları şimdi gördüm. Siz iyi delirmemişsiniz. Ben çocuğumla alakalı hiçbir şeye karıştırmıyorum. Bir de emrivaki vallahi cinnet. Bir cinnet geçirin de olay çözülür o zaman.
40 bebegin kendi evinde okunur ya da uygun dille söylenir eger söylenmezse bebegin evinde okunur. susuyorum ama patlamama az kaldı

Eğer öyle diyorsanız onlar demeden eşinizle konuşup arada onlara söylemesi daha uygun olur

Allah yardımcınız olsun şifa versın cok uzuldum. dilerim bundan sonrası çok daha güzel olur sizler için. evet kesın dille söyleyeceğim baska carem kalmadi

Lehinize olan seyleri kabul edin. 40ı onlarda okunsun. Temizlik vs onlar ugrassin. Sizde bebisi alip misafir gibi gidin. Kendi evinizde olsa millet dagildiktan sonra bir ton iş kalacak size

ya evet desene kızım her zaman yanındayız ne istersin? ben zaten çok saygılı ve mesafeliyim
yok 40’i bende okuncak, yok şusu böyle olcak, her şey emrivaki. çok yoruldum çok
Bende de öyleydi. Sonra söyledim kaynanaya dedim 10 gün annem kalır. Doğdu çocuklar böyle böyle demiştin ya ben babanla gideyim geri. Kayınpeder öyle görmeye gelmişti kalmadı günü birlik geri döndü o anlayışlıdır. Sonra annem gitti o geldi. Telefonda sürekli 6 ay kalacam muhabbeti yaptı başkaları ile konuşurken. Bende kavga ettim başka sebepten kalamadı

kesınlıkle öyle ama onlarda kalırsam da gelirler babasıysa bende babasıuym sonucta diye en mantıklısı odasız kucuk evim

Lehinize olan seyleri kabul edin. 40ı onlarda okunsun. Temizlik vs onlar ugrassin. Sizde bebisi alip misafir gibi gidin. Kendi evinizde olsa millet dagildiktan sonra bir ton iş kalacak size
evi başka şehirde + ben orda iş yapmazsam laf eder malesef o benı çaliştirmak icin cagiriyor

6 ay mı tüylerim diken diken yeri geliyor kendi aileme ya da kendıme katlanamiyorum ne 6 ayı. insan davetsiz bir yere gitmemeli ya

Ya kv gelmesini anlarim ama kp gelip ne yapacak? Bu lohusa kadinlar rahat edemeyecek mi yahu??? Hastaneye gel dogumdan sonra, 2-3 gunde 1 bebek dogduktan sonra gel bitti gitti.

Torun askiyla yanip tutusuyor olabilirsin ama bu kadinda rahat rahat emzirmek isteyecek, hakki degil mi?

Ayrica lohusa kadının tuvaleti tek basina kullanması gerekir, hijyenik tutulmasi gerekir. Umarim ebeveyn banyonuz vardir.

Annem kalacak bir süre,sonrasında sizi davet ederim ihtiyaç olursa diyeceksiniz.
Gidince duyurun bunu.
Eşinize de söyleyin 1 ay misafir kalamaz evimiz küçük, ihtiyac olursa cagiririz 1 hafta falan diye.
Sonrada kendiniz halledersiniz zaten gerek kalmaz kimsenin kalmasına.

kesınlıkle öyle ama onlarda kalırsam da gelirler babasıysa bende babasıuym sonucta diye en mantıklısı odasız kucuk evim
Benim çok şükür öyle problemim olmadi. Annemlerin evi kendi aracımızla 45 dk lik yol. Kaynanamlar günü birlik bebegi görmeye gelir akşam giderlerdi. Esim de yanımda kalmadı onu da istemedim. Oda arada geldi. 12 gün sonra zaten evime de geldim eşim oğluna kvustu kaynana da torununa benim başından beri kararım oydu. Esim de kaynanamlar da ben ne dersem onu yaparlar. Hiç karismadilar teklif dahi etmediler kabul etmem bilirler. Eşiniz emri vaki yapmış. Esim öyle yapsa hamilelik hormonları sayesinde iyi canına okurdum

ben de öyle diyeceğim ben bebegime annem bana bakacak diyeceğim yoksa olmuyor kırmadan etmeden ne zor ya en güzel zamanlarımız hep stresli değil mi

Benim de doğum şubatta hayatta kabul etmem öyle biseyi. Kendi annem dışında da istemiyorum belki cıplak gezeceğim? Emzireceğiz evde rahat dolaşmak istiyorum nedir bu kayınvalide kayınpeder lohusa yanında kalma merakı.
Ne biçim insanlar ya.
Anneniz yeter kesin bir dille ben istemiyorum rahat edemem deyin.
Lohusalık başlı başına zaten zor psikolojiyi etkiliyor bi de milleti dert edeceğiz.
Erkeklere hava hoş onların ağzını kapatmak elimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…